starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

CD opnemen - In een professionele studio

Wat ga je doen

Een CD opnemen pak je pas professioneel aan wanneer je naar onze studio in Biest Houtakker komt. Vanaf 3 tot 25 personen kun je hier terecht voor het opnemen van jullie favoriete popsong.

Vooraf kun je uit een groot assortiment orkestbanden kiezen, zodat je later, wanneer jullie naar onze opnamestudio komen, goed beslagen ten ijs jullie performance kunnen uitvoeren.

Nog even met zijn allen repeteren, terwijl onze geluidstechnici zich alvast gereedmaken voor een professionele opname, eventueel met foto’s of video-opnames. Met iedereen een koptelefoon op, kan het samen zingen beginnen en wordt alles tot in de puntjes uitgewerkt.

Een CD (mp3) opnemen kan ontzettend leuk zijn als vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of als vrienden – of vriendinnenuitje. Wanneer alles is opgenomen zetten we het op een CD en loop je met een mp3 op je telefoon de studio uit. Tevens is er een mogelijkheid dat wij van dit alles een videoclip maken.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01