starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Cardboard Car Challenge - Bouw een auto van karton

Wat ga je doen

Met je team een stapel karton transformeren tot een heuse auto. Inclusief kleurdesign of striping, gepimpte wielen en stoelen, spiegels, lampen en misschien ook nog wel twee bekerhouders voor de koffie of toch dat overwinningswijntje?

De euforie die gevoeld wordt wanneer de challenge succesvol is afgerond en je de auto het parcours op stuurt. Dat euforische gevoel kunnen we hier niet uitleggen, dat moet je meemaken! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de foto’s die zonder twijfel in overvloed gemaakt zullen worden!

Cardboard Car Challenge is een nieuwe, door ons ontwikkelde teamuitdaging waarbij er van kartonnen platen (van gerecycled karton), met behulp van lijm en wat gereedschap, een auto gebouwd moet worden. Een kartonnen auto op bijna ware grootte. De carrosserie, wanneer goed gebouwd, kan twee personen dragen en de auto kan bestuurd worden. Uiteraard heeft de auto geen motor, maar wordt voortgedreven door duwaandrijving.

Een team kan bestaan uit 8 tot 12 personen. Van ieder teamlid zal volledige inzet en toewijding vereist zijn om het bouwproces succesvol af te ronden. Hard skills, maar misschien nog wel meer soft skills, zullen aangesproken moeten worden. Het programma is zo samengesteld dat bouwers en niet-bouwers volop zullen genieten! Cardboard Car Challenge kan ingezet worden voor teambuilding, teambinding of ter ondersteuning van een teamtraining.

Programma voorstel

13:30 - 13:45 Ontvangst, instructies en overhandigen bouwtekeningen
13:45 - 14:00 Teamoverleg en taakverdeling binnen teams
14:00 - 15:30 Bouwen carrosserie en de eerste teamchallenge
15:30 - 16:30 Bouwen bodywork en de tweede teamchallenge
16:30 - 17:30 Afbouwen en pimpen van de auto
17:30 - 17:45 Testronde en showen zelfgebouwde auto
17:45 - 18:00 Prijsuitreiking

Wij werken samen met een vaste locatie gelegen in Raamsdonksveer. Op deze locatie zijn alle mogelijkheden om jou en je collega’s een passend programma te bieden. Indien gewenst is de Cardboard Car Challenge ook op andere locaties mogelijk.

De aangegeven prijs is gebaseerd op 20 deelnemers. Bij een andere groepsgrootte veranderen de kosten per persoon.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01