tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Classic car rally rijden met VW busjes of Kevers - Mogelijk op elke gewenst locatie

Wat ga je doen?

Zoek je een leuke uitdaging en hou jij van klassieke auto's? Doe dan mee met onze Classic car rally. Stap in één van onze Volkswagen busjes of onze Kevers en ga in teamverband de leuke opdrachten aan. Ideaal om te doen met jouw bedrijf of team. Volg de aanwijzingen van je collega's om jou geblinddoekt te laten rijden in een VW busje, terwijl je slalomt om de pionnen!

Door gebruik te maken van een  echt rally roadbook (bolletje-pijltje/fotoroute etc) ga je met jouw team de uitdaging aan om de door ons uitgezette route te vinden. Onze GPS systemen houden in de gaten welk team dit het beste doet en de minste fouten maakt. Snelheidsovertredingen leveren strafpunten op en goed beantwoorde vragen bonuspunten. Branding is hierbij een aanrader.

Een onvergetelijke beleving met Volkswagen busjes en Kever cabrio’s waarbij u zelf mag rijden. Sta versteld hoe ruim en comfortabel onze klassieke Volkswagen busjes zijn. Zie hoe collega’s teamgenoten worden. Dit is geen gewoon bedrijfsuitje of relatiedag maar een bijzondere reis terug in de tijd.

Deze activiteit is enorm geschikt voor grote groepen. Of je nou met het bedrijf gaat, groot gezelschap, voor teambuilding of voor de plezier, dit uitje is ontzettend leuk voor als je een keer wat exclusievers zoekt. Wij komen met onze klassieke voertuigen op de door jou gekozen locatie, met een route passend bij jouw wensen. Wij komen overal in Nederland, België of Duitsland en hebben de mogelijkheid om een hele dag, overnachting of avondfeest te boeken. Stap in onze klassiekers en doe mee met de rally. Dit moet je beleven!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 99,- per persoon (incl. BTW)
30 tot 200 personen
2 tot 5 uur
Wij komen naar elke gewenste startlocatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01