starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Wat te doen tijdens corona

Beoordelingen Corona Proof Uitjes

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 971 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 971

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede uitleg, mooi aangeleverd en snelle service!

Hoi! Bij deze wil ik graag laten weten dat ik gister met een aantal vriendinnen jullie DIY workshop gedaan heb, en we het enorm leuk vonden:) Top geregeld! Bij deze sturen we jullie nog een foto met het resultaat. Bedankt!

maandag, 12 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke ervaring

We zijn vanaf het begin goed geholpen door de begeleiding. Ondanks dat het koud en regenachtig weer was toch een top dag gehad!

maandag, 12 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg tof om te maken

Het pakket kwam netjes verpakt thuis aan. Alle benodigdheden zaten netjes verpakt en stap voor stap kon ik middels een heldere handleiding het gesloten Ecosysteem maken. Nu wachten op groei en ontwikkeling. Echt een aanrader!
Groet Eric

vrijdag, 9 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk!

Heel leuk om in deze tijd op deze manier in contact te zijn met je collega's. Fijn om niet alleen maar achter je scherm zitten, maar ook naar buiten te gaan en creatief bezig te zijn. Jeroen bracht de cursus met veel enthousiasme en positiviteit. Mijn collega's en ik hebben ervan genoten!

donderdag, 1 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk avondje vermaak in de Corona tijd

8

zondag, 28 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring met team of groep!

Top escape room!

vrijdag, 26 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke escaperoom

Wat een leuke afwisseling in deze corona tijd. Jammer dat je het nu niet op locatie kan, maar deze online versie is echt heel leuk en goed voor de teamspirit. De prijs/kwaliteit verhouding weet ik niet, want mijn werk heeft het geregeld. Dus kan ik niet over oordelen.

dinsdag, 23 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fijne onderbreking vd dag

Leuk begrijpelijk spel om digitaal te spelen.

dinsdag, 23 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel goed alternatief voor het echte werk

Heel slim en leuk opgezet spel, redelijk uitdagend en leuk dat er live begeleiding meedoet, dat maakt het net wat persoonlijker.
We hebben veel lol beleefd en komen ons zeker een keer echt opsluiten zodra de omstandigheden dat weer toelaten.

zondag, 21 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Absoluut TOP

Samen met mijn schoonzusje een geweldige dag gehad. Beide een tas gemaakt die geheel aan onze wensen voldeed. Er wordt goed meegedacht en eventueel modellen aangepast binnen de mogelijkheden. Die van mij was dusdanig bewerkelijk dat er geen tijd meer overbleef voor de naaister om het in elkaar te zetten maar de tas wordt nagestuurd. Prachtige leersoorten waar je uit kunt kiezen en een zeer duidelijke en rustige uitleg en begeleiding door Mara. Wel is het verstandig om even met Mara door te nemen wat de eventuele prijs van de tas gaat worden als je alle materialen hebt uitgezocht want deze kan ongemerkt hoog oplopen maar dan heb je wel een unieke tas van hoge kwaliteit.

vrijdag, 12 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Professioneel , goed verzorgt en gezellige activiteit

Aanrader!

woensdag, 10 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super avond!

Samen cocktails shaken, maar toch op afstand. Wat een top idee! De medewerkers van Barstories doen er alles aan om de sfeer goed te houden. Tussen het shaken door deden we nog een quiz. De cocktails waren heerlijk en de sfeer was super! Voor herhaling vatbaar!

dinsdag, 9 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed initiatief

Nu in deze tijd evenementen houden lastig is vind ik dit een prima initiatief. Pakketten word thuis afgeleverd en online is de workshop te volgen. Werkt ideaal

dinsdag, 9 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige teambuilding in tijden van Corona

Erg leuke escaperoom, met een goede begeleiding (Julia en Arthuro door Tatum).

maandag, 8 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

super uitdaging

jammer dat het zo kort was, we hebben super genoten. het einde viel wel een beetje tegen⯑

vrijdag, 5 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Unieke ervaring, zeker aan te raden!

Beste optie voor een online evenement!

donderdag, 4 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Leuke ervaring. Krap op tijd maar net gelukt!

zaterdag, 27 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuke escaperoom met puzzels van een goed niveau!

Ik heb met 8 teams de online escaperoom gespeeld. Het regelen was af en toe met hapering, maar uiteindelijk ben ik goed geholpen. Het spel zelf is ontzettend leuk! Niet te moeilijk, maar ook zeker niet te makkelijk, oftewel: leuk voor tieners en (jong)volwassenen! Leuk gedaan met foto's, video en audio en goed (live!) begeleidt!

vrijdag, 26 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Edelsmeden is lastiger en leuker dan ik van te voren dacht.

Ontzettend leuke middag gehad, waarbij wij heel goed zijn begeleid bij het maken van de ringen. Je begint met een staafje zilver, doorloopt alle stappen, en je loopt weg met een mooie ring, die net wat leuker is dan als je het koopt in een winkel. Een absolute aanrader, enne helemaal "corona proof".

donderdag, 25 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Absolutely fantastic! Lots of fun!

Absolutely fantastic! Lots of fun! 5 Starts

vrijdag, 19 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

uitstekend

zeer gave experience en hele goede hersentraining, omdat het online is moet je zeer goed samenwerken!!

woensdag, 10 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk om zo bezig te zijn, mijn pakket was helemaal volledig en het resultaatmag er zijn?

Heel goed alles bij elkaar.
Een tip zou ik willen geven; ik had een vlinder besteld waar een aantal
Strepen over de vleugels lopen. Het was fijn geweest als dat op de plank was aangegeven. Nu zijn ze bij mij niet helemaal symetrisch. Maar een kniesoor die het ziet.???

zaterdag, 6 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer leuke activiteit om juist in "coronatijd" samen te doen met je collega's.

Enthousiaste professionals die zeer gepassioneerd over fotografie praten. Veel geleerd in korte tijd. Daarnaast is het ook zeer geschikt als teambuilding activiteit omdat je ook samen aan een opdracht gaat werken. Echt een aanrader, juist in deze tijd waarin we allen vooral thuiswerken.

dinsdag, 2 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk!!!!

Echt helemaal top

zondag, 31 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooi concept

De escaperoom is erg leuk opgezet met video’s, foto’s en je moet chatten met het hoofdpersonage om verder te komen. Leuk gebouwd.
Onze groep vond de puzzels zelf vrij eenvoudig. Het zou goed zijn om daar een moeilijkheidsgraad in te maken, dat had het voor ons leuker gemaakt.

vrijdag, 29 januari 2021

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01