starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Tuinkadootjes

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 15 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk!

Een dikke 10, het was geweldig. Eerst kijk je je ogen uit van wat er allemaal staat,zo ontzettend veel en allemaal even leuk! Onder het genot van koffie met koek en daarna een heerlijk wijntje zaten we vol ijver te werken! We gaan dit zeker nog een keer doen! Astrid het was super gezellig bij je,tot een volgende keer! Groetjes Trees

zaterdag, 19 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onwijs gaaf!

Wij hebben onwijs genoten van de creatieve middag. Ondanks dat vele van ons niet creatief waren hebben we allemaal wat leuks kunnen maken.

Dit is zeker een aanrader.
Bedankt voor de leuke workshop!

maandag, 31 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig leuk om te doen

Leuke workshop en heel veel keus om te beschilderen. Je kunt het zo duur maken als je wilt of de items kant en klaar kopen (handig als je niet kunt kiezen). Astrid, bedankt voor de koffie met vlaai en voor de lekkere lunch. Wij vonden het erg leuk om te doen.

zondag, 23 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig,proffesioneel en aandacht op maat.

Een leuke workshop met heerlijke lunch en appeltaart bij de koffie. Een prima atelier om alle Corona maatregelen te kunnen handhaven. Buiten de workshop is er ook zoveel cadeautjes te koop voor iedere beurs.
Astrid veel dank namens ons allemaal!

donderdag, 6 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke workshop, veel keus uit decoraties en succes gegarandeerd!

Erg leuke en gezellig workshop gedaan met mijn moeder en dochter. Voor iedere leeftijd een succes! Veel keus uit allerlei verschillende soorten decoraties. We hadden heerlijk weer dus door de grote open pui soort van buiten gewerkt en hierdoor fijn en goed coronaproof aan de slag gegaan! Aanrader!

donderdag, 6 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke, gezellige en succes garandeerde workshop!

Veel keus uit verschillende decoraties om te schilderen. Gezellige en ontspannen sfeer. Fijn in deze coronatijd dat werkruimte eigenlijk soort van buiten was door de grote open pui. Aanrader (voor jong en oud: dochter 10 en oma 71 waren mee) en succes gegarandeerd.

woensdag, 5 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

geweldig

ontzettende leuke dag gehad en ga het zeker aanbevelen. Ruime voor buiten en/of binnen. Tuinobjecten te kust en te keur. Heel erg bedank voor je gastvrijheid.

vrijdag, 31 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heb erg genoten van de workshop. We konden zelf kiezen waar we mee aan de slag wilden en kregen daar goede begeleiding bij.

9

maandag, 13 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk uitje

Een hele leuke avond met familie gehad. Veel keus uit beeldjes om te schilderen. Mooi atelier en een gezellige sfeer. Vriendelijke gastvrouw. We komen nog eens terug.

dinsdag, 7 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ge-wel-dig leuk, gezellig en creatief, ook al ben je dat zelf niet!

Dit doen met familieleden die niet snel creatief bezig zijn zou een uitdaging zijn dacht ik...toch heeft iedereen geweldig mooie dingen gemaakt en hebben we het zo leuk gehad! Door de begeleiding van Astrid zat snel al iedereen te verven, loop je vast dan helpt ze je weer op weg, verder hebben we gezellig gelachen en meegezongen met de radio, een dag om nooit te vergeten!
De tuin van mijn moeder heeft prachtige kleurrijke decoraties en iedere keer als ze ernaar kijkt dat denkt ze weer aan deze gezellige dag.
Astrid bedankt, echt een aanrader!

dinsdag, 19 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

G e w e l d i g

Mijn man werd 70. Deze workshop was een verrassing voor hem, hij vond het prachtig en leuk en gezellig.

dinsdag, 14 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super workshop!

Gezellige workshop gehad. Heel veel keus uit beeldjes om te schilderen!
Astrid is een hartelijke vrouw waar je je gelijk bij op je gemak voelt.
Leuk atelier! Lekkere boterhammen voor de lunch met ruime keus uit drinken. Super.
Prachtig beeldjes voor binnen buiten.

donderdag, 26 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top middag!

Leuke enthousiaste gastvrouw, die er alles aan doet om er een gezellige middag van te maken. En ook al ben je niet creatief, dan nog komt het goed!!

donderdag, 27 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke, gezellige, productieve middag.

Goede prijs kwaliteit verhouding en een gezellige sfeer.

donderdag, 23 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig gezellig en origineel tuinkadootje

Ik wist niet dat dit bestaat. Echt doen, heel leuk en niet moeilijk. Moet je gewoon met een groepje meiden doen TOP

vrijdag, 17 januari 2020
Logo van Tuinkadootjes

Tuinkadootjes

Adresgegevens
Waaier 32B
2451 VW LEIMUIDEN
Telefoonnummer

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01