tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Citygame Back to the 90s

Wat ga je doen?

De "Citygame: Back to the 90s!" brengt jullie in elke willekeurige stad of plaats van jullie keuze terug naar, de naam zegt het al, de jaren negentig! Kriskras lopend door het spelgebied nemen jullie een duik terug in de tijd naar de zinderende nineties. De Backstreet Boys, Spice Girls, TMF, maar ook Friends, flippo's en furbies zijn slechts een greep uit de berg van herinneringen die deze gps speurtocht door de stad weer naar boven brengt.

Verdeeld in teams gaan jullie op pad met een tablet om zoveel mogelijk gps punten aan te doen waar 90s quizvragen, foto-opdrachten, videochallenges en creatieve uitdagingen op jullie liggen te wachten.
Vanuit het hoofdkwartier houdt jullie geheel in 90s-outfit gehulde spelbegeleider jullie prestaties nauwlettend in de gaten en zal jullie door deze unieke reis door de tijd loodsen. 

In deze Back to the 90s citygame gaat het erom om zoveel mogelijk virtuele flippo's te scoren en maken jullie zelfs jacht op die felbegeerde Gouden Flippo! En dat allemaal zonder er chipszakken voor leeg te hoeven eten (90s kids weten waar we het over hebben).  Het team wat uiteindelijk bovenaan eindigt wordt tijdens de prijsuitreiking door onze professionele spelleider tot winnaars gekroond en nemen de buit mee naar huis.,
Een ontzettende leuke en unieke experience voor jong en oud en een prachtig kijkje in een uniek en bijzonder tijdperk. 

Dit spel is overal in Nederland en België (en als jullie willen ook ver daarbuiten) te boeken. Wij kunnen het op maat maken voor welke stad of plaats dan ook. Ideaal als teambuildingactiviteit, personeelsuitje, bedrijfsuitje, vriendenuitje maar ook vrijgezellenfeest. Prijs ligt tussen de € 24,50 en € 30,00 p.p. En indien gewenst is het uit te breiden met drankjes, hapjes, lunch, diner, 90s indoor PopQuiz of Spelshow en zelfs een heuse 90s afterparty!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 29,95 per persoon (incl. BTW)
15 tot 1.000 personen
Ongeveer 3 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01