homestarshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailsearchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencross
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Voeg 1001 toe aan je startscherm

Voeg toe

Citygame Smeris in Tilburg

Wat ga je doen

Wordt tijdens deze activiteit onderdeel van het F.E.M.Z. team. tijdens de zenuwslopende citygame Smeris. In teams gaan jullie op pad om de case van Bob T. als eerste op te lossen!

Deze game is zeer geschikt voor iedereen en ieder uitje in Tilburg. Bob T. is hoofd is van de grootste criminele organisatie in Tilburg. Hij is opgepakt maar de kans is groot dat hij vrij komt doordat het bewijs materiaal zoek is. Er wordt vanuit gegaan dat meerdere leden van Bob's organisatie zijn binnen gedrongen in de F.E.M.Z. teams. Jullie gaan het bewijs materiaal te verzamelen waardoor de binnendringers ontmaskerd kunnen worden. Hierdoor kunnen jullie Bob T. voor altijd achter de tralies krijgen en de gehele organisatie oprollen.

Er wordt gezorgd voor een drankje naar wens bij aanvang, waarna de briefing zal volgen met instructies. Dan is de strijd losgebarsten... Door middel van aanwijzingen, geheime codes en het ondervragen van teamleden kunnen jullie de zaak oplossen! Lukt het om de zaak te kraken? Dan worden jullie op een gepaste wijze hiervoor beloond.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01