starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Citytour arrangementen in Rotterdam - Inclusief lunch

Wat ga je doen

Voor een compleet en afwisselend dagje uit introduceren wij het citytour arrangement in Rotterdam. Een hele goede keuze vanwege het gevarieerde aanbod.

Het programma begint met een uitgebreide lunch in het restaurant van de Euromast. Geniet van de skyline en het uitzicht op de Rotterdamse havens.

Daarna wordt het tijd voor een stadswandeling onder begeleiding van een professionele gids, maar je kunt ook het Wereldmuseum bezoeken. De tentoonstelling ‘De collectie’ met de audiotour is zeer speciaal.

Een ware belevenis volgt daarna met een geweldige vaartocht door de havens van Rotterdam. Met zicht op de talloze dokken en werven en langs de ultramoderne containeroverslag.

Alsof dat nog niet genoeg is, wordt op het Westelijk Haventerrein gegeten in de pakhuizen, waarbij je eerst een borrel krijgt ingeschonken waarna een heerlijk driegangendiner volgt.

Een van de meest complete arrangementen in Rotterdam. Nu elke dag van het jaar te reserveren.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01