starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Living Expression

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
8,8
Uit 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

een ervaring apart en leuk om het te doen

Leuke groep, goed advies, een aanrader als je is iets anders wilt dan op linnen of canvas schilderen.prijs is goed. Niet overvraagd.

zaterdag, 1 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het is absoluut een unieke ervaring die ik écht niet had willen missen!

Schilderen op leer is een fijne en absoluut unieke ervaring.... fascinerend! Dank Rebecca, voor de rust, die je niet alleen uitstraalt, maar óók waarmee je geduldig uitleg geeft over deze techniek: schilderen op leer. Dankjewel ⯑

vrijdag, 24 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk om in een groep maar toch heel ontspannen bezig te zijn.

Voor mij heel nieuwe ervaring ben erg blij om weer eens ander materiaal te proberen , echt een aanrader. Kom het ook eens proberen.

donderdag, 23 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige avond

Lekker ontspannen en creatief bezig zijn. goede combi!

donderdag, 23 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring

Met een gezellig klein groepje hebben we kunnen ervaren wat het is, op leer verven.
Een voor mij geheel nieuwe verf-techniek, met een verrassend resultaat.
Nodigt uit om hier nog even op voort te borduren!

woensdag, 22 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top dagje

Lekker creatief bezig zijn en een mooie tas mee naar huis.
Bedankt voor je gastvrijheid.

maandag, 20 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig, inspannend, goed verzord en inspirerend.

Fijne workshop.

zondag, 19 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie ervaring

Duidelijke technische uitleg met hele concrete instructies. Het nodigde echt uit om gezellig met elkaar aan de slag te gaan!

woensdag, 15 januari 2020
Logo van Living Expression

Living Expression

Adresgegevens
Boerhaavelaan 11
2992 KB BARENDRECHT
Telefoonnummer

Bekijk de uitjes van Living Expression

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01