starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Schilder-cursus

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 17 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top middag!

Wat een top middag hebben we gehad! Ontvangen met een lekker kopje koffie/thee. Daarna begonnen met de workshop verfsmijten. Een hele goede uitleg van een super leuke workshopleider. We hebben een enorm leuke, gezellige middag gehad met hele leuke, unieke kunstwerken als eindresultaat! Bedankt!

zondag, 16 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Vrijgezellenfeest met verfsmijten

We hebben gisteren hier een fantastisch verzorgd vrijgezellenfeest mogen meemaken. De workshop verfsmijten was naast hilarisch ook buitengewoon leerzaam, de workshopleider gaf duidelijke uitleg en was erg vriendelijk en uitnodigend aanwezig. En wat hebben we gelachen!
En toen kwamen de gerookte zalmen en dat waren nog maar de voorafjes.. We waren al tonnetje rond voor de 2de ronde smijten met verf van start ging. Ieders stukje persoonlijkheid werd zo leuk duidelijk op de doeken en de nodige agressie kon je heerlijk van je af 'smijten'.
En toen kwam het buffet.. men.. zo goed en zo veel dat bijna iedereen van alles wat mee kon nemen naar huis.
De bruid heeft ook de tijd van haar leven gehad.
Ik kan iedere groep die iets bijzonders willen doen, aanraden dit eens te gaan doen bij deze jongens. Het doet iets met je, deze ongecontroleerde manier van creativiteit, en de uitermate goede verzorging. Stef en Klaas, hartelijk dank!

zondag, 9 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Vrijgezellenfeest met verfsmijten

We hebben gisteren hier een fantastisch verzorgd vrijgezellenfeest mogen meemaken. De workshop verfsmijten was naast hilarisch ook buitengewoon leerzaam, de workshopleider gaf duidelijke uitleg en was erg vriendelijk en uitnodigend aanwezig. En wat hebben we gelachen!
En toen kwamen de gerookte zalmen en dat waren nog maar de voorafjes.. We waren al tonnetje rond voor de 2de ronde smijten met verf van start ging. Ieders stukje persoonlijkheid werd zo leuk duidelijk op de doeken en de nodige agressie kon je heerlijk van je af 'smijten'.
En toen kwam het buffet.. men.. zo goed en zo veel dat bijna iedereen van alles wat mee kon nemen naar huis.
De bruid heeft ook de tijd van haar leven gehad.
Ik kan iedere groep die iets bijzonders willen doen, aanraden dit eens te gaan doen bij deze jongens. Het doet iets met je, deze ongecontroleerde manier van creativiteit, en de uitermate goede verzorging. Stef en Klaas, hartelijk dank!

zondag, 9 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Backoffice

In October 2017 met ons team een kalf beschilderd ter gelegenheid van 10 jarig bestaan bedrijf. Iedere dag kijken we nu terug op een super gezellige middag met toffe begeleiding en motivatie tot creativiteit.
Zeker een aanrader!!

donderdag, 6 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische middag

Vorige week een workshop verfsmijten gedaan. Wat was het gaaf! Lekker smijten met verf, met agressie was de gouden tip en veel plezier met elkaar. Iedereen kan met een mooi schilderij naar huis of je nu creatief bent of niet. Wil je een ontspannen gezellige middag waar heerlijk gelachen kan worden, ga dit dan eens met elkaar doen. Een aanrader!

vrijdag, 29 september 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verf smijten!

Samen met 20 gastouders het 10-jarig bestaan van Christelijk gastouderbureau de Herberg gevierd. Super tof! Stef is echt mister Positivo en zet een ontzettend ontspannen en leuke sfeer neer. Heb zelf alleen maar positieve reacties teruggekregen van mijn gastouders. Echt een aanrader!

dinsdag, 26 september 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super

Super leuke activiteit gedaan met mijn kinderen. Samen een schilderij gemaakt in de stijl van Herman Brood.

maandag, 11 september 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Suuuuper

Ik wil jullie bedanken voor de Super leuke ... Gezellige... Creatieve middag.. Super om te doen

vrijdag, 7 oktober 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

OR uitje

Samen met de OR een geweldige leuke middag gehad.
Erg leuk om verfsmijten met groep te doen en het is ook weer eens wat anders.
Stef is gezellig en legt alles duidelijk uit!
Samengevat: toppie!

woensdag, 25 mei 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Herman Brood

Gisteren met mijn dochter en een bevriend stel de workshop schilderen als Herman Brood gedaan bij Stef.Het was een hele leuke workshop met goede begeleiding zodat iedereen met een leuk schilderij naar huis ging Zowat alles kon je gebruiken spuitbussen flessen/potten verf sjablonen die je ook zelf kon maken goede tips etc. Hebben een top middag gehad maar vooral ook heel veel plezier.Het is zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Met veel dank aan Stef Vedder

zondag, 18 oktober 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Beestachtig (vrij)gezellig

De workshop 'Beestachtig schilderen' is in mijn ogen de leukste workshop die je kunt doen met 'n groep mensen die redelijk vreemd zijn voor elkaar maar die wel 'n leuke dag willen hebben samen. Zoals met een vrijgezellenfeest. Een aantal zwangere kipjes en een bruid die fan is van schaapjes, de workshop van Stef was de perfecte oplossing.

De aanstaande bruid en haar levensgrote schaap stonden in het stralende middelpunt en iedereen heeft een geweldige middag gehad. We hebben allemaal meegedacht en meegeschilderd met als eindresultaat: Het Schaap van Catan.

Special credits voor Stef die de middag als een geheel gemaakt heeft. Tips, materialen en zijn talent om iedereen steeds aan het werk te houden. Er is keihard gewerkt en gelachen. Bedankt hiervoor! Ik zal deze workshop bij iedereen aanraden.

maandag, 4 mei 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De heer

Tijdens onze gecombineerde workshop Schilderen als Herman Brood / Verfsmijten haalde Stef letterlijk en figuurlijk alles uit de kast om ervoor te zorgen dat we allemaal een prachtig schilderij maakten.
Niet alleen met allerlei soorten materialen zoals spuitbussen, flessen verf, rollers en kwasten, maar ook met allerlei tips, aanwijzingen en vooral door de ruimte te geven voor eigen ideeën en inzichten.
(Bijna) alles kan en mag worden gebruikt en uitgeprobeerd. Zo krijg je met dezelfde technieken toch weer heel verschillende resultaten!
Een erg leuke, gezellige en leerzame middag waarbij ook de inwendige mens goed werd verzorgd dmv hapjes en drankjes. Na het drogen van de werken heeft Stef ze nog allemaal afgelakt en konden de werken mee naar huis worden genomen.
Het werk wat we met de afdeling hebben gemaakt krijgt een mooi plekje op kantoor!

vrijdag, 5 december 2014
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verfsmijten bij Stef

Hey Stef, het was ontzettend leuk afgelopen vrijdag bij het verfsmijten.
Ook jou leuke manier van begeleiding maakte het tot een feest. We hebben enorm veel lol gehad en...............de catering was geweldig goed, wat een heerlijk eten.
Het is een aanrader voor iedereen die eens wat anders wil dan de gewoonlijke dingen!
Ik zou zeggen "ga verfsmijten bij Stef!"

dinsdag, 18 november 2014
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige middag

Stef, hartelijk dank voor een geweldige creatieve middag. Tijdens ons teamuitje hadden we 2 workshops op de planning staan waarbij het verf smijten voor ons het hoogtepunt van de dag was. Het schilderij dat we als team hebben gemaakt hangt inmiddels op kantoor. Wij bevelen het verf smijten aan iedereen aan die opzoek is naar een leuke, actieve en vooral creatieve workshop.

dinsdag, 4 november 2014
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

In een woord: Fantastisch

Bij deze nog efkens hartelijk dank voor de geweldige middag , die je ons bezorgd hebt.
Door werkelijk een ieder is het op deze manier met elkaar bezig zijn als verfrissend ( niemand kende het fenomeen ) en als een voortreffelijke manier om elkaar wat ongedwongen te ontmoeten ervaren.

zaterdag, 18 oktober 2014
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Familiefeest

Eind juni 2014 hebben wij met (bijna) de hele familie een workshop 'koe-schilderen' gedaan bij Stef Vedder in Bunschoten-Spakenburg.

Wij waren met 15 volwassenen en 4 kleine kinderen.
We hebben een kalf beschilderd met ons allen en ieder een object naar keuze (varken, olifant).

Ons oordeel was unaniem: Het was geweldig !
Goed verzorgd, prima locatie, goed en genoeg materiaal, duidelijke uitleg, Stef had veel geduld met de kinderen (ook belangrijk!). En de resultaten zijn keurig thuis afgeleverd. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij geven voor deze middag een dikke 9!!

dinsdag, 22 juli 2014
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Surprise

We hadden een surprise-party georganiseerd voor onze vriendin Yvonne, omdat ze ?? werd.
De voorpret was al geweldig, de middag was nog veel leuker. Een aantal van ons heeft creatieve genen, een aantal ook absoluut niet, maar iedereen voelde zich die middag Kunstenaar!
Slechts een paar kleuren (rood-geel-blauw-wit) hadden we tot onze beschikking , maar we hebben in korte tijd van Stef geleerd dat je daarmee echt alle denkbare kleurgradatie's kan maken. Het is haast onvoorstelbaar, maar er waren momenten dat acht vrouwen compleet stil aan het werk waren
En dan is het heel verrassend dat we, zeer zeker ook door de inspirerende aanwijzingen van Stef, met elkaar na 3 uur toch het mooie vrouwelijke stierkalfje hadden gemaakt dat we een paar uur eerder in onze gedachten hadden.
Maar wat nog veel belangrijker is: wij hebben een werkelijk onvergetelijke leuke middag gehad!!

maandag, 14 juli 2014
Logo van Schilder-cursus

Schilder-cursus

Adresgegevens
Ansjovisweg 5b
3751 BL BUNSCHOTEN SPAKENBURG
Telefoonnummer

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01