tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Corona proof uitjes

Wat te doen tijdens corona

Organiseer thuis wat leuks of ga eropuit met 1,5 meter afstand

Het Corona virus zorgt ervoor dat ons sociale leven even op een laag pitje staat. Logisch, maar wel lastig. Mis jij je vrienden, familieleden en collega's en blijf je graag op een leuke en veilige manier met ze in contact? Ben je in deze periode jarig of had je een ander feest gepland dat nu niet door kan gaan? Of wil je gewoon wat leuks doen met je gezin of een momentje voor jezelf? Dan zijn deze Corona proof uitjes wat voor jou!

Alle uitjes zijn uiteraard volledig te organiseren volgens de richtlijnen van het RIVM. Het gaat om Online Uitjes, DIY pakketten voor thuis, of om echte uitjes die zo worden georganiseerd dat er 1,5 meter afstand tussen iedereen wordt gehouden. Dus heb jij Netflix inmiddels wel gezien en ben je door al je games, boeken en puzzels heen? Nodig dan iemand uit om samen wat leuks te doen!

Je kunt denken aan een creatief pakket, escape box of wijn proeverij voor thuis. Maar ook aan een workshop, spel of sportieve activiteit waarbij de 1,5 meter afstand wordt gegarandeerd en de nodige voorzorgsmaatregelen zijn getroffen.

Filter 645 uitjes
Weergave:

Er zijn 645 Uitjes gevonden

Tonen

Maak je eigen designmeubel! - Creatief met pallethout

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 75,- tot € 95,- per persoon
4 tot 6 personen
Middelstum
Korte omschrijving

Ben je op zoek naar een gezellige én leerzame workshop met een prachtig eindresultaat? Of op zoek naar een workshop waarin duurzaamheid centraal staat? Dan ben je voor beide bij ons aan het juiste adres!

Tonen

Barista Workshop in Utrecht

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 42,50 per persoon
6 tot 30 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Dompel je onder in de wereld van koffie! Aan de hand van ons bordspel doorloop je op een interactieve manier de theorie. Vervolgens ontdek je nieuwe smaken in koffie tijdens de cupping met verschillende koffies en zetmethodes. Uiteindelijk ga je natuurlijk ook zelf aan de slag achter onze espressomachine, als een echte barista schenk je je eerste cappuccino's met latte art.

Tonen

Mountainbiken in de Brabantse Kempen

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 17,50 per persoon
1 tot 25 persoon
Valkenswaard
Korte omschrijving

Op zoek naar een sportief uitje? Bij ons kun je een mountainbike huren. Bij ons hoef je niet bang te zijn voor bergen en ravijnen. Er is een leuke route uitgestippeld voor je van 20 of 40 kilometer lang.

Tonen

Photo Class Corporate - Spannende online fotowedstrijd voor bedrijven

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,5 uit 12 beoordelingen
Vanaf € 59,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Korte omschrijving

Deel foto’s en persoonlijke verhalen met uw team en wordt een smartphone fotografie expert! Topfotograaf Jeroen Swolfs neemt uw team met Photo Class: Corporate mee door de fascinerende wereld van de Straatfotografie.

Tonen

Make-up Masterclass in Veenendaal - Inclusief € 60,00 shoptegoed per deelnemer

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 60,- per persoon
2 tot 10 personen
Utrecht, Veenendaal
Korte omschrijving

Ben je op zoek naar een ontzettend gezellig én leerzaam uitje? Houd je van make-up? Ontdek dan de Make-up Masterclass!
Tijdens deze masterclass leer je in een gezellige setting alle basistechnieken voor het aanbrengen van make-up.  Daarnaast worden er persoonlijke adviezen gegeven van onze professionele make-up artist. Zo leer je precies welke kleuren, producten en tools goed bij jouw gezicht passen!

Tonen

Virtual Reality Experience - Een origineel en sensationeel bedrijfsuitje

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 uit 1 beoordeling
€ 19,- tot € 43,50 per persoon
10 tot 120 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

Loop over een plank op duizelingwekkende hoogte en stap daarna een VR achtbaan in. Om vervolgens een ontmoeting te hebben met een Walvis en direct daarna te zwaardvechten als een Ninja. Nog niet genoeg? neem het dan met vier personen tegelijk op tegen zombies en vlieg de hele wereld rond om de mooiste steden en parken te bezoeken. Dit en meer is allemaal mogelijk!

Tonen

Robinson uitje - De ultieme overlevingstest en spannende uitdagingen!

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 29,95 per persoon
8 tot 500 personen
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Scheveningen
Korte omschrijving

Altijd al eens zelf een echte Robinson uitje willen ervaren met je vrienden, collega’s of familie? Dat kan nu in Rotterdam, Den Haag, Scheveningen of Amsterdam. Doe de ultieme overlevingstest met diverse spannende uitdagingen.

Tonen

Online dans workshops

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 20,- per persoon
Vanaf 4 personen
Korte omschrijving

Door de corona maatregelen is het vrijwel onmogelijk om op de "normale" manier een workshop te geven. Wel is het mogelijk om enkele dans workshops online te geven.

Tonen

Pub Quiz At Home - 2 t/m 5 personen per team!

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 12,50 per team
2 tot 999 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Onze nieuwe pubquiz is geschikt om thuis te spelen met je eigen familie. En/of tegen andere families! Er zijn verschillende afwisselende categorieën, waarvan je zelf bepaalt in welke volgorde je ze speelt. Een aantal categorieën zijn: Braintraining, op de buis, terug in de tijd en game mania.

Tonen

Brandingraften op de Noordzee - Mogelijk op elke strand in Nederland

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
€ 22,50 tot € 30,- per persoon
Vanaf 6 personen
Den Haag, Hoek Van Holland, Kijkduin, Scheveningen
Korte omschrijving

Brandingraften is een uitdagend en stoer uitje. Je moet namelijk heel wat kracht en lef tonen om samen met een rubberboot door de branding heen te komen. Dus, neem je collega's, vrienden, familie, huisgenootjes of teamgenoten mee en werk aan jullie team spirit op de Noordzee.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01