tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Classic Car rally - startpunt Hengelo

Wat ga je doen?

Voor een fantastisch uitje kunnen jullie je opgeven voor onze Classic Car rally. Vanuit unieke startlocaties in Nederland beginnen jullie in een echte classic car aan een heuse rally, met tussendoor leuke pitstops en volop teamuitdagingen. Voor onderweg krijgen jullie een klassieke picknickmand mee met allerlei lekkernijen.

Onder begeleiding van professionele tourbegeleiders en een zogenaamde roadbook banen jullie je een weg door een mooi stukje landschap met een waanzinnig mooie cabrio, inclusief navigatiemethodes die jullie teamspirit bevorderen. Aan het eind van de rally vindt de prijsuitreiking plaats, wordt er een leuke groepsfoto gemaakt en keert iedereen huiswaarts met een tastbaar aandenken.

Wil je dit als bedrijfsuitje, teamuitje of elk ander groepsuitje ook een keer meebeleven, neem dan contact op voor nadere informatie. De Classic Car rally kan eventueel ook uitgebreid worden met diverse andere leuke activiteiten.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 74,95 per persoon (incl. BTW)
24 tot 200 personen
2 tot 4 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01