starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Wat te doen tijdens Corona

Beoordelingen Corona Proof

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 844 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 844

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Relaxed en creatief bezig zijn

Fijne workshop waarin je lekker je gang kan gaan. Heeft mij geïnspireerd om weer meer creatieve dingen te gaan doen. Dankjewel Cora!

woensdag, 23 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een originele uitdaging in teamverband

Een goed georganiseerde en ondersteunde activiteit voor jong en oud!

dinsdag, 22 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke workshop voor iedereen

Quality time! Samen met dochter een workshop gevolgd bij Cora.Na ontvangst met koffie/thee en wat lekkers en uitleg van Cora aan de slag.Genoeg tijd om een mooi schilderij te maken waar bij je alles wat in de kamer ligt mag gebruiken.Indien gewenst springt onze vriendelijke gastvrouw bij, maar je mag lekker zelf je gang gaan. Voor herhaling vatbaar ?.

zondag, 20 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk!

Een dikke 10, het was geweldig. Eerst kijk je je ogen uit van wat er allemaal staat,zo ontzettend veel en allemaal even leuk! Onder het genot van koffie met koek en daarna een heerlijk wijntje zaten we vol ijver te werken! We gaan dit zeker nog een keer doen! Astrid het was super gezellig bij je,tot een volgende keer! Groetjes Trees

zaterdag, 19 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk mindful om zelf aan de slag te gaan met een kwast

Cora is heel vriendelijk en behulpzaam!

zaterdag, 19 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke en ontspannen ervaring, veel gelachten!

Met een groep van 15 gisteren een hele leuke middag gehad met Chocoprins, Chocolizzie en Tante Annie. Aanrader!

zondag, 13 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een gezellige activiteit voor het hele team!

Bijzonder leuke activiteit om met je team te doen. Door het spelen van diverse spellen wordt je behendigheid, strategisch denkvermogen en creativiteit flink op de proef gesteld. Daarna kun je gaan bouwen. Ook hierbij komen inzicht, samenwerking en creativiteit goed van pas, en natuurlijk het omgaan met de tijdsdruk. De afsluitende race maakt het geheel helemaal af. Kortom; een super leuke activiteit voor het hele team. We hebben genoten!

vrijdag, 11 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Enerverende beleving die we ons nog lang zullen heugen

Samen met mijn partner Karin en onze pubers ontzettend genoten. Hilarisch hoe ik mijn kinderen heb leren kennen. Wat een gave beleving om samen te doen.

donderdag, 10 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

superleuke ervaring

zaterdag hebben wij een workshop gedaan, eerst hebben wij verschillende technieken/mogelijkheden geleerd en daarna mochten wij zelf aan het werk. Het leek makkelijker dan het in werkelijkheid was maar met het eindresultaat waren we tevreden. Wij vonden het fijn dat we met z'n tweeën waren en lekker op ons werk konden ingaan zonder afleiding van anderen. Cora is een hele lieve gastvrouw en heeft ons echt positief verrast met haar workshop. Dank je wel Cora

dinsdag, 8 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een genot om zo Utrecht te beleven!

Het weer was wat kwakkelig, maar de beleving was perfect. De acteurs waren geweldig. Hoe meer we zelf deden, hoe meer ze er op reageerde. Hebben het direct in al onze groepsapps gedeeld. Dit moet je beleefd hebben.
Wij waren trouwens met 4 vrienden in 2 auto's. Uitstekend coronaproof te spelen.

dinsdag, 8 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk en een prachtig resultaat

Als een verrassing van mijn man een workshop maak je eigen tas van leer gekregen. Nietsvermoedend stapte mijn vriendin en ik binnen in het atelier van Mara...we waren blij verrast en hadden we meteen zin. Na wat keuze stress (want de keuze is reuze) , hebben we samen met Mara en Maureen een prachtige tas gemaakt. Het was een heerlijke middag. Zeker een aanrader!

zondag, 6 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een originele en gevarieerde uitdaging voor grotere groepen

Erg leuk en goed doordacht. Hoewel er een variatie van verschillende activiteiten op het programma staan, loopt alles soepel in elkaar over.

woensdag, 2 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Snel en verrassend resultaat

Leuke bezigheid voor kleinkind, met een snel en verrassend resultaat

dinsdag, 1 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring!

Ben je op zoek naar een unieke invulling voor een vrijgezellenfeest, dan zit je hier goed! Ze hebben een ruim aanbod aan ervaringen en spellen en denken graag mee om een onvergetelijk programma samen te stellen. Zo hebben wij onze vrijgezel eerst zelf een aantal virtuele ervaringen laten doen, wat een hoop gelach en mooie beelden heeft opgeleverd. Daarna zijn we individueel aan de slag gegaan en hebben we afgesloten met een onderling toernooi in een schietspel. Dit alles onder kundige begeleiding en op een hele toffe locatie. Nogmaals bedankt voor deze geweldige ervaring!

maandag, 31 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gewoon heel relaxed genieten van de omgeving en tegelijkertijd lekker actief bezig.! lekker actief buuten

Verrassend leuk!

maandag, 31 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super toffe ervaring

Heel leuk om met vrienden daar te zijn. 100% lachen gegarandeerd. Er zijn verschillende ervaringen en mogelijkheden. En kijken naar je vrienden is ook écht heel tof. Een dikke aanrader, ook in minder grote groepen.

maandag, 31 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring!

Geweldig om te doen, leuk om gedaan te zien worden en iets dat je zeker niet eenmalig doet. Dikke aanrader!

maandag, 31 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onwijs gaaf!

Wij hebben onwijs genoten van de creatieve middag. Ondanks dat vele van ons niet creatief waren hebben we allemaal wat leuks kunnen maken.

Dit is zeker een aanrader.
Bedankt voor de leuke workshop!

maandag, 31 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onvergetelijk en erg spannend om undercover te gaan in Utrecht

We hebben ontzettend genoten van deze beleving. Ons erg vermaakt en kijken met veel plezier terug. Unieke beleving en echte aanrader.

maandag, 31 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfect alternatief voor een escaperoom

Ik vond het echt een succes. Goed georganiseerd en spannend om aan mee te doen!

zondag, 30 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik vind het erg leuk om een keer te doen, begeleiding was erg goed - en ook een hele gezellige middag gehad.

top!
Het was een erg gezellige middag, je krijgt een welkom gevoel , en alles is goed voorbereidt.

zondag, 30 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg gaaf

Superleuke activiteit, heel gaaf om mee te maken. Een groot avontuur, hadden we niet willen missen!

zondag, 30 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Met zorg ingepakt en met zorg aangekomen

Het is met zorg ingepakt en met zorg aangekomen!
We gaan het met veel plezier gebruiken op onze jaarlijkse zussendag in oktober!

zondag, 30 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voor ons de 3 P's van Persoonlijk/Professioneel/Perfecte workshop

Stef zijn workshop in juni is ontzettend goed bevallen. We hebben het erg naar ons zin gehad De begeleiding van Stef is persoonlijk. Het viel mij op dat Stef onze namen binnen zeer korte tijd uit zijn hoofd wist. Zijn enthousiasme was aanstekelijk met humor.
Echt een aanrader met dank aan zijn professionaliteit en om met een groep te doen.
We deden de workshop buiten en ondanks coronaregels was de workshop goed te doen!
Bedankt Stef!

zaterdag, 29 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uitstekend

Kwaliteit en service is uitstekend en gastvrijheid is top.veel geduld en uitleg en kan je eigen creatief doen.ik kan iedereen aanbevelen

donderdag, 27 augustus 2020

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01