tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite arrow head cross

Beoordelingen YASALSA

Gemiddeld een 9,9 uit 10 beoordelingen

9,8 Beleving
10 Begeleiding
9,8 Prijs/kwaliteit
Beoordeling schrijven

Salsa Workshop - Ongedwongen samen plezier in Arnhem

Warme en gastvrije ontvangst, snel op ons gemak en goeie begeleiding. Kortom super leuke middag!

Samen met mijn partner een privéles gevolgd bij Astrid. In een uur tijd leerden we de merengue en enkele figuren, de basispassen van Salsa én de basispassen van Bachata! Mijn partner was met tegenzin meegegaan, maar was uiteindelijk zo enthousiast dat we nu samen op dansles gaan! Bedankt voor de leuke les!

Door: Monique

Salsa Workshop - Ongedwongen samen plezier in Arnhem

Het was boven verwachting leuk.

Vooraf hadden een aantal familieleden twijfels of ze wel goed konden dansen en ze hadden eigenlijk geen zin, maar achteraf was iedereen zo enthousiast! Het is niet moeilijk en de uitleg is duidelijk. Dit is echt een aanrader, zeker voor druilerige dagen: bij ons was het buiten supermooi weer en vanwege de grote ramen was het binnen dus erg warm, zeker toen we aan het dansen waren.

Door: Marjolein

Topdocenten die zorgen voor een leuke dag en ijzersterkee basis!

Ik heb de 1-daagse workshop Kizomba gevolgd bij Yasalsa. Wat een warme, betrokken docenten! Ik ben geen ervaren danser maar met veel geduld, heldere uitleg en doorwisselen namen ze de hele groep mee in de dans. Je krijgt zowel individuele feedback als tips hoe je als koppel op elkaar kunt inspelen. Ik heb een leuke dag gehad en vooral, een goede basis meegekregen. Dankjewel Astrid en Pascal

Door: Ses

In relaxte setting heel snel naar een toffe openingsdans

Onder begeleiding van Marie hebben wij in 2 privélessen onze openingsdans voor de bruiloft bedacht en geoefend. Ze dacht goed mee, gaf goede uitleg en een hele relaxte setting! Onwijs leuke ervaring en zonder Marie hadden wij niet zo’n toffe opening voor ons feest gehad!!

Door: Veronique

Salsa Workshop - Ongedwongen samen plezier in Arnhem

Super kick start

Met ervaring in Argentijnse Tango kan ik best al wat volgen, maar miste ik nog flink wat basis in Salsa. Met 2 privé lessen van Marie ben ik super goed op weg geholpen.
Marie kent zowel de leiders als de volgers rol buitengewoon goed en heeft een scherp oog voor de details die mijn dansen kunnen verbeteren.
En niet onbelangrijk: ze doet dat met enthousiasme en vol overgave.

Door: Corine

Vrij-gezellige SALSA dans workshops in Arnhem

Helemaal te gek

Met een groepje vrienden een workshop salsa dansen gehad onder de erge leuke leiding van Marie en hulp Jeroen...
Het smaakt naar meer....

Door: Christel

Salsa Workshop - Ongedwongen samen plezier in Arnhem

Veel plezier tijdens de dansworkshop op onze familiedag!

Iedereen op de dansvloer onder de enthousiasmerende leiding van Marie.
Heel leuk om te ervaren dat alle ooms, tantes, nichten en neven enthousiast mee deden en zelfs oma van 86 nog even mee danste. Ik had er van te voren een hard hoofd in maar dat bleek volkomen onterecht. En juist van de mensen waarvan het niet verwacht werd, bleken de sterren van de hemel te dansen. Aanrader!

Door: marijke

Salsa Workshop - Ongedwongen samen plezier in Arnhem

Top teambuilding en zelfs de baas aan het dansen. Was geweldig

We konden gratis voor de deur parkeren. Erg handig. De ontvangst was hartelijk en er werd goed aan het tijdschema gehouden, zodat we op tijd door konden om te gaan eten.

Geweldig hoe iedereen meegenomen werd en aan het eind iedereen danste. Zo een ander contact met mijn collega's als normaal. Fijn om zoveel connectie en plezier te maken. Mijn collega's hadden het er de week erop nog over hoe leuk het was. En dankzij deze workshop wil mijn man een cursus Salsa met mij doen.

Door: Simone

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01