starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Citygames in Nederland

Beoordelingen Citygames in Nederland

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,6
Uit 118 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 118

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superleuk!!

Superleuk!! Nogmaals heel hartelijk dank.
We hebben echt een heel gave middag gehad.

zaterdag, 7 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een zeer geslaagde, goed georganiseerde team-building ochtend in het centrum van Leiden

Een zeer geslaagde, goed georganiseerde team-building ochtend in het centrum van Leiden. De taken waren leuk en gevarieerd, niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk, en iedereen deed met veel plezier mee. De “acts” zorgden voor afleiding, verwarring en hilariteit.

woensdag, 4 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

een verrassende, enerverende, ludieke, spannende dag

Het was voor ons een verrassende, enerverende, ludieke, spannende dag, waarbij we als team elkaar weer wat beter hebben leren kennen. Een aanrader !

woensdag, 4 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was erg geslaagd!

Het was erg geslaagd! Er wordt nog veel over gepraat, een erg goed spel! Met name de persoonlijke afsluiting vond ik zelf zeer krachtig.

zondag, 1 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super leuke dag mogen ervaren dankzij Neverrest

Een super leuke dag mogen ervaren dankzij Neverrest. Een team wat goed georganiseerd is, overal aan heeft gedacht en er alles aan doet om je een leuke dag te bezorgen.
De communicatie verliep heel goed, ze zijn duidelijk en zijn goed bereikbaar. Ze zijn open en denken met je mee. Geen vraag is hun te veel.
Wij hebben een super leuke dag gehad, hebben zoveel gelachen en raden dit iedereen aan.
Niet twijfelen, maar doen!

zaterdag, 29 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

enthousiast en positief

Langs deze weg willen wij jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor de geweldige middag!
De geluiden die wij vandaag van onze collega’s die deelnamen krijgen, zijn zeer enthousiast en positief.

vrijdag, 28 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bedankt voor een fantastische dag

Bedankt voor een fantastische dag! We hebben allemaal genoten er wordt nog regelmatig nagepraat over ‘verdachte’ momenten.

maandag, 24 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

The Game is een unieke belevenis

The Game is een unieke belevenis, die bij onze werknemers is blijven leven. Wij genoten van een prachtige namiddag met een strak georganiseerd City Game, vol onvoorziene gebeurtenissen en opdrachten. Dit was zondermeer een Top evenement.

zaterdag, 22 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

mysterieuze middag

Wij hebben met ons team een mysterieuze middag beleefd. Zonder iets te willen verraden: we vroegen ons vaak af “hoe kunnen ze dàt nu weten?” of “met hoeveel zijn die lui wel niet?”. Het spel zelf was niet alleen leuk om te doen, maar leerde ons en passant ook de stad Antwerpen beter kennen. Een topdag met een mooie afsluiter bovendien. Bedankt!


vrijdag, 21 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben ontzettend van genoten! Super goed georganiseerd!!

Dat collega’s vandaag nog over afgelopen zaterdag hebben, zegt genoeg! We zijn nog steeds onder de indruk!

Een succesvolle dag! Het weer hadden mee, wat heel prettig was, en voor de rest hebben jullie ons zeker verrast.
We werden, naar mate The Game verder ging, steeds meer paranoia en de hele stad was verdacht… veel gelachen en volgens mij kan ik alleen maar concluderen dat onze missie -dankzij jullie- geslaagd is.

Wij hebben ontzettend van genoten! Super goed georganiseerd!!

donderdag, 20 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een indrukwekkende, fantastische en uitgebreide 'speurtocht'

Een indrukwekkende, fantastische en uitgebreide 'speurtocht' door het stadscentrum van Zwolle. In groepen op pad met een koffertje vol attributen, om allerlei opdrachten uit te voeren en onderweg raadselachtige appjes (#ongedwongen#luchtig#maarnietmakkelijk!#avontuur). Gelukkig viel het na de start mee met het slechte weer en hebben we genoten van een leuke middag!!

maandag, 17 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onvergetelijke PV uitje

Hierbij willen we jullie nog even super bedanken voor ons onvergetelijke PV uitje van afgelopen zaterdag. Onze collega’s waren zaterdag al heel enthousiast maar het ging vanmorgen nog even verder. Super leuke verhalen, het enthousiasme, erg leuk om allemaal nog een keer te horen.

Onze dank voor het geweldige Neverrest team wat ons afgelopen zaterdag vermaakt heeft, super, dank je wel!!!

zaterdag, 15 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een ontzettende leuke en uitdagende teambuildingsdag

We hebben een ontzettende leuke en uitdagende teambuildingsdag beleefd. Paranoia was maximaal aanwezig. Vele “onschuldige” burgers uit de stad werden als verdacht bestempeld. Alle teamleden zijn nog steeds unaniem enthousiast

vrijdag, 14 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig uitje

Prachtig laagdrempelig uitje waardoor je naast het spel ook een goede indruk krijgt van Almere! Wij zijn hierna nog uit eten geweest.

vrijdag, 14 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een geweldige middag!

Een geweldige middag! De spanning deed de stromende regen vergeten.
We hebben ongelooflijk genoten en nog regelmatig komt deze dag ter sprake.

woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wederom een leuke, enerverende en spannende game gespeeld met Team Neverrest

We hebben een hele toffe middag gehad tijdens het spelen van de Game in Nijmegen. De verbazing, onzekerheid, argwaan en interactie tijdens het spel hebben veel los gemaakt in het team. Het is de hele avond en ook daags daarna nog onderwerp van gesprek geweest. Gelukkig hebben we de foto’s nog.
Als opstap naar een meer serieuze tweede dag, waarop we als internationaal team de eerste stappen hebben gezet op het vlak van internationale samenwerking, is het echt een waardevolle toevoeging geweest. Bedankt voor de strakke organisatie en het betrekken van onze internationale gasten in het spel een onvergetelijke ervaring.

Sterren: 4,5 uit 5? Zeker!

woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een hele gezellige en spannende teamdag gehad

Wij hebben een hele gezellige en spannende teamdag gehad. Wij raden iedereen de Neverrest Experience aan die een spannende dag en een leuke dag wil hebben met elkaar.

zaterdag, 8 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

hoe konden ze nou … weten? , hoe hebben ze … gedaan?

Iedereen heeft een geweldige middag gehad met The Game. Naderhand is nog volop gespeculeerd: “hoe konden ze nou … weten, hoe hebben ze … gedaan?” De vragen waren precies uitdagend genoeg en het team deed het heel leuk. Een aanrader!

woensdag, 5 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Big Brother is watching you...

Met 30 collega's 'The Game' gespeeld. In aanloop naar deze dag al regelmatig, erg prettig, contact gehad met Neverrest en de benodigde documenten toegestuurd, dit ging allemaal erg makkelijk! Om 13:30 verzameld op de afgesproken plek: niemand van de organisatie te bekennen... Staan we op de goede plek? Ja. Zijn we niet te vroeg? Nee. En dan begint ineens het spel. Een supermiddag gehad met het team; een mix van uitdagende spellen, een beetje sightseeing in de stad van je keuze, een waanzinnig 'Big Brother is watching you'-gevoel ('hoort die man in dat felle trainingspak bij de organisatie? Of die vrouw met die telefoon? Of toch die man in de zwarte auto?') en bij tijd- en wijle de nodige hilariteit. Een absolute aanrader om te spelen en een zeer prettige organisatie om mee te werken!

maandag, 3 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een onwijs leuk, gezellig en competitief teamuitje

Een onwijs leuk, gezellig en competitief teamuitje. Je ziet veel van de stad en ondertussen maak je opdrachten.
Je wil wel de andere groepjes te snel af zijn. Je krijgt hele rare smsjes, wordt je in de gaten gehouden?????
Achteraf kan je lachen om elkaar en jezelf.

maandag, 3 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk gedaan

We hadden eerst onze twijfels over het doen van een buitenspel in de winter, maar wat hebben we het leuk gehad en wat was de geleidster ontzettend vriendelijk. Ook wel eerder spellen gedaan voor onze uitjes, maar dit zat veel beter in elkaar!

vrijdag, 24 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echte strijd

Ik ben nogal fanatiek en competitief en ik kon helemaal mijn ei kwijt in dit uitje, wat een strijd!

vrijdag, 17 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed voor teambuilding

Hebben de City Challenge gespeeld met ons team en vonden het ontzettend gaaf om te doen. De borrel was erg goed verzorgd op een mooie locatie.

donderdag, 16 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het spel zat goed in elkaar!

We hebben een ontzettend leuke middag in Westerpark gehad. Tof om de ander te spioneren, het moordwapen te achterhalen en je speurneus op te zetten. We hebben gelachen, gepuzzeld en heel veel gelopen....en gewonnen!

dinsdag, 10 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke activiteit voor iedere leeftijd.

Het spel was tof ingedeeld en we speelde tegen 1 ander team. De opdrachten moesten z.s.m worden uitgevoerd en ook nog juist. De rat moest er voor zorgen dat de opdrachten mislukte in dat team. Niemand wist van elkaar dat hij of zij de rat of speler was. Hier moest je proberen achter te komen door op iedereen te gaan letten. Geweldige ervaring en aan het eind van spel toont iedereen zijn kaartje waarop rat of speler staat. Zo zie je maar weer dat je niet iedereen kunt vertrouwen en je misschien wel een verkeerde inschatting hebt gemaakt.

vrijdag, 2 augustus 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01