tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Citygame de Verrader - Een razend spannend uitje in de stad!

Omschrijving

City game de Verrader is één van onze nieuwe stadsspellen. Duik in dit meeslepende avontuur vol leugens, manipulatie en verraad en ontdek samen met jouw team de omgeving. Jullie zijn echter niet allemaal gelijk aan elkaar. Er begeeft zich een verrader in jullie midden! De Verrader bevat alles om jullie groepsuitje of teambuilding tot een enorm succes te maken.

Als team ga je op pad in een stad naar keuze. Het doel is simpel, verzamel met jouw teamleden zoveel mogelijk zilverstukken door missies uit te voeren. Los door goed samen te werken uitdagende opdrachten en ingewikkelde vraagstukken op. Maar zijn jullie bestand tegen manipulatie en verraad? Weet jij op tijd door de leugens heen te prikken van één van je eigen teamleden?

Wat staat je te wachten tijdens het Verrader spel?

Uiteraard starten we met een uitgebreide uitleg van onze enthousiaste begeleider onder het genot van een koffie, thee, bier, fris of een wijntje . Hierdoor leer je alle ins en outs kennen van het spel. Vervolgens maken we teams en deze krijgen een laatste briefing over de te volgen strategie.
Het wordt een bittere en heroïsche strijd. Wie gaat er op het einde van het spel met de zilverstukken naar huis? Ga de strijd aan tussen goed en kwaad en ontmasker De Verrader!

Honger naar meer?

Een lunch of diner als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Dit spel De Verrader is in diverse steden in Nederland, België en Duitsland te spelen (ook in het Engels / Duits / Frans).

Uiteraard is het ook mogelijk dit spel te boeken zonder horeca. Vraag naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.

Details van het uitje

Vanaf € 33,- per persoon
Vanaf 12 personen
Ongeveer 3 uur
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief 2 drankjes
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01