starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Citygame de Pelgrimscode te spelen in 250 steden!

Wat ga je doen

Als evenementenbureau, actief in meer dan 150 steden, organiseren wij talloze uitjes, waaronder De Pelgrimscode, het razend spannende spel, bekend van TV.

Een citygame-kraker van jewelste, waarbij jij met jouw team een stad doorkruist, de code moet kraken en de pelgrimsschat moet zien te vinden. Na een uitgebreide briefing kan de speurtocht beginnen. Door de code te ontcijferen volgt de ene opdracht na de andere. De pelgrimscode is een spel vol verrassingen, met eliminatiespellen, bonusaanwijzingen en een speciale sleutel voor een extra aanwijzing of vrijstelling. Ondertussen zitten andere teams jullie op de hielen en proberen jullie voorbij te streven in hun zoektocht naar de pelgrimsschat.

Vanaf 15 tot 152 personen, dus ideaal voor het organiseren van een bedrijfsuitje, familieuitje en elk ander groepsuitje.

Met lekker uit eten en drinken ter afsluiting als extra optie!

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01