starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Vestinggolf in Woudrichem

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ludieke invulling jaarlijkse Damesdag

“We waren het er unaniem over eens: het was GEWELDIG! We hebben prachtige plekjes van Woudrichem gezien, genoten van het spel en waar we allemaal heel blij over waren is het feit dat het er zo heerlijk relaxed aan toe ging. Prima allemaal. Heel hartelijk bedankt voor de prettige manier waarop je het spel begeleid hebt."

dinsdag, 5 januari 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrassend en plezierig

De gasten hebben het vestinggolf als heel prettig ervaren. Het ging er lekker ontspannen aan toe, terwijl je toch steeds fanatieker werd! Ook het goede weer heeft zeker bijgedragen aan deze leuke dag. Bedankt voor de organisatie.

woensdag, 30 september 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke dag!

De reacties zijn zee positief. Iedereen heeft een leuke dag gehad. Het spel is leuk, je legt het goed en enthousiast uit, het stadje is ook erg leuk, de afstanden niet te groot. Nogmaals bedankt voor de fijne service.

vrijdag, 25 september 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

In één woord GEWELDIG

We hebben als familie een super mooie dag gehad. Iedereen vond het een erg leuke activiteit. Mijn moeder noemde het zelfs een grote vakantiedag, zo ontspannen. Bij deze wil ik jullie, namens ons allemaal, hartelijk danken voor de prima begeleiding.

dinsdag, 18 augustus 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een aanrader

We hebben enorm genoten, mede door deze leuke activiteit! Het spelletje is makkelijk en laagdrempelig waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Tot de volgende keer in een andere stad...

dinsdag, 14 juli 2015
Prijs
€ 27,50 per persoon
Aantal
10 tot 90 personen
Locaties
Woudrichem

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01