starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Cocktail workshop in hartje Antwerpen of bij jou op locatie

Wat ga je doen

Dit is dé cocktail workshop voor jouw groep, groot of klein. Je kunt naar ons in Antwerpen komen, waar we een exclusieve locatie in één van de grootste winkelstraten hebben. Maar we komen indien gewenst ook naar je toe!

Jullie gaan zelf aan de slag met de lekkerste cocktails. De handen uit de mouwen en shaken maar. Iedereen gaat aan de slag met een professionele set barmateriaal. En natuurlijk het allerbelangrijkst: alle cocktails moeten ook geproefd worden.

Je mag ons je favoriete cocktail doorgeven, of je laten verrassen. Wij zorgen voor de lekkerste recepten. Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere cocktail met basilicum, honing, lavendel en gin. Ook is het mogelijk alcoholvrije 'mocktails' te maken, of een combinatie van cocktails en mocktails. Zo kan iedereen in de groep meedoen aan deze leuke workshop.

De recepten krijg je natuurlijk mee naar huis. Op onze locatie in Antwerpen passen groepen tot 40 personen. Bij jou op locatie komen is natuurlijk ook geen probleem, dan nemen we alle materialen en ingrediënten mee.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01