starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Citygame The Target - Interactieve maffiagame

Wat ga je doen

Voor een bijzonder origineel uitje waarbij de maffia opgerold moet worden, kun je met de Citygame The Target ontzettend goed je ei kwijt.

The Target is het team dat de undercovermissie voor zijn rekening neemt. Het politieteam zorgt voor de instructies en het maffiateam probeert uiteraard uit handen van Justitie te blijven.

Een interactief kat- en muisspel, erg leuk als bedrijfsuitje of groepsuitje, waarbij je goed moet samenwerken. En waarvoor je inzicht moet hebben, wil jij met jouw team jullie missie kunnen voltooien.

Een razend spannende citygame waarbij je met real-time navigatie stap voor stap verder komt of juist niet. Op het laatst wordt de uitslag bekend gemaakt.

The Target als citygame kan in elke stad worden gespeeld, aangevuld met een lunch of diner als extra optie.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01