starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Complete teambuilding op de Veluwe - All-In keuzeprogramma

Wat ga je doen

Gezelligheid, keuze uit 3 leuke activiteiten, veel actie, teambuilding, heerlijk eten. En dat alles op de mooie landelijke Veluwe. Kortom: even helemaal weg met het team! Bijna nergens heb je zoveel keuze uit activiteiten in combinatie met eten en gezelligheid op één locatie. Een dagje teambuilding organiseren was niet eerder zo makkelijk! Je hoeft alleen maar te kiezen welke activiteiten het beste bij jullie team passen.

Gaan jullie voor actie op de buggy’s? Heerlijk toeren op een e-cruiser of sportief op pad met de lopifit? Alles kan, en om iedereen mee te krijgen kan er ook een mix samengesteld worden.

Je kunt kiezen uit een programma met 2 of 3 dagdelen. Deze dag wordt aangeboden door een gezellige feesten- en activiteitenboerderij in Putten. Op slechts 12 minuten rijden van de A1 en A28. Daarmee is het goed te bereiken vanuit heel Nederland.

Voorbeeld arrangement

10.30 Ontvangst met koffie/thee en boerencake
11.00 Keuze uit één van deze activiteiten: Teambuilding spelen (verschillende spellen zoals spinnenweb, katapult bouwen, estafettes, Jenga etc.), Boerenpaden golf, AR game from Russia with love.
12.30 Keuze uit één van deze activiteiten: Buggy lunch on the road, Solex lunch on the road, E-cruiser lunch on the road, Lopifit lunch on the road.
15.00 Keuze uit één van deze activiteiten: VR game, Hollandse spelen, Pubquiz, Ik hou van holland.
17.00 Borrel
18.00 BBQ met IJscokar
20.00 Einde

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01