tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Corona proof uitjes in de Provincie Noord-Brabant

Wat te doen tijdens corona in de Provincie Noord-Brabant

Organiseer thuis wat leuks of ga eropuit met 1,5 meter afstand

Het Corona virus zorgt ervoor dat ons sociale leven even op een laag pitje staat. Logisch, maar wel lastig. Mis jij je vrienden, familieleden en collega's en blijf je graag op een leuke en veilige manier met ze in contact? Ben je in deze periode jarig of had je een ander feest gepland dat nu niet door kan gaan? Of wil je gewoon wat leuks doen met je gezin of een momentje voor jezelf? Dan zijn deze Corona proof uitjes wat voor jou!

Alle uitjes zijn uiteraard volledig te organiseren volgens de richtlijnen van het RIVM. Het gaat om Online Uitjes, DIY pakketten voor thuis, of om echte uitjes die zo worden georganiseerd dat er 1,5 meter afstand tussen iedereen wordt gehouden. Dus heb jij Netflix inmiddels wel gezien en ben je door al je games, boeken en puzzels heen? Nodig dan iemand uit om samen wat leuks te doen!

Je kunt denken aan een creatief pakket, escape box of wijn proeverij voor thuis. Maar ook aan een workshop, spel of sportieve activiteit waarbij de 1,5 meter afstand wordt gegarandeerd en de nodige voorzorgsmaatregelen zijn getroffen.

Filter 338 uitjes
Weergave:

Er zijn 338 Uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Noord-Brabant
Tonen
uitgelicht

The Murder Game - als detective in de Provincie Noord-Brabant

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 21,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Stap in de uitdagende en spannend wereld van een privé detective en los de moord op. Ga in de stad, met jouw team, op zoek naar aanwijzingen van de moord. Wie is de dader en wat was de aanleiding hiervoor? De Uitjes en Eten App én onze begeleider op afstand, helpt je de aanwijzingen te vinden. Opdrachten, hotspots en links verschijnen op de App en vragen om jullie tactiek en intelligentie.. Jullie gaan onder andere langs een virtuele mortuarium, plaats delict en natuurlijk de getuigen. Wie vindt de meeste details en weet de moord te ontrafelen?

Tonen
uitgelicht

Steppen en speuren - Stepspeurtocht in Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 16,95 per persoon
2 tot 100 personen
Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen
Korte omschrijving

Stap op de step en vind door het beantwoorden van de vragen je route door de prachtige stad. Steppen en speuren is een gezellige en actieve activiteit voor tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedagje of ander uitje met vrienden of het sportteam. Een combinatie van de stad verkennen, gezelligheid met elkaar, een beetje activiteit en leuke samenwerking.

Tonen

Photo Class Corporate - Spannende online fotowedstrijd voor bedrijven

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,5 uit 12 beoordelingen
Vanaf € 59,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Korte omschrijving

Deel foto’s en persoonlijke verhalen met uw team en wordt een smartphone fotografie expert! Topfotograaf Jeroen Swolfs neemt uw team met Photo Class: Corporate mee door de fascinerende wereld van de Straatfotografie.

Tonen

Choco Happy Day in Den Bosch - Heerlijke Bonbon workshop

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 2 beoordelingen
Vanaf € 42,- per persoon
Vanaf 2 personen
Den Bosch
Korte omschrijving

Tijdens deze chocolade-experience beginnen we met een 'Te Gekke Wandeling' door Den Bosch onder leiding van Tante Annie en/of andere gekke entertainers (kan ook zonder wandeling). Dit is niet alleen een hilarische ervaring, je leert ook nog echt wat over de stad. Daarna gaan we natuurlijk aan de slag met chocolade.

Tonen

Jouw Techniek THUIS

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
€ 5,- tot € 10,- per box
1 tot 5 persoon
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Jouw Techniek THUIS is een unieke box met daarin 3 verrassende activiteiten voor uren ontdek- en speelplezier. Met Downhill Racers ga je een auto zelf ontwerpen en in elkaar zetten. Vervolgens test je de auto van de meegeleverde helling!

Tonen

Citygame The Phone - Bekend van TV

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 33,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

De spanning loopt hoog op in de citygame The Phone. Gebaseerd op het populaire spel, bekend van TV, trek jij met jouw team ten strijde door de stad naar keuze.

Tonen

X-treme Foto Tikkertje! - City Game in de Provincie Noord-Brabant

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 23,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

De stad is jullie speelveld. Bereid je voor op tikkertje zoals jullie het nog nooit hebben gespeeld. Ieder tweetal heeft een eigen honk en probeert het Thuishonk van de tegenstanders te ontdekken door middel van raadsels en cryptische aanwijzingen. Speur de straten en pleinen af, op zoek naar mogelijkheden om de tegenstanders te foto-tikken. Maar juich niet te vroeg, want de andere teams zijn op jacht naar… jullie!

Tonen

Après-ski themafeest Gasthoff der Somweber

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 85,- per persoon
Vanaf 2 personen
Geertruidenberg
Korte omschrijving

Het leukste après-ski feest van het jaar. Welkom bij themafeest Gasthoff der Somweber, waar je net zo als vroeger kan genieten van een avondje après-skiën in de bergen. Geniet van een optreden van maffe skileraar Alfonso en zing mee op de beste hits van de Alpenzusjes. Wie kent ''Naar Voren, Naar Achter'' nou niet? Spring en dans mee en jullie avond kan niet meer stuk in onze gezellige après-skihut. Een plek waar het lekker warm is zodat jij met je vrienden, familie of collega's kan bijkomen van de koude ski reis in de bergen.

Tonen

Familie autopuzzeltocht - Diverse routes in Nederland!

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 19,50 per auto
2 tot 5 personen
Diverse startlocaties in Nederland
Korte omschrijving

Stap in je eigen auto en ontdek Nederland met een ouderwets gezellige autopuzzeltocht! Kies voor de Gelderse Kastelen route, de Friese Meren route, de Rotterdamsche Dijck route en nog veel meer. In bijna elke provincie vind je een route en daar komen maandelijks meerdere routes bij!

Tonen

Kever tour met puzzeltocht

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,7 uit 1 beoordeling
Vanaf € 49,95 per persoon
4 tot 50 personen
Lieshout, Mierlo, Wanroij
Korte omschrijving

Voor een bijzondere dag uit kies je voor de Volkswagen Kever tour. Je stapt in een van de meest opvallendste auto's ooit en gaat met een puzzelroute in de hand op ontdekkingstocht in 't Brabantse landschap. De navigator zorgt dat jullie de juiste wegen bereiken, de bestuurder leert de kneepjes van het -back to basic - autorijden én de overige beantwoorden de vragen en genieten extra van de ronkende motor. Onderweg is er natuurlijk ruimte om te wisselen van taak.  Het teamwork dat nodig is om de Kever tour te voltooien maakt de tocht extra bijzonder. 

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01