starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Team Undercover

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,9
Uit 16 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Magisch om mee te maken

De spanning in een verlaten industriegebied grijpt je. Elke beweging valt op. Veel gelachen om de acties van mijn teamgenoten. Aanrader.

donderdag, 22 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onvergetelijke verjaardag

Een verrassing door mijn ouders om dit voor mijn 17de verjaardag te spelen. Onvergetelijk. Het team van Undercover bedankt. In deze tijd op deze manier er mee omgaan. Ik voelde me veilig, mijn team voelde zich veilig. Ontzettend bedankt.

dinsdag, 20 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Levensecht en daardoor super spannend!

Prima alternatief voor een escape-room. Puzzelen met een extra dimensie.

zaterdag, 17 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader van 2020

In deze tijd is het echt lastig om iets unieks en leuks te vinden. Zo blij met deze activiteit. Echte aanrader.

donderdag, 8 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Een uniek en super spannende activiteit. Ontzettend veel plezier gehad.

dinsdag, 6 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg spannend. Jammer van het weer.

We hebben een leuke ervaring gehad. Het was spannend. Alleen jammer van het weer. We waren een paraplu vergeten en de organisatie had niet aan ons doorgegeven dat dit handig was. Dus doorweekt omdat je regelmatig buiten bent.

maandag, 5 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader

In deze tijd met de nieuwe maatregelen hebben we, afgelopen weekend, ervaren hoe je alsnog coronaproof een activiteit met ons gezin hebben kunnen ervaren. Super spannend waarbij we zelfs 's avonds aan de eettafel nog verhalen en situaties deelde. Onverwacht om in deze tijd mee te maken. Complimenten aan het team.

maandag, 5 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wajow, dit was chill

We waren op zoek naar een speciaal iets voor my boy Wessel, we konden het een verrassing houden tot net voordat onze 'missie' begon. Enorm chill bedrijf. We hebben gelachen man. Thanks.

zondag, 4 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voor de eerste keer zo verrast over een uitje

We gingen met neven en nichten een activiteit doen en ik moet zeggen dat ik ontzettend verrast ben door wat we gedaan hebben. De spanning, het plezier, maar vooral de manier hoe we in deze tijd toch iets samen hebben kunnen doen. Team Undercover bedankt!

dinsdag, 29 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onvergetelijk goed

Echte aanrader. De acteurs waren heel goed, ze gingen helemaal mee in ons verhaal. We hebben erg gelachen samen achteraf. Was een mooie manier om coronaproof een activiteit samen te doen.

maandag, 28 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Enerverende beleving die we ons nog lang zullen heugen

Samen met mijn partner Karin en onze pubers ontzettend genoten. Hilarisch hoe ik mijn kinderen heb leren kennen. Wat een gave beleving om samen te doen.

donderdag, 10 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een genot om zo Utrecht te beleven!

Het weer was wat kwakkelig, maar de beleving was perfect. De acteurs waren geweldig. Hoe meer we zelf deden, hoe meer ze er op reageerde. Hebben het direct in al onze groepsapps gedeeld. Dit moet je beleefd hebben.
Wij waren trouwens met 4 vrienden in 2 auto's. Uitstekend coronaproof te spelen.

dinsdag, 8 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onvergetelijk en erg spannend om undercover te gaan in Utrecht

We hebben ontzettend genoten van deze beleving. Ons erg vermaakt en kijken met veel plezier terug. Unieke beleving en echte aanrader.

maandag, 31 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfect alternatief voor een escaperoom

Ik vond het echt een succes. Goed georganiseerd en spannend om aan mee te doen!

zondag, 30 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg gaaf

Superleuke activiteit, heel gaaf om mee te maken. Een groot avontuur, hadden we niet willen missen!

zondag, 30 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Je voelt je een echte undercoveragent

Coole game...vanaf het begin wordt je echt meegenomen alsof je undercover gaat...We hebben vreselijk gelachen en het was ook nog eens super spannend..Ik wil niet teveel verklappen, maar neem wel ook je undercover outfit mee...die was bij ons te hilarisch!!

maandag, 17 augustus 2020
Logo van Team Undercover

Team Undercover

Adresgegevens
Prins Hendriklaan 101
3583 EJ Utrecht
Telefoonnummer

Bekijk de uitjes van Team Undercover

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01