tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite arrow head

Beoordelingen LEUKER BUITEN

Gemiddeld een 9,6 uit 23 beoordelingen

9,5 Beleving
9,9 Begeleiding
9,4 Prijs/kwaliteit
Beoordeling schrijven

Leuke tocht in mooie omgeving!

We hebben een hele leuke familiedag gehad. De tocht zat vol gevarieerde, originele opdrachten en de omgeving was erg mooi. Aanrader!

Door: Anouk

Leuk, lekker buiten, goed georganiseerd!

Echt leuk om op zo'n andere manier eens in dit park te zijn. Met wedstrijdelement wat ook voor een leuke dynamiek zorgt.

Door: Cynthia

Nog nooit zo'n originele speurtocht meegemaakt

Een geweldige middag gehad. Een speurtocht een duffe teamactiviteit? Probeer deze maar eens, ik weet zeker dat je mening veranderd is na deze middag. We hebben meerdere routes gelopen. Het bepalen van de route gebeurt iedere keer op een andere manier, waarbij -zoals beloofd- alle zintuigen worden geprikkeld. Heb nog nooit zulke originele route aanwijzingen gezien. En ondertussen genieten van het prachtige park Sonsbeek. Bedankt Annabel voor de goede en vriendelijke begeleiding.

Door: Dick

Fantasierijke speurtocht door een sprookjesachtig park

Geweldige speurtocht met veel uitdagingen gedaan door park Sonsbeek. De weg zoeken met allerlei hulpmiddelen was echt heel leuk, en het bomen ruiken om de weg te vinden hilarisch.

Door: Jose

Expeditie Sonsbeek

Een zeer geslaagd uitje Met 18 leden van onze volleybalclub hebben we op zaterdag 18 augustus 2018 meegedaan met expeditie Sonsbeek. Een zeer geslaagde speurtocht door park Sonsbeek, waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. De begeleiding van Robert van prima. Een echte aanrader.

Door: Greta

Leuk uitje tijdens weekendje weg

Tijdens ons verblijf rondom Arnhem hebben wij een erg leuke middag gehad. Expeditie Sonsbeek is een middagvullend programma, wat erg leuk is om met een groep te doen. Zeker een aanrader!

Door: Damesdispuut

Een geslaagd teamuitje

Een zeer geslaagd teamuitje gehad! Het was allemaal top geregeld, goede begeleiding en een mooie trofee als aandenken!
Echt een aanrader!

Door: Rebecca

Sportuitje

Op 1 oktober met 21 sportvrienden in 5 groepjes Expeditie Sonsbeek meegemaakt en dat was wel een heel prettige ervaring! Geen moeite is gespaard om een uitgebreide tocht door park Sonsbeek samen te stellen met de meest uiteenlopende opdrachten waaronder groene letters zoeken op een groene ondergrond, en snuffelen aan bomen om op het goede pad te blijven. We hebben genoten van deze expeditie en willen daarvoor Robert en zijn assistente hartelijk bedanken!

Door: Sportclub

Geweldig en origineel uitje!

Wij hebben met Expeditie Sonsbeek gestreden voor de prijs met een groep van 25 jongens en meiden tussen de 21-25 jaar. Een origineel uitje en heel goed bedacht! Ondanks de regen een geweldig uitje gehad! Begeleiding en contact met de organisatie verliep erg fijn. Wij raden het aan iedereen aan!

Door: Fijne

Vriendenweekend

Super leuke activiteit. Goede opdrachten en een mooie tocht. Ook de begeleiding was niks op aan te merken.
Kortom, een echte aanrader!

Door: Sander
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01