starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Citygames in Nederland

Beoordelingen Citygames in Nederland

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,6
Uit 129 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 129

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een ontzettend leuke ervaring die ook goed is voor de teambuilding.

We hebben the Game gedaan en erg gelachen en gegriezeld!
Het was een ontzettend leuke ervaring die ook goed is voor de teambuilding.
De goede voorbereiding zorgt voor een super ervaring, die lang blijft hangen.

maandag, 13 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een unieke ervaring!

Een unieke ervaring! Prikkelend, vreemd, leuk, verwarrend, bijzonder!

maandag, 13 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een spectaculaire, spannende en enorm leuke dag

We hebben een spectaculaire, spannende en enorm leuke dag ervaren met ons kantoor in Apeldoorn. Er is veel gelachen, alles zit goed in elkaar, het spel heeft ons bijna tot waanzin gedreven. Geweldig! We hebben echt genoten.

woensdag, 1 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke manier om een stadstocht te doen!!

We hebben het heel erg leuk gehad bij deze Levend Ganzenbord :-)
Het spel werd begeleidt op afstand via WhatsApp, wat een hele fijne manier was om samen iets te doen. Veel plezier gehad, en onwijs gelachen!

maandag, 29 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke ervaring

Leuke opdrachten uitgevoerd in Almere, daarna nog heerlijk wezen eten. Aanrader!

woensdag, 24 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bedankt voor een fantastische dag!

Bedankt voor een fantastische dag! We hebben allemaal genoten er wordt nog regelmatig nagepraat over ‘verdachte’ momenten.

woensdag, 17 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wil je een echt origineel en leuk bedrijfs uitje waarbij elke deelnemer wordt uitgedaagd?

Na het eerste contact lag de verwachting hoog! De dag zelf overtrof zelfs deze verwachting. Wil je een echt origineel en leuk bedrijfs uitje waarbij elke deelnemer wordt uitgedaagd? Dan boek je bij Neverrest!

vrijdag, 12 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

'Big Brother is watching you'

We hebben The Game' gespeeld. In aanloop naar deze dag al regelmatig, erg prettig, contact gehad met Neverrest en de benodigde documenten toegestuurd, dit ging allemaal erg makkelijk! Om 13:30 verzameld op de afgesproken plek: niemand van de organisatie te bekennen... Staan we op de goede plek? Ja. Zijn we niet te vroeg? Nee. En dan begint ineens het spel. Een supermiddag gehad met het team; een mix van uitdagende spellen, een beetje sightseeing in de stad van je keuze, een waanzinnig 'Big Brother is watching you'-gevoel ('hoort die man in dat felle trainingspak bij de organisatie? Of die vrouw met die telefoon? Of toch die man in de zwarte auto?') en bij tijd- en wijle de nodige hilariteit. Een absolute aanrader om te spelen en een zeer prettige organisatie om mee te werken!

donderdag, 11 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was erg geslaagd!

Het was erg geslaagd! Er wordt nog veel over gepraat, een erg goed spel! Met name de persoonlijke afsluiting vond ik zelf zeer krachtig

dinsdag, 9 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke opdrachten en iedereen is verdacht!

Met ons kleine team hebben we ons prima vermaakt in Zwolle. Leuke opdrachten en iedereen is verdacht!

vrijdag, 29 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een absolute aanrader

Met 30 collega's speelde we The Game. In aanloop naar deze dag al regelmatig, erg prettig, contact gehad met Neverrest en de benodigde documenten toegestuurd, dit ging allemaal erg makkelijk! Om 13:30 verzameld op de afgesproken plek: niemand van de organisatie te bekennen... Staan we op de goede plek? Ja. Zijn we niet te vroeg? Nee. En dan begint ineens het spel. Een supermiddag gehad met het team; een mix van uitdagende spellen, een beetje sightseeing in de stad van je keuze, een waanzinnig 'Big Brother is watching you'-gevoel ('hoort die man in dat felle trainingspak bij de organisatie? Of die vrouw met die telefoon? Of toch die man in de zwarte auto?') en bij tijd- en wijle de nodige hilariteit. Een absolute aanrader om te spelen en een zeer prettige organisatie om mee te werken!

maandag, 25 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superleuk!!

Superleuk!! Nogmaals heel hartelijk dank.
We hebben echt een heel gave middag gehad.

zaterdag, 7 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een zeer geslaagde, goed georganiseerde team-building ochtend in het centrum van Leiden

Een zeer geslaagde, goed georganiseerde team-building ochtend in het centrum van Leiden. De taken waren leuk en gevarieerd, niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk, en iedereen deed met veel plezier mee. De “acts” zorgden voor afleiding, verwarring en hilariteit.

woensdag, 4 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

een verrassende, enerverende, ludieke, spannende dag

Het was voor ons een verrassende, enerverende, ludieke, spannende dag, waarbij we als team elkaar weer wat beter hebben leren kennen. Een aanrader !

woensdag, 4 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was erg geslaagd!

Het was erg geslaagd! Er wordt nog veel over gepraat, een erg goed spel! Met name de persoonlijke afsluiting vond ik zelf zeer krachtig.

zondag, 1 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super leuke dag mogen ervaren dankzij Neverrest

Een super leuke dag mogen ervaren dankzij Neverrest. Een team wat goed georganiseerd is, overal aan heeft gedacht en er alles aan doet om je een leuke dag te bezorgen.
De communicatie verliep heel goed, ze zijn duidelijk en zijn goed bereikbaar. Ze zijn open en denken met je mee. Geen vraag is hun te veel.
Wij hebben een super leuke dag gehad, hebben zoveel gelachen en raden dit iedereen aan.
Niet twijfelen, maar doen!

zaterdag, 29 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

enthousiast en positief

Langs deze weg willen wij jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor de geweldige middag!
De geluiden die wij vandaag van onze collega’s die deelnamen krijgen, zijn zeer enthousiast en positief.

vrijdag, 28 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bedankt voor een fantastische dag

Bedankt voor een fantastische dag! We hebben allemaal genoten er wordt nog regelmatig nagepraat over ‘verdachte’ momenten.

maandag, 24 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

The Game is een unieke belevenis

The Game is een unieke belevenis, die bij onze werknemers is blijven leven. Wij genoten van een prachtige namiddag met een strak georganiseerd City Game, vol onvoorziene gebeurtenissen en opdrachten. Dit was zondermeer een Top evenement.

zaterdag, 22 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

mysterieuze middag

Wij hebben met ons team een mysterieuze middag beleefd. Zonder iets te willen verraden: we vroegen ons vaak af “hoe kunnen ze dàt nu weten?” of “met hoeveel zijn die lui wel niet?”. Het spel zelf was niet alleen leuk om te doen, maar leerde ons en passant ook de stad Antwerpen beter kennen. Een topdag met een mooie afsluiter bovendien. Bedankt!


vrijdag, 21 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben ontzettend van genoten! Super goed georganiseerd!!

Dat collega’s vandaag nog over afgelopen zaterdag hebben, zegt genoeg! We zijn nog steeds onder de indruk!

Een succesvolle dag! Het weer hadden mee, wat heel prettig was, en voor de rest hebben jullie ons zeker verrast.
We werden, naar mate The Game verder ging, steeds meer paranoia en de hele stad was verdacht… veel gelachen en volgens mij kan ik alleen maar concluderen dat onze missie -dankzij jullie- geslaagd is.

Wij hebben ontzettend van genoten! Super goed georganiseerd!!

donderdag, 20 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een indrukwekkende, fantastische en uitgebreide 'speurtocht'

Een indrukwekkende, fantastische en uitgebreide 'speurtocht' door het stadscentrum van Zwolle. In groepen op pad met een koffertje vol attributen, om allerlei opdrachten uit te voeren en onderweg raadselachtige appjes (#ongedwongen#luchtig#maarnietmakkelijk!#avontuur). Gelukkig viel het na de start mee met het slechte weer en hebben we genoten van een leuke middag!!

maandag, 17 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onvergetelijke PV uitje

Hierbij willen we jullie nog even super bedanken voor ons onvergetelijke PV uitje van afgelopen zaterdag. Onze collega’s waren zaterdag al heel enthousiast maar het ging vanmorgen nog even verder. Super leuke verhalen, het enthousiasme, erg leuk om allemaal nog een keer te horen.

Onze dank voor het geweldige Neverrest team wat ons afgelopen zaterdag vermaakt heeft, super, dank je wel!!!

zaterdag, 15 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een ontzettende leuke en uitdagende teambuildingsdag

We hebben een ontzettende leuke en uitdagende teambuildingsdag beleefd. Paranoia was maximaal aanwezig. Vele “onschuldige” burgers uit de stad werden als verdacht bestempeld. Alle teamleden zijn nog steeds unaniem enthousiast

vrijdag, 14 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig uitje

Prachtig laagdrempelig uitje waardoor je naast het spel ook een goede indruk krijgt van Almere! Wij zijn hierna nog uit eten geweest.

vrijdag, 14 februari 2020

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01