starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Citygame Crazy 88 | Outdoor GPS game – Te spelen in heel Nederland

Wat ga je doen

In teams van 4 tot 8 personen gaan jullie de gekste en meest hilarische citygame spelen die wij tot onze beschikking hebben. Doe de gekste opdrachten en beantwoord de grappigste vragen ooit samen met je vrienden, familie of collega’s! Vergeet “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg”! Het kan ons namelijk niet gek genoeg!

Hoe werkt het?

Elk team gaat door de stad met een IPad om knotsgekke opdrachten uit te voeren. Degene die deze opdrachten compleet crazy uitvoert krijgt de meeste punten. Leer de stad kennen op een manier als nooit tevoren. De route zal alle aparte plekjes in de stad laten zien! Strijd dus tegen je collega’s, familie of vrienden wie de gekste van de dag zal worden! Het perfecte uitje!

Onze Crazy 88 citygame is het perfecte uitje voor elke doelgroep omdat het met iedereen gespeeld kan worden. Speel het met je vrienden en familie op een vertrouwde manier! Of leer je collega’s op een knotsgekke en aparte manier beter kennen. Samen gek doen schept namelijk een band! Onze game is ook de perfecte toevoeging voor een vrijgezellenfeest. Wat is er nou leuker dan je vrijgezellenfeest knotsgek beginnen!

Waar kan de game gespeeld worden?

Onze game kan in elk dorp en elke stad gespeeld worden. De route kan namelijk aan jouw wensen worden aangepast. Hierdoor kun je de tijd helemaal zelf indelen en achteraf eventueel een diner plannen. Onze begeleider legt de spellen uit en zal nauw betrokken zijn om jullie gekkigheid te beoordelen. De attributen worden meegenomen en de begeleider zal altijd aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01