starshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailsearchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencross
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Voeg 1001 toe aan je startscherm

Voeg toe

Citygame The Hangover

Hangover of huwelijk? Speel deze hoofdbrekende citygame

Versla je kater in de hilarische citygame The Hangover

Wie kent The Hangover niet? Het is de nachtmerrie van elke bruidegom om op de dag van zijn huwelijk zo in de problemen te zitten! Op basis van deze films is nu deze hilarische citygame gemaakt. Dit spannende spel is geweldig om juist als vrijgezellenfeest te spelen, of als bedrijfsuitje, familiefeest of vriendenuitje.

Dit spel biedt een komische en spannende middag en is ook goed voor de teambuilding! Jullie gaan namelijk in teams de stad in, waar jullie allerlei opdrachten moeten doen. Het doel is om de bruiloft te redden. Je gebit is kapot, jullie hebben vreselijke tatoeages, de ringen zijn kwijt, je portemonnee gestolen, er zit een stripster achter je aan en je hebt een vreselijke koppijn! Aan jullie de taak om zo snel mogelijk alles voor elkaar te krijgen voor het huwelijk.

Vaak is dit spel goed te combineren met een lunch, diner of drankje achteraf.

Getoonde uitjes 1 - 10 van 21

The Hangover Tablet citygame Rotterdam

Wie kent de film The Hangover niet? Na een totaal uit de hand gelopen vrijgezellenfeest moet een vriendengroep de bruiloft zien te redden die de volgende dag plaatsvindt. Jullie kunnen dit nu naspelen in Rotterdam. Dit wordt een spectaculair dagje uit!

Prijs
€ 29,65 tot € 32,10 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Plaats
Rotterdam

The Hangover Tablet citygame Delft

Deze city game is een echte knaller op een top vrijgezellendag. Na een wilde nacht is de kater enorm en de chaos niet te overzien. Los het op en maak plezier.

Prijs
Vanaf € 29,65 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Plaats
Delft

Een hilarisch Vrijgezellenfeest - Citygame The Hangover

In de film The Hangover raakt een groep vrienden de dag voor het huwelijk tijdens het vrijgezellenfeest ernstig in de problemen. Ze moeten zich uit de meest vreemde situaties redden om op tijd te zijn op het huwelijk. In The Hangover Citygame raken jullie verzeild in deze onoverzichtelijke situatie.

Prijs
Vanaf € 29,65 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Plaats
Mogelijk in alle grote steden in Nederland en België

The Hangover Tablet citygame Tilburg

Na een wilde nacht is de kater van ongekende proporties en de chaos niet te overzien. Aan jullie de schone taak om alles op te lossen.

Prijs
Vanaf € 29,65 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Plaats
Tilburg

The Hangover Tablet citygame in Arnhem

The Hangover is dé citygame die zorgt voor mannelijke gezelligheid en hilarische momenten tijdens een vrijgezellenfeest in Arnhem. Het vrijgezellenfeest gister was een groot succes, misschien wel iets te! Via de Korenmarkt, De Ketelstraat, Steenstraat en het Velperplein zullen jullie je missie gaan volbrengen om de boel te herstellen.

Prijs
Vanaf € 29,65 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Plaats
Arnhem

The Hangover Tablet citygame Breda

Speel nu The Hangover na als (onderdeel van) een vrijgezellenfeest of vriendenuitje in Breda! Na een totaal uit de hand gelopen vrijgezellenfeest zit een vriendengroep behoorlijk in de problemen op de dag van de bruiloft. Aan jullie de taak om het huwelijk te redden! Per team krijgen jullie een tablet, waarmee jullie het centrum door gestuurd worden: over de Grote Markt, de Grote Kerk en het Kasteelplein...

Prijs
Vanaf € 29,65 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Plaats
Breda

The Hangover Tablet citygame Den Bosch

Vandaag belanden jullie in de film The Hangover! Na een totaal uit de hand gelopen vrijgezellenfeest in Den Bosch zit een vriendengroep behoorlijk in de problemen op de dag van de bruiloft. Aan jullie de taak om het huwelijk te redden! Per team krijgen jullie een tablet, waarmee jullie het centrum van ‘s Hertogenbosch door gestuurd worden: via de Markt, de Dommel en de Sint-Janskathedraal...

Prijs
Vanaf € 29,65 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Plaats
Den Bosch

The Hangover Tablet citygame in Eindhoven

The Hangover is dé citygame die zorgt voor mannelijke actie en humor tijdens een vrijgezellenfeest in Eindhoven. Het vrijgezellenfeest gister was net iets te gezellig. Aan jullie de taak de boel weer netjes te herstellen tijdens jullie tocht via onder andere De Markt, het Wilhelminaplein en de Sint-Catharinakerk.

Prijs
Vanaf € 29,65 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Plaats
Eindhoven

The Hangover Tablet citygame in Alkmaar

The Hangover is dé citygame die zorgt voor actie en bijzonder lachwekkende momenten tijdens een vrijgezellenfeest in Alkmaar. Het vrijgezellenfeest is pas net afgelopen, maar de bruiloft staat al voor de deur, hoogste tijd om de sporen van de dag ervoor uit te wissen. De Kaasmarkt en het Waagplein zullen jullie tijdens jullie tijdens deze missie zeker tegenkomen.

Prijs
Vanaf € 29,65 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Plaats
Alkmaar

The Hangover Tablet citygame Amsterdam

Wie kent de film The Hangover niet? Na een totaal uit de hand gelopen vrijgezellenfeest in Amsterdam moet een vriendengroep de bruiloft zien te redden die de volgende dag plaatsvindt. Jullie kunnen dit nu naspelen in Amsterdam, het Las Vegas van de lage landen! Per team krijgen jullie een tablet, waarmee jullie het Amsterdamse centrum door gestuurd worden: via de Dam, de mooie grachten en het Rembrandtplein...

Prijs
Vanaf € 29,65 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Plaats
Amsterdam

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01