tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2 lightbulb pine-tree

Citygame "Gangster City" bij welke bende sluit jij je aan?

Omschrijving

Waan je in de misdadige wereld van de maffiosi en struin door de stad op zoek naar, geld, juwelen, goudstafen en diamanten. Zorg er voor dat jij met jou bende er het eerst met de buit vandoor gaat. Maar let wel op, want er zijn meer bendes actief. Zij proberen met boobytraps, rookgranaten en mitrailleurs jullie de buit afhandig te maken.

Open snel amunitie kratten zodat jullie wapenarsenaal ook op orde is, en ga de strijd aan. Wees allert op politie want zij zitten jullie op de hielen. Vind je de bazooka , kijk dan uit naar de geldtruk, blaas hem op en pak een ton.

Hoe spelen:

Alle bendes krijgen drie speciaal toegeruste smartphones en drie walkie talkies mee. Op de telefoons kunnen jullie op elk moment het speloverzicht zien, zo weet je steeds waar iedereen zich bevind, of er politie is en of je een truck kan beroven. Boven aan het scherm zien jullie de waarde van de geroofde buit en het wapenarsenaal dat jullie in kunnen zetten. Voor het totaalbeeld zijn er geplastificeerde kaarten waarmee jullie de strategie kunnen bepalen.

Waarom deze citygame:

Een te gek en uniek 2 uur durend citygame midden in de stad. Geen saaie GPS tocht, maar gewoon Puur fun! Altijd midden in het centrum. Je komt op de bijzondere plekjes van de stad en is goed te combineren met een hapje en drankje.

Vele malen succesvol gespeeld Ideaal voor teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje. Van maandag t/m donderdag 10% korting!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 19,50 tot € 27,50 per persoon (incl. BTW)
Prijs is op basis van aantal personen
12 tot 100 personen
Ongeveer 2 uur
Buiten
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?