starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Woorden Voor Gevoel

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
10
Uit 2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik vond het erg leuk en we hebben elkaar beter leren kennen.

Een middag met mijn schoonzussen deze workshop gedaan . We wisten niet wat we moesten verwachten. Brechtje heeft ons dichter bij elkaar gebracht en we hebben onze gevoelens allemaal mooi kunnen verwoorden op een schilderij of foto lijst.

zaterdag, 4 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

GEWELDIG!

Wij hebben met onze vriendinnenclub een heerlijke avond gehad. De begeleiding van Brechtje was heel prettig, doortastend en warm waardoor je meer over jezelf te weten kwam. We zijn allemaal tot verrassende inzichten gekomen en hebben deze op een heel gave manier creatief kunnen vormgeven! Mijn 'woorden voor gevoel' hebben een prominent plekje in mijn huis gekregen, omdat ik het heel waardevol vind mezelf hier regelmatig aan te herinneren. De workshop is een absolute aanrader voor mensen die een leuke avond met diepgang met elkaar willen beleven.

zondag, 22 maart 2020
Logo van Woorden Voor Gevoel

Woorden Voor Gevoel

Adresgegevens
Normapad 2
3816 EZ AMERSFOORT
Telefoonnummer

Bekijk de uitjes van Woorden Voor Gevoel

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01