starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Wat te doen tijdens Corona

Beoordelingen Corona Proof

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 667 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 667

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Iedereen was razend enthousiast

Wat hebben jullie ons een fantastische dag bezorgd. Echt iedereen was razend enthousiast en de eerste positieve reacties druppelden al binnen in mijn mailbox. Jullie hebben echt een bijdrage geleverd aan een pas nieuw gevormd, team welke samen moet gaan werken. De eerste stappen zijn hiermee gezet en dit allemaal dankzij jullie. Complimenten aan de organisatie van deze dag en de waanzinnige manier hoe jullie dit hebben opgezet.

woensdag, 3 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een top spel!

In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos! Het spel heeft alle ingrediënten voor een leuke, spannende en zeer vermakelijke middag. Collega’s die je goed denkt te kennen begin je te wantrouwen, nieuwe collega’s die je nog niet kent worden ineens je partner en vertrouwenspersoon en je social en puzzle skills worden behoorlijk op de proef gesteld (maar als je rustig leest kan echt iedereen dit!). Om ‘de puzzel’ op te lossen moet je soms over mentale hordes, maar de druk om te slagen (en liefst ook te winnen) met je team verlegt onvermoede grenzen. Kortom, echt een top spel!

dinsdag, 2 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een inspirerende ervaring

We wisten van tevoren niet zo goed wat we ons moesten voorstellen. Maar de Silent Disco Walk was echt super verrassend en leuk om aan mee te doen met onze collega's. Onze DJ, was enorm energiek en zorgde ervoor dat we direct in een goede sfeer kwamen (bij sommige collega's duurde dat even).
Leuke aan deze tour is ook dat je niet op 1 locatie blijft. Wij gingen al dansend op de veerboot en daarna zagen we verschillende alternatieve plekken van Amsterdam. De interactie met mensen op straat was ook erg grappig. Ik kan het iedereen aanraden. Even uit je bol gaan met een leuke groep en ook nog wat zien van de stad ook. Top!

zondag, 31 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het is mooi om te ontdekken hoe creatief je kunt zijn.

Toen ik voor het eerst bij Jaqueline binnen kwam, dacht ik wat een mooie ruimte en wat een hartelijke vrouw.
Die haar passie als werkplek heeft.
Die met de koffie klaar staat en die de keuze aan jezelf overlaat.
Goed advies geeft en je helpt waar dat nodig is.
Kortom een gezellige plek om je creativiteit te delen.
Groet Marga.

zondag, 31 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Enorm blij met pakket

Mijn moeder was enorm blij met haar mozaïek set en heeft het binnen een week afgemaakt!

vrijdag, 29 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke opdrachten en iedereen is verdacht!

Met ons kleine team hebben we ons prima vermaakt in Zwolle. Leuke opdrachten en iedereen is verdacht!

vrijdag, 29 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk om dat met je kleinkinderen te doen

Wat ziet dat er leuk uit en hoe leuk om dat met je kleinkinderen te doen. Ook nog voor een leuke prijs. Heel volledig pakket zo om iets te maken. Kortom aanrader!

woensdag, 27 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een absolute aanrader

Met 30 collega's speelde we The Game. In aanloop naar deze dag al regelmatig, erg prettig, contact gehad met Neverrest en de benodigde documenten toegestuurd, dit ging allemaal erg makkelijk! Om 13:30 verzameld op de afgesproken plek: niemand van de organisatie te bekennen... Staan we op de goede plek? Ja. Zijn we niet te vroeg? Nee. En dan begint ineens het spel. Een supermiddag gehad met het team; een mix van uitdagende spellen, een beetje sightseeing in de stad van je keuze, een waanzinnig 'Big Brother is watching you'-gevoel ('hoort die man in dat felle trainingspak bij de organisatie? Of die vrouw met die telefoon? Of toch die man in de zwarte auto?') en bij tijd- en wijle de nodige hilariteit. Een absolute aanrader om te spelen en een zeer prettige organisatie om mee te werken!

maandag, 25 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige workshop met prachtig eindproduct.

Als plantenliefhebber was deze workshop een kers op de taart. Twee maal heb ik deel mogen nemen aan de workshop en ik vond het een groot succes. Wim neemt je tijdens het maken van het ecosysteem mee in zijn verhalen over planten en over de opbouw van je systeem. Aan het einde neem je je ecosysteem mee om te laten pronken in huis. Wat wil je nog meer?!

vrijdag, 22 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk om te doen

Erg leuk om te doen!

vrijdag, 22 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig en een fantastisch omgeving!

Samen op pad geweest en wat hebben we gelachen. Terug in de tijd (letterlijk) geen knop om die dingen te starten. Rennen soms tot je een ons weegt, maar dan slaat de motor weer aan en kun je weer lachen met z'n allen! Leuke aanrader voor bedrijf / familie en vrienden.

woensdag, 20 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk mozaïekpakket voor beginners!

Leuk mozaïekpakket voor beginners!

woensdag, 20 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ge-wel-dig leuk, gezellig en creatief, ook al ben je dat zelf niet!

Dit doen met familieleden die niet snel creatief bezig zijn zou een uitdaging zijn dacht ik...toch heeft iedereen geweldig mooie dingen gemaakt en hebben we het zo leuk gehad! Door de begeleiding van Astrid zat snel al iedereen te verven, loop je vast dan helpt ze je weer op weg, verder hebben we gezellig gelachen en meegezongen met de radio, een dag om nooit te vergeten!
De tuin van mijn moeder heeft prachtige kleurrijke decoraties en iedere keer als ze ernaar kijkt dat denkt ze weer aan deze gezellige dag.
Astrid bedankt, echt een aanrader!

dinsdag, 19 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prachtig resultaat

Niet echt moeilijk, prachtig resultaat! ]

zondag, 17 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Unieke workshop met een geweldig resultaat waar ik nog jaren plezier van heb.

Vandaag een geweldige dag gehad met Mara, een lieve gastvrouw met kennis van zaken die een heldere uitleg geeft over de uitdagingen die je als leek tegenkomt wanneer je zelf een tas maakt van leer. Gezellige lunch en niet te vergeten een vakvrouw achter de naaimachine. Hoedje af voor jullie.

zaterdag, 16 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie producten

Mooie producten en snelle levereing

zaterdag, 16 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooi resultaat

Mooi pakket , duidelijke instructie en mooi resultaat

zaterdag, 16 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk om te doen met vriendinnen in de tuin

Vrijgezellenfeest ging niet door ivm corona. We hebben ervoor gekozen om het feest bij mij in de tuin te vieren met een wijntje en dit leuke kwalitatieve schilder pakket. Online instructies gehad en uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk schilderij gemaakt.

zaterdag, 16 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima geregeld, snelle levering!

Prima geregeld, snelle levering!

vrijdag, 15 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed alternatief

Omdat een workshop bezoeken nu niet kan is dit een goed alternatief om thuis creatief bezig te zijn.

vrijdag, 15 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Overall fijn gemozaiekt

Prima product, ik had alleen 'echte steentjes' verwacht i.p.v. de kunststoffen steentjes. Wel weer fijn om mee te beginnen, dus overall fijn gemozaiekt!

dinsdag, 12 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig

Leuke workshops gedaan.

dinsdag, 12 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer fijne tang

Zeer fijne tang werkt gemakkelijk en fijn blij dat ik hem nu heb

maandag, 11 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Pakket ziet er super uit

Pakket ziet er super uit. Moet nog gaan beginnen. Ben benieuwd. Eerste keer mozaïeken.

maandag, 11 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch!

Dit initiatief brengt mensen bij elkaar. Professionals die nu niet bij elkaar kunnen zijn kijken zo bij elkaar in de keuken. Iedereen leert elkaar nog beter kennen en je krijgt weer nieuwe gespreksstof. Top!

maandag, 11 mei 2020

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01