tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer quizzen
Carnavals Quiz

Een quiz vol carnavalskrakers, lachen, lallen en hilarische spelrondes

Het carnaval is van alle tijden en kent vele varianten. Naast het meer dan bekende carnaval uit eigen land dat ook verschillende varianten kent (zoals het Brabants en Limburgs carnaval) kun je ook denken aan het Venetiaans carnaval of het Braziliaanse feest. Zoveel verschillende varianten, zoveel verschillende gebruiken en muzieksoorten en carnavalskrakers. Het perfecte onderwerp dus voor een waanzinnige carnavals quiz.

Lees verder

In diverse spel- en vragenrondes strijden jullie met feesthoed en feestneus op voor de winst. Muziek, kennis, actie en verrassings-elementen het zit er allemaal in. De quizmaster begeleidt jullie geheel in stijl en weet de feestvreugde tot grote hoogte op te zwepen.

Speel een gezellige carnavalsquiz tijden een bedrijfsuitje of vriendenfeestje en kom helemaal in de sfeer. Deze quiz komt naar je toe en kan op iedere gewenste locatie gespeeld worden.

Weergave:
1 uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?