tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite arrow head

Beoordelingen YASALSA

Gemiddeld een 10 uit 14 beoordelingen

9,9 Beleving
10 Begeleiding
9,9 Prijs/kwaliteit
Beoordeling schrijven

Workshop Salsa-merengue dansen

Super leuke les

Wij wilden eerst de Bachata proberen, maar ondanks de uitstekende uitleg, was dit net iets te lastig voor ons. Astrid adviseerde toen de merengue. Dat lukte inderdaad een stuk beter.
De begeleiding is echt super duidelijk en prettig. Wij zijn achter in de 60, en hadden niet gedacht zover te komen met een uur les.

Door: Jos

Een privéles gehad van Astrid. Ontspannen sfeer en een duidelijke instructie. Het was erg leuk om te doen!

Het was een geslaagde les. We hebben positieve feedback ontvangen en er was ruimte voor eigen inbreng. We hebben ervan genoten!

Door: Tom

Salsa Workshop - Ongedwongen samen plezier in Arnhem

Persoonlijke aandacht en gastvrij

Onze workshop werd heel erg prettig verzorgd. We voelden ons erg op ons gemak. Persoonlijke aandacht, zelfs van twee personen.

Door: Stephan

Heel prettig en goed!

Een aantal privé lessen voor onze openingsdag van Astrid gehad. De sfeer was ontspannen. Een duidelijke uitleg en met veel plezier..

Door: José

Salsa Workshop - Ongedwongen samen plezier in Arnhem

Warme en gastvrije ontvangst, snel op ons gemak en goeie begeleiding. Kortom super leuke middag!

Samen met mijn partner een privéles gevolgd bij Astrid. In een uur tijd leerden we de merengue en enkele figuren, de basispassen van Salsa én de basispassen van Bachata! Mijn partner was met tegenzin meegegaan, maar was uiteindelijk zo enthousiast dat we nu samen op dansles gaan! Bedankt voor de leuke les!

Door: Monique

Salsa Workshop - Ongedwongen samen plezier in Arnhem

Het was boven verwachting leuk.

Vooraf hadden een aantal familieleden twijfels of ze wel goed konden dansen en ze hadden eigenlijk geen zin, maar achteraf was iedereen zo enthousiast! Het is niet moeilijk en de uitleg is duidelijk. Dit is echt een aanrader, zeker voor druilerige dagen: bij ons was het buiten supermooi weer en vanwege de grote ramen was het binnen dus erg warm, zeker toen we aan het dansen waren.

Door: Marjolein

Topdocenten die zorgen voor een leuke dag en ijzersterkee basis!

Ik heb de 1-daagse workshop Kizomba gevolgd bij Yasalsa. Wat een warme, betrokken docenten! Ik ben geen ervaren danser maar met veel geduld, heldere uitleg en doorwisselen namen ze de hele groep mee in de dans. Je krijgt zowel individuele feedback als tips hoe je als koppel op elkaar kunt inspelen. Ik heb een leuke dag gehad en vooral, een goede basis meegekregen. Dankjewel Astrid en Pascal

Door: Ses

In relaxte setting heel snel naar een toffe openingsdans

Onder begeleiding van Marie hebben wij in 2 privélessen onze openingsdans voor de bruiloft bedacht en geoefend. Ze dacht goed mee, gaf goede uitleg en een hele relaxte setting! Onwijs leuke ervaring en zonder Marie hadden wij niet zo’n toffe opening voor ons feest gehad!!

Door: Veronique

Salsa Workshop - Ongedwongen samen plezier in Arnhem

Super kick start

Met ervaring in Argentijnse Tango kan ik best al wat volgen, maar miste ik nog flink wat basis in Salsa. Met 2 privé lessen van Marie ben ik super goed op weg geholpen.
Marie kent zowel de leiders als de volgers rol buitengewoon goed en heeft een scherp oog voor de details die mijn dansen kunnen verbeteren.
En niet onbelangrijk: ze doet dat met enthousiasme en vol overgave.

Door: Corine

Vrij-gezellige SALSA dans workshops in Arnhem

Helemaal te gek

Met een groepje vrienden een workshop salsa dansen gehad onder de erge leuke leiding van Marie en hulp Jeroen...
Het smaakt naar meer....

Door: Christel
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01