starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Studio Redzji

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,2
Uit 29 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen 1 - 25 van 29

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel verrassende workshop en voor iedereen te doen!

We hebben eerst een wandeling in de duinen gehad met een gids van Staatsbosbeheer. Daar konden we al wat inspiratie opdoen. Toen schilderen a la Bob Ross en om goed in de sfeer te komen met pruik! Reginald is gezellig en werkt lekker duidelijk en vlot. Het is voor iedereen ook uit te voeren en je krijgt een verrassend mooi resultaat. Thuis wordt bijna niet geloofd dat je dit zelf hebt gemaakt! Reginald het was heel gezellig met je en een echte aanrader!

maandag, 18 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

superleuke avond!

Met 21 deelnemers hebben wij de Bob Ross workshop gevolgd onder de enthousiaste en inspirerende leiding van Reginald. Bij het begin van de avond stond alles al uitnodigend klaar; Reginald had hier ruim de tijd voor genomen. Het resultaat van de 21 kunstwerken was steeds heel eigen en uniek! De 'happy little accidents' waren inderdaad geen fouten, integendeel zij gaven een persoonlijke invulling aan het schilderij!
Zonder uitzondering was iedereen dan ook na afloop super zeer te spreken over de gezellige en sfeervolle avond. Wat ons betreft: zeker voor herhaling vatbaar!!

vrijdag, 8 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Activiteit voor iedereen

Wij hebben dit uitje gedaan als groepsuitje met de politie. Iedereen heeft genoten en stond na afloop versteld van zijn of haar kunstwerk. Deze zijn nu her en der terug te zien op de kamers. Reginald kon de groep goed aan en zorgde dat iedereen goed meedeed. Een echte aanrader.

donderdag, 7 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke workshop met een verrassend goed resultaat!

Leuke en enthousiaste begeleiding en prima organisatie. Vanaf het moment van boeken tot en met de workshop zelf verliep het contact op een erg prettige manier. De instructie tijdens de workshop was ongedwongen en helemaal in de geest van Bob Ross: "we kunnen geen fouten maken, alleen 'happy mistakes'". De reacties achteraf waren erg positief en iedereen was blij verrast met het bereikte resultaat.

dinsdag, 5 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben een hele leuke, gezellige middag gehad.

De begeleiding van reginald was top en iedereen had een prachtig schilderij gemaakt en was verbaasd over eigen kunnen.

vrijdag, 11 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fascinerend

Geweldig leuk om in korte tijd iets waar je tevreden over bent op een wit doek te krijgen. Was echt blij met het resultaat. Het geeft echt een kick om samen met anderen iets te maken dat zoveel expressie heeft. Dank Reginald en assistent.

zaterdag, 28 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Voor het bedrijfsuitje van de Nijmeegse poppodia Doornroosje en Merleyn hebben wij Studio Redzji uitgenodigd op locatie. Reginald en zijn assistent waren niet alleen eerder op locatie dan wij, ze hebben zelfs eigenhandig de workshop al opgezet en overlegd met de beheerders van de locatie. Dit gaf al een perfecte eerste indruk, toen de workshop daadwerkelijk plaatsvond werd deze indruk alleen verder bevestigd. Fantastische workshop met een humoristische begeleiding en top service, iedereen si tevreden naar huis gegaan. Zeker een aanrader voor een bedrijfsuitje!

woensdag, 25 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig en ontspannend.

Gisteravond heeft Reginald met zijn assistent de tweede Bob Ross schilderworkshop verzorgd bij de personeelsvereniging van het Radboud UMC en de Radboud Universiteit. Deze workshop is ook nu weer met heel veel enthousiasme ontvangen. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd maar er is ook ruimte voor humor. Ga vooral zo door Reginald!!

vrijdag, 21 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geslaagd creatief teamuitje

Tijd voor het jaarlijkse teamuitje; 12 lege schilderdoeken op ezels staan voor alle deelnemers van het teamuitje klaar. Na 2 uur stonden we versteld van het resultaat. WAUW! Het was ons allemaal gelukt: een landschap met bergen, bomen, rivier en mooie lucht. Reginald, bedankt voor de creativiteit die je bij ons hebt aangewakkerd! En natuurlijk voor ons eigen kunstwerk. Een mooie herinnering aan een gezellige workshop.

maandag, 17 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hartstikke leuk en creatief

Ook onze collega's hadden niet verwacht dat ze zo'n leuk schilderij neer konden zetten. Hartstikke leuke middag, is iets om vaker te doen!

maandag, 19 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk teamuitje gehad!

We hebben een heel leuk teamuitje gehad! Ons gezelschap was heel divers, maar iedereen heeft een geweldige middag gehad. Iedereen was verrast dat ze iets moois hadden gemaakt in een korte tijd.
Reginald legt het duidelijk uit en zorgt voor een gezellige sfeer.
Zeker een aanrader!

donderdag, 28 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prachtige resultaat

Op 2 maart heb ik voor mijn medewerkers een Bob Ross schilderworkshop georganiseerd onder leiding van Reginald. Dit was een zeer geslaagde middag waarbij iedereen trots met zijn kunstwerk naar huis ging. De professionele begeleiding van Reginald zorgde voor een goede sfeer en prachtige resultaten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar, maar dan een hele dag!

dinsdag, 6 maart 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderuitje

Wij hebben een fantastische middag gehad.
Iedereen was even enthousiast. En blij met het indrukwekkende resultaat.
Leuk om te zien dat onze verschillende karakters in de manier van schilderen was terug te zien.
Zeer aan te raden om met collega’s te doen.
De uitleg van Reginald “Reggy” was helder en praktisch. Hij was altijd in de buurt om het net even die touch te geven zodat je weer goed op weg kon.
Bedankt.

woensdag, 5 juli 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 85 deelnemers

Omdat we louter positieve reacties hebben gehad over de Bob Ross schilder middag. De goede sfeer heeft zich doorgezet naar de borrelboot en later het eten met acts en muziek van medewerkers en studenten. Het zal voor de volgende ploeg lastig worden deze middag te overtreffen. Verder vind ik dat je het erg goed en goedkoop doet. Niet goedkoop in de zin van matig maar in de zin van laag geprijsd. Zeer veel waar voor je geld.
Bedankt voor je inzet en adviezen namens ons team en alle medewerkers.

donderdag, 11 mei 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 85 deelnemers, 11 mei 2017

Omdat we louter positieve reacties hebben gehad over de Bob Ross schilder middag. De goede sfeer heeft zich doorgezet naar de borrelboot en later het eten met acts en muziek van medewerkers en studenten. Het zal voor de volgende ploeg lastig worden deze middag te overtreffen. Verder vind ik dat je het erg goed en goedkoop doet. Niet goedkoop in de zin van matig maar in de zin van laag geprijsd. Zeer veel waar voor je geld.
Bedankt voor je inzet en adviezen namens ons team en alle medewerkers.

donderdag, 11 mei 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 19 deelnemers

Bij het intern organiseren hoor je alleen maar zaken als "ik kan niet schilderen" of "ik kan nog geen potlood vasthouden laat staan een penseel".
En tijdens het maken van je eigen Bob Ross onder het oog van de "meester" Reginald hoor je de verbazing bij iedereen ontstaan dat ze het blijkbaar toch in zich hadden!
Aan het einde van de avond ging iedereen vrolijk, enthousiast en met een prachtig kunstwerk naar huis. Een hele ervaring rijker. Bedankt Reginald.

dinsdag, 11 april 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 19 deelnemers

Bij het intern organiseren hoor je alleen maar zaken als "ik kan niet schilderen" of "ik kan nog geen potlood vasthouden laat staan een penseel".
En tijdens het maken van je eigen Bob Ross onder het oog van de "meester" Reginald hoor je de verbazing bij iedereen ontstaan dat ze het blijkbaar toch in zich hadden!
Aan het einde van de avond ging iedereen vrolijk, enthousiast en met een prachtig kunstwerk naar huis. Een hele ervaring rijker. Bedankt Reginald.

dinsdag, 11 april 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 19 deelnemers

Samen met 43 collega’s heb ik de Bob Ross workshops gevolgd die de Personeelsvereniging Isala had georganiseerd. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het schilderij moet maken.
Hoewel iedereen hetzelfde maakt, zijn toch zijn alle schilderijen anders.
Reginald en zijn collega brengen de instructies duidelijk over en zijn zeer behulpzaam.
De workshop is een aanrader, ook voor mensen zonder ervaring met schilderen.
Iedereen was erg enthousiast.

dinsdag, 11 april 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 21 deelnemers

De Bob Ross workshop die ik samen met mijn collega’s heb gevolgd was echt fantastisch! Het leukste vond ik persoonlijk dat iedereen van tevoren dacht: dat gaat mij nooit lukken!
En dat het toch lukte. Bij iedereen! Reginald is een hele goede instructeur en zorgt voor een gezellige, informele sfeer. Een aanrader!

zondag, 17 juli 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 25 deelnemers

Ik vond de workshop inspirerend. Het lijkt in de eerste instantie heel moeilijk, maar als je oplet en doet wat Reginald zegt komt het uiteindelijk goed. Ik vond het fijn dat hij na iedere penseelstreek even bij iedereen langskwam om te kijken.

donderdag, 31 maart 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 80 deelnemers

Op 13 november een gezellige middag gehad met onze afdeling.
Als activiteit de Bob Ross workshop geboekt. Vooraf zag ik her en der opgetrokken
wenkbrauwen bij collega’s maar uiteindelijk vond iedereen het geweldig.
Alle aandacht voor elkaar was ook heel leuk.
Reginald heeft samen met zijn assistenten alles keurig geregeld.
De schildersezels, verf, schorten etc. stonden klaar en ook naderhand was alles netjes opgeruimd. Top! Dikke pret om de pizzadozen (heel slim) waarin de schilderijtjes konden worden vervoerd. Onze afdeling was erg clean maar nu een stuk leuker met de schilderstukken aan de muur.

vrijdag, 13 november 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 24 deelnemers in Honselaarsdijk

Een heel leuke avond gehad. We hadden een heel gevarieerd gezelschap en na afloop alleen maar enthousiaste reacties gekregen. Leuk om te zien dat iedereen hetzelfde schildert en toch zijn ze allemaal anders.

vrijdag, 4 september 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 16 deelnemers

Een verrassingsbedrijfsuitje. De dames en heren beginnen bij het zien van de schildersezels wat te mopperen van hè bah, ik kan helemaal niet schilderen. Niks aan. Maar na de uitleg en een kwartier te zijn begonnen is ineens iedereen enthousiast en fanatiek! En natuurlijk juist de genen die het hardst mopperden aan het begin. En oh wat was iedereen trots op het eindresultaat! Een TOP uitje!!

dinsdag, 18 november 2014
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 17 deelnemers geboekt via Monsterevents

Monsterevent: Wat een super leuke reactie weer gekregen op de
workshop van gisteren! Hieronder het mailtje van de klant; Het was echt superleuk! Reginald was helemaal geweldig. Hij is een geestige, gezellige man. Iedereen heeft echt een mooi en uniek schilderij gemaakt.

dinsdag, 8 oktober 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop 50 deelnemers

De Bob Ross workshop was voor alle deelnemers, geheel divers van samenstelling, een groot succes. De begeleiding was erg goed en professioneel, na afloop 50 prachtige schilderijen.

donderdag, 29 maart 2012
Logo van Studio Redzji

Studio Redzji

Adresgegevens
Riegshoogtendijk 208
7913 TD HOLLANDSCHEVELD
Telefoonnummer

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01