starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen YASALSA

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,9
Uit 9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was boven verwachting leuk.

Vooraf hadden een aantal familieleden twijfels of ze wel goed konden dansen en ze hadden eigenlijk geen zin, maar achteraf was iedereen zo enthousiast! Het is niet moeilijk en de uitleg is duidelijk. Dit is echt een aanrader, zeker voor druilerige dagen: bij ons was het buiten supermooi weer en vanwege de grote ramen was het binnen dus erg warm, zeker toen we aan het dansen waren.

donderdag, 7 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Topdocenten die zorgen voor een leuke dag en ijzersterkee basis!

Ik heb de 1-daagse workshop Kizomba gevolgd bij Yasalsa. Wat een warme, betrokken docenten! Ik ben geen ervaren danser maar met veel geduld, heldere uitleg en doorwisselen namen ze de hele groep mee in de dans. Je krijgt zowel individuele feedback als tips hoe je als koppel op elkaar kunt inspelen. Ik heb een leuke dag gehad en vooral, een goede basis meegekregen. Dankjewel Astrid en Pascal

maandag, 14 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

In relaxte setting heel snel naar een toffe openingsdans

Onder begeleiding van Marie hebben wij in 2 privélessen onze openingsdans voor de bruiloft bedacht en geoefend. Ze dacht goed mee, gaf goede uitleg en een hele relaxte setting! Onwijs leuke ervaring en zonder Marie hadden wij niet zo’n toffe opening voor ons feest gehad!!

zaterdag, 12 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super kick start

Met ervaring in Argentijnse Tango kan ik best al wat volgen, maar miste ik nog flink wat basis in Salsa. Met 2 privé lessen van Marie ben ik super goed op weg geholpen.
Marie kent zowel de leiders als de volgers rol buitengewoon goed en heeft een scherp oog voor de details die mijn dansen kunnen verbeteren.
En niet onbelangrijk: ze doet dat met enthousiasme en vol overgave.

woensdag, 2 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Helemaal te gek

Met een groepje vrienden een workshop salsa dansen gehad onder de erge leuke leiding van Marie en hulp Jeroen...
Het smaakt naar meer....

woensdag, 2 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

genieten

"Mijn man kan niet dansen." Dit zei mijn vrouw op Park avenue Sonsbeek. Feitelijk had zij gelijk, maar dit was mijn eer toch echt te na. Dus meldde ik mij met knikkende knieën met de boodschap bij Marie. Zij zei, "Ben, dat gaat jou samen met mij prima lukken!"
En zie, na twee privé lessen samen met Marie, heb ik mijn vrouw meegenomen -Zij wist nog van niets!- en heb ik haar met open mond en vol ongeloof zien staan kijken wat ik er van terecht bracht: Chapeau Marie en Ben!
Niet dat ik nu denk dat ik al echt dansen kan, maar de grootste schrik is er af en na nog wat lessen samen of een cursus, heb ik er alle vertrouwen in. Oppassen: dadelijk ga ik het nog leuk vinden.
Dus mannen: als deze houten Klaas (Ben 69) dit lukt, dan moet het voor veel anderen zeker ook haalbaar zijn.
Ennnnn, mooi extraatje, je vrouw leert zo ook beter volgen ;)
Dank je Marie.

Ben

vrijdag, 13 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Veel plezier tijdens de dansworkshop op onze familiedag!

Iedereen op de dansvloer onder de enthousiasmerende leiding van Marie.
Heel leuk om te ervaren dat alle ooms, tantes, nichten en neven enthousiast mee deden en zelfs oma van 86 nog even mee danste. Ik had er van te voren een hard hoofd in maar dat bleek volkomen onterecht. En juist van de mensen waarvan het niet verwacht werd, bleken de sterren van de hemel te dansen. Aanrader!

woensdag, 11 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top teambuilding en zelfs de baas aan het dansen. Was geweldig

We konden gratis voor de deur parkeren. Erg handig. De ontvangst was hartelijk en er werd goed aan het tijdschema gehouden, zodat we op tijd door konden om te gaan eten.

Geweldig hoe iedereen meegenomen werd en aan het eind iedereen danste. Zo een ander contact met mijn collega's als normaal. Fijn om zoveel connectie en plezier te maken. Mijn collega's hadden het er de week erop nog over hoe leuk het was. En dankzij deze workshop wil mijn man een cursus Salsa met mij doen.

donderdag, 15 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fijne dansschool

Leuke workshop, gezellige mensen en mooie feestje. Van jong tot oud, ervaren of beginner.

vrijdag, 7 juni 2019
Logo van YASALSA

YASALSA

Adresgegevens
Kazerneplein 10-1
6822 ET ARNHEM
Telefoonnummer

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01