starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
CD opnemen kinderfeestje

Zing de sterren van de hemel als popster op je eigen CD feestje

Tijdens een van deze feestjes ben jij een echte popster

Als je van zingen en optreden houdt, wordt een CD feestje wel erg aantrekkelijk om aan mee te doen. Voel je een echte ster en zing en dans tot je niet meer kunt.

Laat alles tot in de puntjes verzorgen, van kleding, make-up tot gekozen nummer en danspasjes. Oefen, oefen en oefen en dan breekt het grote moment aan. Neem meerdere liedjes op in een professionele opnamestudio.

Natuurlijk mag een fotoshoot voor jullie groep ook niet ontbreken, want je CD moet natuurlijk ook een flitsende cover krijgen. Daarna moeten er een stuk of 4 liedjes geselecteerd worden die je met elkaar gaat opnemen. Deze liedjes worden dan later door een ervaren geluidstechnicus op een CD gezet. Het is vaak best wel gek om je eigen stem later terug te horen, maar alles bij elkaar is dit CD feestje een fantastische ervaring.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Voel je een echte superster: neem met je vriendjes en vriendinnetjes een eigen CD op in een professionele studio! Je hoeft niet verlegen te zijn, want je zingt met een hele groep. Er kunnen eventueel ook solo stukjes verdeeld worden. Als jullie aankomen laten wij de studio zien en gaan we de stembanden opwarmen met oefeningen. Dan is het tijd om de studio in te gaan!

Prijs
Vanaf € 15,00 per kind
Aantal
Vanaf 6 kinderen
Locaties
Mogelijk in onze studio in Den Zoetermeer of op jouw locatie.
Bekijk kinderfeestje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01