tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer citygames bekend van tv
Citygame the Phone

Het begint met één telefoontje, een spel vol verrassingen

Waar nemen jullie het op tegen de telefoon?

Een waanzinnig spannend spel waarin de telefoon een hoofdrol speelt, vind je terug in de Citygame The Phone, bekend van TV. Als team vervul je opdrachten met aanwijzingen via The Phone. Doe de opdracht en krijg een nieuwe aanwijzing. Stapje voor stapje kom je dichter in de buurt van de geheime plek waar de schat verborgen ligt. Wie deze als eerste vindt, heeft gewonnen.

Lees verder

Deze citygame werkt heel goed als teambuildingstool, waarbij een goede samenwerking een eerste vereiste is. Geschikt bedrijfsuitje, maar ook als ludiek vrijgezellenfeest of als vriendenuitje een prima optie voor wanneer je op zoek bent naar iets aparts.

Iedere Citygame The Phone start met een uitleg en een briefing en dan ga je op pad in de plaats of stad naar keuze, ergens in Nederland. Ook wordt er tijdens de tocht gebruik gemaakt van fotopunten die je kunt scoren door sommige objecten die je hebt gelokaliseerd met de camera vast te leggen.

Volledig overzicht met TV Spelletjes!

Weergave:
1 uitje
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01