starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Citygames in België

Beoordelingen Citygames in België

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 21 beoordelingen
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke activiteit voor iedere leeftijd.

Het spel was tof ingedeeld en we speelde tegen 1 ander team. De opdrachten moesten z.s.m worden uitgevoerd en ook nog juist. De rat moest er voor zorgen dat de opdrachten mislukte in dat team. Niemand wist van elkaar dat hij of zij de rat of speler was. Hier moest je proberen achter te komen door op iedereen te gaan letten. Geweldige ervaring en aan het eind van spel toont iedereen zijn kaartje waarop rat of speler staat. Zo zie je maar weer dat je niet iedereen kunt vertrouwen en je misschien wel een verkeerde inschatting hebt gemaakt.

vrijdag, 2 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

vet

Hoe krijg je het verzonnen! Super vet en professioneel ontwikkeld door uitjesbazen! wij zijn vanmiddag echt in de huid gekropen van de hoofdrolspelers van flikken Maastricht. Maar dan in de stad die wij zelf hebben mogen uitkiezen. Super vet dat je dit in een stad naar keuzen mag doen. We hebben er zelfs al over gehad om het nog een keer te spelen. De moord oplossen door allerlei puzzels en hints enz.. Een goed team is van belang! Uitjesbazen, super bedankt voor dit leuke uitje en uw enthousiaste collega!

maandag, 29 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk

Wij als echte wie is de mol fans hebben een super middag gehad. Altijd op tv konden wij toekijken hoe de mol zo verdacht mogelijk kon doen. Vandaag waren we zelf aan de beurt en werden er eerst 2 teams gemaakt door de leuke, enthousiaste begeleider. Vervolgens werden er anoniem in elk team een rat aangewezen. En wat wat was iedereen deze middag verdacht. We hebben met ons team verschillende checkpoints gezocht en opdrachten uitgevoerd. De rat probeerde dit natuurlijk te voorkomen. en wat waren de ratten goed vandaag!

woensdag, 10 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader!

Een misdaad oplossen in je eigen stad! Erg leuk en zat goed in elkaar!

maandag, 4 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Spannend

Wij hebben vorige week met een grote groep collega's deze activiteit gespeeld. Het is ons zeer goed bevallen en vonden het zeker de moeite waard! Het waren leuke opdrachten en een leuke begeleider. Er zat veel spanning in en er was een goede sfeer. Zeker de moeite waard!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk!

Erg leuk spel! Samen met collega's gespeeld in Rotterdam!

vrijdag, 4 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk!

Wij hebben dit spel met de familiedag gespeeld in Arnhem. Vanaf minuut één was iedereen al fanatiek bezig om de mol te vinden, terwijl we ons bezig hielden met het vinden van de checkpoints en de andere spellen. De begeleiding was ook erg goed. Heel erg leuk spel!

maandag, 17 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk spel

Leuk spel! Wij hebben het in de stad gespeeld, dus ik kan niks zeggen over de aan tafel versie. Leuke begeleider gehad die ons goed ontving. Soms echter iets afwezig wanneer we in de stad bezig waren met het spel. Spel is leuk in elkaar gezet en we hebben hard gelachen!

zondag, 2 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gave game

Leuke middag gehad complimenten hiervoor! We hebben dit gespeeld in het centrum van Uden en het was ook enorm gezellig om te doen. Wij begonnen toch niemand meer te vertrouwen, want iedereen kon de rat zijn in je team. Uiteindelijk toch goed gehad. De spelleiding deed ook zeker goed mee en was zelf ook enthousiast om dit spel te mogen begeleiden.

woensdag, 28 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gave game

Ik ben een enorme fan van Flikken Maastricht en doe dan ook iedere aflevering enthousiast mee. Pas met vriendinnen zelf de city game gespeeld in Maastricht :).
Het was super leuk om te doen en we zagen ook nog veel van de stad. Uiteindelijk ook nog de goede dader aangewezen. Want ik had al de nodige ervaring natuurlijk :).

zondag, 4 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!!

Leuk moordspel in de stad waarbij je op zoek gaat naar de moordenaar en het motief, terwijl je ook nog eens langs de hoogtepunten van de stad loopt. Iedereen van onze groep was erg fanatiek wat het extra leuk maakte. Je kunt het in iedere gewenste stad in Nederland spelen, maar wij hebben natuurlijk voor Maastricht gekozen. Aanrader!

donderdag, 27 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Spannend

Erg spannende middag gehad in het centrum van Utrecht. De stad kunnen verkennen tijdens het spel waarbij de frustraties soms hoog opliepen. Goede begeleiding en een leuke dag gehad.

zaterdag, 15 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke city game!

Wij hebben het gister in Enschede gespeeld! Het is een erg leuk spel waarbij niemand elkaar kan vertrouwen. Uiteindelijk hadden we de rat geraden en het spel gewonnen! De begeleiding was erg leuk. Dankjewel voor het leuke spel!

vrijdag, 17 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk moordspel!

Erg leuk spel waarbij je opzoek gaat naar het moordwapen, het motief en de moordenaar. Deze vind je door de Checkpoints in de stad te vinden, het spel zit erg goed in elkaar en is heel leuk om te spelen.

dinsdag, 7 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Moordspel in de stad

Superleuk spel! Is een soort moord spel waar je in de stad dingen moet zoeken ook heel fijn dat het op zo veel locaties kan zodat we niet zo ver weg hoefde te reizen.

zondag, 5 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Was super!

Wij zijn enorm tevreden over dit uitje en hebben een hele gezellige middag gehad!

zaterdag, 4 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ja, wie is nou eigenlijk de rat???

Jeeeeetje, wat zijn wij stom geweest. Al die tijd al was de rat zo dicht bij. We hebben hem gewoon niet kunnen ontmaskeren. Wel hebben we enorm gelachen, het was echt heel leuk. Daarnaast ook nog eens veel van de stad Nijmegen gezien, wat ook heel erg leuk was. De begeleiding heeft ons erg goed geholpen en was ook erg gezellig. Bedankt voor dit uitje! (de volgende keer moeten we wel écht beter opletten hahah!)

donderdag, 28 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wie is de rat tijdens het diner, lachen!

Het spel gespeeld met alle collega's, dit zijn er ruim 40! Geen probleem tijdens dit spel, we hebben gelachen. Voor iedereen was er wel een spel wat hij/zij goed kon, dat maakt het echt super. De afwisseling van spel en diner was ook echt top. Zeker een aanrader!

donderdag, 14 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader

Een geweldige manier om te werken aan teambuilding en het verkennen van een geweldige stad. De tussenopdrachten waren erg leuk en ook de spelbegeleider wist het op een leuke manier te brengen!

zaterdag, 9 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch spel!

Zo leuk, met z'n alle op pad gaan met maar één doel: een moord oplossen. Dit was nog best wel pittig! De begeleider was super leuk en aardig. Ze heeft ons heel veel tips gegeven die we goed konden gebruiken. Een super leuke middag in een voor ons vreemde stad. We hebben echt gelachen. Thanks voor dit toffe uitje!

woensdag, 6 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Flikken!

Wat een gaaf spel! Heel leuk hoe je met de koffer de stad in gaat. Je gaat echt een strijd aan met de andere teams om het snelst alles op te lossen. De puzzels waren ook erg creatief! Je wordt echt stap voor stap meegenomen in het verhaal, heel cool!

woensdag, 18 april 2018

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01