starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Citygame Foute Vrienden - Vrijgezellenfeest TIP

Wat ga je doen

Een hilarisch hoogtepunt op jullie vrijgezellenfeestje wordt bereikt met Foute Vrienden. Een super leuk uitje waar jullie geconfronteerd worden met op zijn zachtst gezegd ‘vreemde’ opdrachten. Nadat jullie gezellig even wat indrinken, strijden jullie als teams tegen elkaar. Komen jullie ongeschonden door de strijd of word je zonder pardon voor het blok gezet?

Met een zak vol attributen en een opdrachtboekje krijgt iedere deelnemer minstens één opdracht toebedeeld. Jouw foute vrienden bepalen welke beproeving je moet doorstaan. Op elk gewaagd onderdeel word je achteraf afgerekend. Degene die bij elke ronde als laatste eindigt, wordt opgezadeld met een extra opdracht. Meestal de zwaarste! Daarbovenop wordt alles op foto en film vastgelegd. Leuk wanneer jullie weer bij elkaar komen om de oogst van deze editie samen door te nemen.

Foute Vrienden kan in principe op elke locatie in Nederland uitgevoerd worden. Een spel waarbij je in geen tijden zo hebt gelachen en waar je later nog leuk op terug kunt kijken.

Samen achteraf ergens eten en drinken is mogelijk als extra optie.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01