Citygame the hangover
Breng je huwelijksdag tot een goed einde!

Zoek een activiteit

Versla je kater in de hilarische citygame The Hangover

Wie kent The Hangover niet? Het is de nachtmerrie van elke bruidegom om op de dag van zijn huwelijk zo in de problemen te zitten! Op basis van deze films is nu deze hilarische citygame gemaakt. Dit spannende spel is geweldig om juist als vrijgezellenfeest te spelen, of als bedrijfsuitje, familiefeest of vriendenuitje.

Dit spel biedt een komische en spannende middag en is ook goed voor de teambuilding! Jullie gaan namelijk in teams de stad in, waar jullie allerlei opdrachten moeten doen. Het doel is om de bruiloft te redden. Je gebit is kapot, jullie hebben vreselijke tatoeages, de ringen zijn kwijt, je portemonnee gestolen, er zit een stripster achter je aan en je hebt een vreselijke koppijn! Aan jullie de taak om zo snel mogelijk alles voor elkaar te krijgen voor het huwelijk.

Vaak is dit spel goed te combineren met een lunch, diner of drankje achteraf.

Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 8 personen
The Hangover is dé citygame die zorgt voor mannelijke actie en humor tijdens een vrijgezellenfeest in Eindhoven. Het vrijgezellenfeest gister was net iets te gezellig. Aan jullie de taak de boel weer netjes te herstellen tijdens jullie tocht via onder andere De Markt, het Wilhelminaplein en de Sint-Catharinakerk.
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 8 personen
Vandaag belanden jullie in de film The Hangover! Na een totaal uit de hand gelopen vrijgezellenfeest in Den Bosch zit een vriendengroep behoorlijk in de problemen op de dag van de bruiloft. Aan jullie de taak om het huwelijk te redden! Per team krijgen jullie een tablet, waarmee jullie het centrum van ‘s Hertogenbosch door gestuurd worden: via de Markt, de Dommel en de Sint-Janskathedraal...
€ 29,65 tot € 32,10 per persoon
Vanaf 10 personen
Wie kent de film The Hangover niet? Na een totaal uit de hand gelopen vrijgezellenfeest moet een vriendengroep de bruiloft zien te redden die de volgende dag plaatsvindt. Jullie kunnen dit nu naspelen in Rotterdam. Dit wordt een spectaculair dagje uit!
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 8 personen
Na een wilde nacht is de kater van ongekende proporties en de chaos niet te overzien. Aan jullie de schone taak om alles op te lossen.
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 8 personen
Deze city game is een echte knaller op een top vrijgezellendag. Na een wilde nacht is de kater enorm en de chaos niet te overzien. Los het op en maak plezier.
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 8 personen
Tegen de achtergrond van het prachtige Gent, met haar eeuwenoude kerken, kaaien, historische monumenten en gezellige straatjes, kun je een hilarische vrijgezellendag vieren. De Hangover Game, gebaseerd op de filmhit, heeft alle ingrediënten in zich voor een onvergetelijke dag.
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 8 personen
The Hangover is dé citygame die zorgt voor actie en bijzonder lachwekkende momenten tijdens een vrijgezellenfeest in Alkmaar. Het vrijgezellenfeest is pas net afgelopen, maar de bruiloft staat al voor de deur, hoogste tijd om de sporen van de dag ervoor uit te wissen. De Kaasmarkt en het Waagplein zullen jullie tijdens jullie tijdens deze missie zeker tegenkomen.
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 8 personen
Speel nu The Hangover na als (onderdeel van) een vrijgezellenfeest of vriendenuitje in Amersfoort! Na een totaal uit de hand gelopen vrijgezellenfeest zit een vriendengroep behoorlijk in de problemen op de dag van de bruiloft. Aan jullie de taak om het huwelijk te redden! Per team krijgen jullie een tablet, waarmee jullie het centrum door gestuurd worden: over de Langestraat en langs De Lieve Vrouw...
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 8 personen
Vandaag belanden jullie in de film The Hangover! Na een totaal uit de hand gelopen vrijgezellenfeest in Utrecht zit een vriendengroep behoorlijk in de problemen op de dag van de bruiloft. Aan jullie de taak om het huwelijk te redden! Per team krijgen jullie een tablet, waarmee jullie het Utrechtse centrum door gestuurd worden: via de Dom, de mooie grachten en Neude...
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 8 personen
The Hangover is dé citygame die voor actie en gezelligheid zorgt tijdens een vrijgezellenfeest voor mannen in Maastricht. Jullie hebben gister een fantastisch vrijgezellenfeest beleefd, maar vandaag moet er toch echt het nodige opgelost worden. Jullie gaan kris kras over het Vrijthof, de Helpoort en komen langs de Sint Servaasbasiliek om alles zo goed mogelijk te regelen.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Alles voor een feest

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties