tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite arrow head

Beoordelingen Next Generation Sports

Gemiddeld een 10 uit 35 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit
Beoordeling schrijven

Expeditie Robinson Escape - Wij komen op locatie in Nederland

Bedankt voor de onvergetelijke verjaardag van mijn zoon!

Super topfeest afgelopen zondag, 10 kinderen (9-10 jaar) lekker gespeld, samengewerkt, uitdagende opdrachten en vooral veel plezier van gehad! De dames van Next Generation Sports hadden alles onder controle, goed georganiseerd. Van tevoren goed contact met Fabienne gehad, snel gereageerd op mijn vragen en suggesties, open voor overleggen erg professionals!! De kids waren super tevreden, de dag daarna op school moeten ze nog van alles te vertellen! Bedankt voor het onvergetelijke verjaardag van mijn zoon.

Door: Sandra

Kinderfeestje Escape voetbal - Wij komen bij jullie op locatie

Erg leuk en origineel feestje

Onze zoon werd 7 jaar en is gek op voetballen. Niets leuker als een feestje in een voetbal thema.
Het feestje gevonden via internet en de communicatie verliep vlot duidelijk en soepel. Je kunt het feestje naar eigen wens invullen en op een zelf gekozen locatie. Top!
De jongens waren erg enthousiast. Hebben het echt leuk gevonden. Zelfs aan snacks en drinken is gedacht. Als ouders hoef je eigenlijk niets meer te doen.
Leuke afwisselende spellen.
Echte aanrader

Door: Judith

Escape Bootcamp - Een super tof en actief feestje

Een enorm succes!

Vandaag heeft mijn zoon met 11 vriendjes een escape bootcamp feestje gehad in Haarlem.
Een enorm succes! De combinatie van (sportieve) spelletjes en nadenken was super! De kinderen hebben 2 uur lang plezier beleefd!
De organisatie is top!

Door: Charline

Escape Bootcamp - Een super tof en actief feestje

Wat een top feest was het!

Wat een top feest was het. Ons zoontje werd 8 jaar en wij hadden de Escape Bootcamp geboekt. Communicatie was zeer vlot, vriendelijk en duidelijk. Het feestje was fantastisch, origineel en de kinderen waren lekker actief bezig en tussendoor kregen ze wat lekkere hapjes. Zoontje riep zelfs na het feestje ik wil volgend jaar weer. Hartelijk dank!

Door: Judy

Kinderfeestje Escape voetbal - Wij komen bij jullie op locatie

Professioneel en zeer goed verzorgd!

Ik raad het oprecht aan. Een professioneel verzorgd feest met veel kindercadeaus ook met drankjes en hapjes. De kinderen bevestigden dat dit het beste verjaardagsfeestje was dat ze ooit hebben gehad en nog een paar dagen herinnerden ze zich gezamenlijke sportactiviteiten. Ik heb aanbevolen. Iwona

Door: Iwona

Escape Lasergame Jachtseizoen kinderfeest

In 1 woord: Fantastisch!

Voor het verjaardagsfeestje van onze zoon het Lasergame jachtseizoen gedaan. Hij samen met 9 vriendjes en vriendinnetjes in het Zeegbos in Huissen. Vanaf de aanvraag tot het einde van het feestje alles tip top geregeld. Vriendelijk, professioneel en voor een zeeer schappelijke prijs. Lasergamen, (gezonde!) snacks, limonade, oorkondes, medailles etc, alles perfect geregeld. Echt complimenten voor de dames!

Door: Benno

Escape Lasergame Jachtseizoen kinderfeest

Dit feestje had alles!!!!!!!

Dit feestje had alles!!!!!!! Competitie, samenspel, veel lol en onwijs leuke begeleiding. Wij speelden het Escape Lasergame Jachtseizoen. Op zoek naar een sportief feestje voor jong en oud, kijk dan niet verder en boek hier!!

Door: Daniëlle

Escape Lasergame Jachtseizoen kinderfeest

Super topfeest afgelopen zondag!

Super topfeest afgelopen zondag, 10 kinderen (9-10 jaar) lekker gespeld, samengewerkt, uitdagende opdrachten en vooral veel plezier van gehad! De dames hadden alles onder controle, goed georganiseerd. Van tevoren goed contact gehad, snel gereageerd op mijn vragen en suggesties, open voor overleggen erg professionals!! De kids waren super tevreden, de dag daarna op school moeten ze nog van alles te vertellen! Bedankt voor het onvergetelijke verjaardag van mijn zoon.

Door: Sandra

Escape Bootcamp - Een super tof en actief feestje

Top, actief, gezellig en genieten

Ontzettend leuk gedaan, actief, leuke spellen en de kids konden tussendoor ook even lekker aanmodderen en lekker kind zijn!

Door: Caro

Kinderfeestje Escape voetbal - Wij komen bij jullie op locatie

Super geslaagd feestje!

We hadden een escape voetbal feestje met 8 jongens van rond de 7 jaar, en het was superleuk! De jongen hebben genoten, de begeleiding was super, en de spelltjes en de logica ervan waren goed doordacht. Genoeg (gezonde!) snacks en drinken. Ik hoefde niks te doen :-) Echt een aanrader! De organisatie en communicatie waren ook goed. Petje af!

Door: Mechteld
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01