starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Studio Redzji

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,0
Uit 20 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hartstikke leuk en creatief

Ook onze collega's hadden niet verwacht dat ze zo'n leuk schilderij neer konden zetten. Hartstikke leuke middag, is iets om vaker te doen!

maandag, 19 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk teamuitje gehad!

We hebben een heel leuk teamuitje gehad! Ons gezelschap was heel divers, maar iedereen heeft een geweldige middag gehad. Iedereen was verrast dat ze iets moois hadden gemaakt in een korte tijd.
Reginald legt het duidelijk uit en zorgt voor een gezellige sfeer.
Zeker een aanrader!

donderdag, 28 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prachtige resultaat

Op 2 maart heb ik voor mijn medewerkers een Bob Ross schilderworkshop georganiseerd onder leiding van Reginald. Dit was een zeer geslaagde middag waarbij iedereen trots met zijn kunstwerk naar huis ging. De professionele begeleiding van Reginald zorgde voor een goede sfeer en prachtige resultaten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar, maar dan een hele dag!

dinsdag, 6 maart 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderuitje

Wij hebben een fantastische middag gehad.
Iedereen was even enthousiast. En blij met het indrukwekkende resultaat.
Leuk om te zien dat onze verschillende karakters in de manier van schilderen was terug te zien.
Zeer aan te raden om met collega’s te doen.
De uitleg van Reginald “Reggy” was helder en praktisch. Hij was altijd in de buurt om het net even die touch te geven zodat je weer goed op weg kon.
Bedankt.

woensdag, 5 juli 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 85 deelnemers

Omdat we louter positieve reacties hebben gehad over de Bob Ross schilder middag. De goede sfeer heeft zich doorgezet naar de borrelboot en later het eten met acts en muziek van medewerkers en studenten. Het zal voor de volgende ploeg lastig worden deze middag te overtreffen. Verder vind ik dat je het erg goed en goedkoop doet. Niet goedkoop in de zin van matig maar in de zin van laag geprijsd. Zeer veel waar voor je geld.
Bedankt voor je inzet en adviezen namens ons team en alle medewerkers.

donderdag, 11 mei 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 85 deelnemers, 11 mei 2017

Omdat we louter positieve reacties hebben gehad over de Bob Ross schilder middag. De goede sfeer heeft zich doorgezet naar de borrelboot en later het eten met acts en muziek van medewerkers en studenten. Het zal voor de volgende ploeg lastig worden deze middag te overtreffen. Verder vind ik dat je het erg goed en goedkoop doet. Niet goedkoop in de zin van matig maar in de zin van laag geprijsd. Zeer veel waar voor je geld.
Bedankt voor je inzet en adviezen namens ons team en alle medewerkers.

donderdag, 11 mei 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 19 deelnemers

Bij het intern organiseren hoor je alleen maar zaken als "ik kan niet schilderen" of "ik kan nog geen potlood vasthouden laat staan een penseel".
En tijdens het maken van je eigen Bob Ross onder het oog van de "meester" Reginald hoor je de verbazing bij iedereen ontstaan dat ze het blijkbaar toch in zich hadden!
Aan het einde van de avond ging iedereen vrolijk, enthousiast en met een prachtig kunstwerk naar huis. Een hele ervaring rijker. Bedankt Reginald.

dinsdag, 11 april 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 19 deelnemers

Bij het intern organiseren hoor je alleen maar zaken als "ik kan niet schilderen" of "ik kan nog geen potlood vasthouden laat staan een penseel".
En tijdens het maken van je eigen Bob Ross onder het oog van de "meester" Reginald hoor je de verbazing bij iedereen ontstaan dat ze het blijkbaar toch in zich hadden!
Aan het einde van de avond ging iedereen vrolijk, enthousiast en met een prachtig kunstwerk naar huis. Een hele ervaring rijker. Bedankt Reginald.

dinsdag, 11 april 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 19 deelnemers

Samen met 43 collega’s heb ik de Bob Ross workshops gevolgd die de Personeelsvereniging Isala had georganiseerd. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het schilderij moet maken.
Hoewel iedereen hetzelfde maakt, zijn toch zijn alle schilderijen anders.
Reginald en zijn collega brengen de instructies duidelijk over en zijn zeer behulpzaam.
De workshop is een aanrader, ook voor mensen zonder ervaring met schilderen.
Iedereen was erg enthousiast.

dinsdag, 11 april 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 21 deelnemers

De Bob Ross workshop die ik samen met mijn collega’s heb gevolgd was echt fantastisch! Het leukste vond ik persoonlijk dat iedereen van tevoren dacht: dat gaat mij nooit lukken!
En dat het toch lukte. Bij iedereen! Reginald is een hele goede instructeur en zorgt voor een gezellige, informele sfeer. Een aanrader!

zondag, 17 juli 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 25 deelnemers

Ik vond de workshop inspirerend. Het lijkt in de eerste instantie heel moeilijk, maar als je oplet en doet wat Reginald zegt komt het uiteindelijk goed. Ik vond het fijn dat hij na iedere penseelstreek even bij iedereen langskwam om te kijken.

donderdag, 31 maart 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 80 deelnemers

Op 13 november een gezellige middag gehad met onze afdeling.
Als activiteit de Bob Ross workshop geboekt. Vooraf zag ik her en der opgetrokken
wenkbrauwen bij collega’s maar uiteindelijk vond iedereen het geweldig.
Alle aandacht voor elkaar was ook heel leuk.
Reginald heeft samen met zijn assistenten alles keurig geregeld.
De schildersezels, verf, schorten etc. stonden klaar en ook naderhand was alles netjes opgeruimd. Top! Dikke pret om de pizzadozen (heel slim) waarin de schilderijtjes konden worden vervoerd. Onze afdeling was erg clean maar nu een stuk leuker met de schilderstukken aan de muur.

vrijdag, 13 november 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 24 deelnemers in Honselaarsdijk

Een heel leuke avond gehad. We hadden een heel gevarieerd gezelschap en na afloop alleen maar enthousiaste reacties gekregen. Leuk om te zien dat iedereen hetzelfde schildert en toch zijn ze allemaal anders.

vrijdag, 4 september 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 16 deelnemers

Een verrassingsbedrijfsuitje. De dames en heren beginnen bij het zien van de schildersezels wat te mopperen van hè bah, ik kan helemaal niet schilderen. Niks aan. Maar na de uitleg en een kwartier te zijn begonnen is ineens iedereen enthousiast en fanatiek! En natuurlijk juist de genen die het hardst mopperden aan het begin. En oh wat was iedereen trots op het eindresultaat! Een TOP uitje!!

dinsdag, 18 november 2014
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 17 deelnemers geboekt via Monsterevents

Monsterevent: Wat een super leuke reactie weer gekregen op de
workshop van gisteren! Hieronder het mailtje van de klant; Het was echt superleuk! Reginald was helemaal geweldig. Hij is een geestige, gezellige man. Iedereen heeft echt een mooi en uniek schilderij gemaakt.

dinsdag, 8 oktober 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop 50 deelnemers

De Bob Ross workshop was voor alle deelnemers, geheel divers van samenstelling, een groot succes. De begeleiding was erg goed en professioneel, na afloop 50 prachtige schilderijen.

donderdag, 29 maart 2012
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 25 deelnemers

We hebben een hele leuke middag gehad en onwijs veel gelachen! Onze
begeleider Reginald heeft ruim de tijd genomen om alle materialen neer te zetten. Toen de schilder cursus begon werd er goed uitleg gegeven (zelfs via luidsprekers) en er was ook veel persoonlijke aandacht voor de minder handige kunstenaars onder ons. We hebben
allemaal een prachtig schilderij gemaakt! Heel professioneel opgezet, er werden echt goede materialen gebruikt. We mochten na afloop zelfs het schilderij van onze begeleider houden om op te hangen in ons verpleeghuis!

vrijdag, 2 december 2011
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 100 deelnemers

Het is verbazingwekkend dat je binnen 2 uur een prachtig schilderij kunt maken. Goede begeleiding, uitleg met veel humor. Echte aanrader, ook als je niet kunt schilderen. Iedereen gaat weg met een prachtig schilderij. Je krijgt er een pizzadoos bij om het in te vervoeren. Geweldige avond. Bedankt Reginald.

woensdag, 13 april 2011
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor damesprogramma, 65 deelneemsters

Een super leuk uitje voor iedereen die wel of niet kan schilderen. Onder bezielende leiding van Reginald Koe leert iedereen een leuk schilderij te maken wat nog meegenomen wordt ook. Fantastisch en zeker een aanrader.

vrijdag, 5 november 2010
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 30 deelnemers

Steeds minder mensen kennen Bob Ross. De reactie van de deelnemers was initieel een beetje neerbuigend, maar na afloop van de workshop was iedereen enthousiast. Een ieder was verbaasd over het resultaat van zijn eigen schilderij. Dat is ook juist het leuke: je gaat weg met een schilderij, waarvan je nooit gedacht had dat je dat zou kunnen maken.

vrijdag, 11 september 2009
Logo van Studio Redzji

Studio Redzji

Adresgegevens
Riegshoogtendijk 208
7913 TD HOLLANDSCHEVELD

Bekijk de uitjes van Studio Redzji

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01