starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Wat te doen tijdens corona

Beoordelingen Corona Proof Uitjes

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 942 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 942

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Creatieve beeldhouw werkjes

Erg leuk sessie choco beeldhouwen gedaan online. Ondanks dat t online was toch goede interactie samen kunnen hebben en creatieve beeldhouw werkjes als resultaat!

dinsdag, 19 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg geslaagd.

Super bedankt! Was erg leuk! Van collega's heb ik alleen maar positieve geluiden gehoord. Dus erg geslaagd.

donderdag, 14 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellige boel, heel positief

Online Chocolade Proeverij voor 122 cursisten via live link van YouTube,

Wat was dat een gezellige boel, vrijdag avond. Hilarisch!!!!

De berichten die we ontvingen waren heel positief ⯑
Op de chat ook leuke berichten.
---
Wat was het een hilarische proeverij. Dank jullie wel!!!!

Volgens mij heeft iedereen enorm genoten. Ik heb net even op de link gekeken en zag dat er inmiddels 109 weergaves zijn, dus zaterdag en zondag zijn er ook al collega’s geweest die chocolade hebben geproefd.

dinsdag, 12 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het uiteten gevoel thuis

Heerlijk, culinair en verrassend diner met onze ober Daan die de begeleiding gaf. Echt de restaurantbeleving naar huis halen, top concept!

vrijdag, 8 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

GEWELDIG

Fantastich om thuis op deze manier lekker creatief bezig te zijn. En het op eigen tempo te kunnen doen. Omdat het een video betreft konden we de dag erna het werk in alle rust afmaken. Wel heb ik 1 tip. Het geluid is soms wat zacht en dan weer hard. Dit komt omdat de workshopleidster heen en weer loopt naar de camera om het schilderij van dichtbij te laten zien. Misschien is het een optie om gebruik te maken van een hoofdmicrofoon of iets dergelijks.

donderdag, 7 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke, gezellige en creatieve middag gehad

Wij hebben een leuke, gezellige en creatieve middag gehad met enorm leuk resultaat

woensdag, 6 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het uiteten gevoel thuis

Heerlijk, culinair en verrassend diner met onze ober Daan die de begeleiding gaf. Echt de restaurantbeleving naar huis halen, top concept!

woensdag, 6 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg geslaagd.

Super bedankt! Was erg leuk! Van collega's heb ik alleen maar positieve geluiden gehoord. Dus erg geslaagd.

maandag, 4 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontspannen genieten

Ontspannen genieten van het maken van prachtige mozaïekcreaties.

zondag, 3 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hartstikke leuk om te doen met het gezin!

Gisteren met gezin (2 meiden van 14) gespeeld. Mooi vormgegeven, leuke opdrachten, moeilijk genoeg terwijl iedereen echt kon bijdragen. Veel afwisseling en uitdaging. Echt een aanrader om 1.5-2 uur met elkaar te doen.

donderdag, 31 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch spel!

We hebben dit met ons gezin via teams tegelijkertijd op vier verschillende locaties gedaan. Was geweldig. Leuke puzzels, voldoende uitdaging maar wel op te lossen. We kunnen niet wachten op deel 2!

woensdag, 30 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dikke pret

Aan te raden om te doen in quarantaine

woensdag, 30 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk spel met veel verschillende (soorten) puzzeltjes, leuke characters en persoonlijke begeleiding!

Leuk spel waarin je met een character op avontuur gaat en veel verschillende soorten puzzels oplost. Heel leuk dat er persoonlijke begeleiding is waardoor de antwoorden afgestemd worden op wat de groep zegt. Goede aanrader gekregen om via zoom/skype/etc te communiceren met je groepsgenoten om makkelijker te kunnen overleggen.

zondag, 27 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede producten en betrouwbaar

Snelle goede service! Goede producten en betrouwbaar!

vrijdag, 25 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij missen het uit eten gaan enorm, dit is een goed alternatief en erg lekker, we kunnen niet wachten tot ze weer open gaan

Top

woensdag, 23 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke online escaperoom

Leuke escaperoom. Mooi in elkaar gezet en leuke begeleiding via internet.

zondag, 20 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer goede service

Zeer goede service en telefonisch goed te bereiken en veel keuze. Mooie website

zondag, 20 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superleuke game gespeeld, ook tijdens Corona tijd leuk om met je Team te doen

10 punten!

Enne, je kunt tijdens het spelen ook een drankje nuttigen

donderdag, 17 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk online avontuur, gewoon vanaf de bank te spelen!

Top in elkaar gezette game via Telegram! Gespeeld met één collega (die momenteel in zuid-amerika verblijft). Leuke is dat we dit gewoon samen konden doen, gewoon online!

Spoiler: je moet via appjes, email en filmpjes een mysterie oplossen door iedere keer kleine puzzels op te lossen. Die waren nog wel behoorlijk uitdagend (ook omdat we mss met ons 2en waren). We haalden het einde nét niet helemaal op tijd; dus de begeleider hielp ons het laatste stukje wat sneller door het spel heen.

Enige minpuntje is dat het een vaste prijs is; wat aan de hoge kant voor slechts 2 personen. Advies is met meerdere mensen te spelen :)

donderdag, 17 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Legendarisch leuk :)

Absoluut een 4.9 was echt geweldig om te doen!

dinsdag, 15 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Was LIT

Was wel leuk dat de bots terug antwoorden op de juiste momenten.

dinsdag, 15 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede service

Goede service, product was zeer compleet.

zondag, 13 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ideaal om als bedrijf toch online met elkaar een beleving samen te delen

Gastrohome zorgt voor een avondvullend programma, inclusief corporate boodschap, branding, heel lekker eten en gezellige obers die je online van instructies en tips voorzien.

vrijdag, 11 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Nog zoveel leuker dan verwacht, echt een unieke avond

Heel bijzonder nieuw concept wat je echt eens moet ervaren. De online ober is de perfecte toegevoegde waarde op de avond. Af en toe is hij in beeld om wat gerechten toe te lichten of tips te geven. Hierdoor heb je alle tijd voor je gezelschap. Mega gezellig!

woensdag, 9 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk gegeten

Wat een uitkomst in tijden als deze. We hebben heerlijk gegeten.

dinsdag, 8 december 2020

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01