tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Coronaproof uitjes

Wat te doen tijdens corona

Organiseer thuis wat leuks of ga eropuit met 1,5 meter afstand

Het Corona virus zorgt ervoor dat ons sociale leven even op een laag pitje staat. Logisch, maar wel lastig. Mis jij je vrienden, familieleden en collega's en blijf je graag op een leuke en veilige manier met ze in contact? Ben je in deze periode jarig of had je een ander feest gepland dat nu niet door kan gaan? Of wil je gewoon wat leuks doen met je gezin of een momentje voor jezelf? Dan zijn deze Corona proof uitjes wat voor jou!

Alle uitjes zijn uiteraard volledig te organiseren volgens de richtlijnen van het RIVM. Het gaat om Online Uitjes, DIY pakketten voor thuis, of om echte uitjes die zo worden georganiseerd dat er 1,5 meter afstand tussen iedereen wordt gehouden. Dus heb jij Netflix inmiddels wel gezien en ben je door al je games, boeken en puzzels heen? Nodig dan iemand uit om samen wat leuks te doen!

Je kunt denken aan een creatief pakket, escape box of wijn proeverij voor thuis. Maar ook aan een workshop, spel of sportieve activiteit waarbij de 1,5 meter afstand wordt gegarandeerd en de nodige voorzorgsmaatregelen zijn getroffen.

Filter 665 uitjes
Weergave:

Er zijn 665 uitjes gevonden

Tonen
uitgelicht

Photo Class Corporate - Spannende online fotowedstrijd voor bedrijven

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,5 uit 12 beoordelingen
€ 49,- per persoon
Vanaf 10 personen
Online
Korte omschrijving

Deel foto’s en persoonlijke verhalen met uw team en wordt een smartphone fotografie expert! Topfotograaf Jeroen Swolfs neemt uw team met Photo Class: Corporate mee door de fascinerende wereld van de Straatfotografie.

Tonen
uitgelicht

Undercover 030 - Spannende live action experience

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,9 uit 20 beoordelingen
Vanaf € 24,95 per persoon
2 tot 20 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Undercover 030 is een live action experience: een mix tussen een escape room en opdrachten zoals je die kent van televisie. Je lost samen puzzels op, maar probeert ook ongezien een tracker op een auto te plaatsen.

Tonen
€ 7,50 tot € 15,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wij zijn er klaar voor. Wie wat leuks wil doen, maar op veilige afstand van de andere deelnemers i.v.m. het coronavirus, is bij ons aan het goede adres! Naast onze moordspelen hebben wij nu namelijk De Moord Quiz ontwikkeld. Tijdens deze moord quiz, los je een moord op.

Tonen
uitgelicht

Live online fotografieworkshop met je hele bedrijf of team

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 2 beoordelingen
€ 49,- per persoon
Vanaf 10 personen
Online
Korte omschrijving

Fotograferen is het leukste dat er is! Iedereen kan vanuit thuis of kantoor live online meedoen aan deze workshop. Wil je meer leren over fotografie samen met je collega's, dan is deze online fotografieworkshop zeer geschikt voor jullie. Jullie leren hierbij beter fotograferen met eigen smartphones en/of camera's.

Tonen
uitgelicht

Unmask the killer - Moordspel thuis of op eigen locatie

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 2 beoordelingen
Vanaf € 19,50 per team
1 tot 400 persoon
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Word rechercheur in een realistisch moordonderzoek. Je ontvangt toegang tot de politiedossiers van meerdere onopgeloste moordzaken. Ontdek wat de link tussen de slachtoffers is, waarom de moorden zijn gepleegd en wie de dader is.

Tonen
€ 27,50 per persoon
10 tot 90 personen
Heusden
Korte omschrijving

De gerestaureerde vestingstad Heusden ligt aan de Bergsche Maas waar je met zijn allen ook terecht kan voor het spelen van Vestinggolf. Met de Catharijnekerk, stadswallen, het herbouwde stadhuis, de Veerpoort en de mooie haven als bekendste bezienswaardigheden, kun je hier je hart ophalen aan deze leuke golfvariant en tegelijkertijd een stukje historie beleven.

Tonen
Vanaf € 29,95 per persoon
8 tot 500 personen
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Scheveningen
Korte omschrijving

Altijd al eens zelf een echte Robinson uitje willen ervaren met je vrienden, collega’s of familie? Dat kan nu in Rotterdam, Den Haag, Scheveningen of Amsterdam. Doe de ultieme overlevingstest met diverse spannende uitdagingen.

Tonen

Vestinggolf in Hellevoetsluis

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,7 uit 1 beoordeling
€ 27,50 per persoon
10 tot 90 personen
Hellevoetsluis
Korte omschrijving

Een van onze speelsteden voor Vestinggolf is Hellevoetsluis, met unieke verdedigingswerken en ook belangrijk als marinehaven van Holland, waar onder andere Piet Hein zijn Zilvervloot aan wal bracht. Een mooi vestingstadje met een haven en de kazerne Fort Haerlem vormen samen een zeer geschikt decor voor een activiteit als Vestinggolf.

Tonen
€ 24,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

Kies de erotische bingo voor een hilarisch vrijgezellenfeest met een pikant tintje! Bij de erotische bingo worden jullie ontvangen met een lekker drankje en daarna wordt de groep verdeeld in kleine teams.

Tonen
€ 32,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Den Bosch
Korte omschrijving

Tijdens deze chocolade-experience beginnen we met een 'Te Gekke Wandeling' door Den Bosch onder leiding van Tante Annie en/of andere gekke entertainers (kan ook zonder wandeling)! Eenmaal bij ons aangekomen ga je de massieve BonBons creëren. In de ruimte zelf staat de overheerlijke warme chocolade op je te wachten.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01