tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer citygames bekend van tv
Citygame Deal or no Deal

Speel op safe of ga voor goud, een spannende tocht op zoek naar fortuinlijke antwoorden

Hoeveel geluk heb jij met het kiezen van koffertjes?

Wanneer je een leuk, uitdagend en origineel avond-of middagvullend programma zoekt voor een teamuitje of vriendenuitje, kun je denken aan het spel Deal or no deal. Dit is een game of tv spel afgeleid van het gelijknamige tv-programma. Een bijzonder arrangement dat je trouwens ook kunt boeken voor een feestavond of om een vrijgezellenfeest te vieren.

Lees verder

Deal or no deal wordt gespeeld nadat ieder kamp eerst kapitaal heeft verdiend. Vervolgens wordt een bepaalde routekaart gevolgd waar je met bepaalde deals meer kan verdienen dan met andere deals! Het draait om menselijke trekjes als hebzucht, maar ook om de goede keuzes te maken en natuurlijk willen winnen. Je hebt verschillende mogelijkheden om geld te verdienen, maar van te voren moet je wel afwegen welke deal meer of minder opbrengt. De bank doet je aan de hand van sms’jes bepaalde deals.

Er zijn verschillende opdrachten, waarbij het zoeken van fotopunten, vragen over bezienswaardigheden en andere wetenswaardigheden aan bod komen.

Volledig overzicht met TV Spelletjes!

Weergave:
1 uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01