starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Citygame Gooische Vrouwen

Citygame Gooische Vrouwen

Speel je eigen Gooische vouwen citygame waar je wilt

De tv-serie Gooische vrouwen werd bekeken door een ongekend aantal vaste vrouwelijke fans. De gelijknamige citygame mag dan ook zeker niet ontbreken als citygame voor iedereen die een beetje Gooische chique wil beleven.

Tijdens dit verrassende spelprogramma, dat in diverse steden in Nederland gespeeld kan worden, komen jullie erachter wie een echte Gooische dame is en wie doet alsof! Kruip in de huid van Cheryl, Claire, Anouk en Roelien en waan je voor een dag in de upper class.

De citygame Gooische vrouwen is een perfecte aanvulling om van een vrijgezellenfeestje een geslaagd succes te maken of gewoon een gezellig middagje met vriendinnen!

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Citygame Gooische Vrouwen - Een echt vrouwen uitje!

Als uniek uitje moet je onze citygame Gooische Vrouwen eens uitproberen. Helemaal in de sfeer van deze populaire Nederlandse soapserie waan jij je in de wereld van glimmer en glamour. Dompel jezelf in de luxe weelde en leef je uit met de hilarische opdrachten volgens de Gooische lyfestyle.

Prijs
€ 29,50 per persoon
Aantal
Vanaf 12 personen
Plaats
Mogelijk in meer dan 150 steden in Nederland en België
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01