starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen LEUKER BUITEN

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,6
Uit 21 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk, lekker buiten, goed georganiseerd!

Echt leuk om op zo'n andere manier eens in dit park te zijn. Met wedstrijdelement wat ook voor een leuke dynamiek zorgt.

dinsdag, 11 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Nog nooit zo'n originele speurtocht meegemaakt

Een geweldige middag gehad. Een speurtocht een duffe teamactiviteit? Probeer deze maar eens, ik weet zeker dat je mening veranderd is na deze middag. We hebben meerdere routes gelopen. Het bepalen van de route gebeurt iedere keer op een andere manier, waarbij -zoals beloofd- alle zintuigen worden geprikkeld. Heb nog nooit zulke originele route aanwijzingen gezien. En ondertussen genieten van het prachtige park Sonsbeek. Bedankt Annabel voor de goede en vriendelijke begeleiding.

donderdag, 16 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantasierijke speurtocht door een sprookjesachtig park

Geweldige speurtocht met veel uitdagingen gedaan door park Sonsbeek. De weg zoeken met allerlei hulpmiddelen was echt heel leuk, en het bomen ruiken om de weg te vinden hilarisch.

dinsdag, 6 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Expeditie Sonsbeek

Een zeer geslaagd uitje Met 18 leden van onze volleybalclub hebben we op zaterdag 18 augustus 2018 meegedaan met expeditie Sonsbeek. Een zeer geslaagde speurtocht door park Sonsbeek, waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. De begeleiding van Robert van prima. Een echte aanrader.

woensdag, 29 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk uitje tijdens weekendje weg

Tijdens ons verblijf rondom Arnhem hebben wij een erg leuke middag gehad. Expeditie Sonsbeek is een middagvullend programma, wat erg leuk is om met een groep te doen. Zeker een aanrader!

zondag, 18 maart 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een geslaagd teamuitje

Een zeer geslaagd teamuitje gehad! Het was allemaal top geregeld, goede begeleiding en een mooie trofee als aandenken!
Echt een aanrader!

donderdag, 8 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Sportuitje

Op 1 oktober met 21 sportvrienden in 5 groepjes Expeditie Sonsbeek meegemaakt en dat was wel een heel prettige ervaring! Geen moeite is gespaard om een uitgebreide tocht door park Sonsbeek samen te stellen met de meest uiteenlopende opdrachten waaronder groene letters zoeken op een groene ondergrond, en snuffelen aan bomen om op het goede pad te blijven. We hebben genoten van deze expeditie en willen daarvoor Robert en zijn assistente hartelijk bedanken!

vrijdag, 20 oktober 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig en origineel uitje!

Wij hebben met Expeditie Sonsbeek gestreden voor de prijs met een groep van 25 jongens en meiden tussen de 21-25 jaar. Een origineel uitje en heel goed bedacht! Ondanks de regen een geweldig uitje gehad! Begeleiding en contact met de organisatie verliep erg fijn. Wij raden het aan iedereen aan!

dinsdag, 10 oktober 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Vriendenweekend

Super leuke activiteit. Goede opdrachten en een mooie tocht. Ook de begeleiding was niks op aan te merken.
Kortom, een echte aanrader!

woensdag, 27 september 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Familiedag

Afwisselende speurtocht met originele opdrachten, en dat door een prachtige natuur. Echte aanrader!

dinsdag, 12 september 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Expeditie Sonsbeek

Een gezellige en leuke expeditie voor alle leeftijden.

maandag, 3 juli 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfect

Alles was perfect geregeld! Zelfs muggenspray omdat er veel muggen in het bos waren.
De opdrachten waren erg leuk en creatief! Iedereen die meedeed was super enthousiast!

maandag, 22 mei 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bas 50

Super leuke expeditie in het prachtige park Sonsbeek. Iedereen was erg enthousiast. Leuke opdrachten die best pittig waren. Prima begeleiding door de enthousiaste mannen.
Echte aanrader!

donderdag, 6 april 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

StartLife uitje @Leuker Buiten

Als teamuitje hebben we Expeditie Sonsbeek gedaan. Ondanks het onze wat chaotische groep, werden we hartelijk ontvangen. De activiteit werd leuk gevonden door iedereen (ook voor de niet outdoor mensen). Het koude weer maakte het behalen van de eindstreep een extra overwinning. Bedankt Robert!

woensdag, 25 januari 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een goed georganiseerde expeditie!

Met ons volleybalteam boekten we deze expeditie in het mooie Sonsbeekpark in Arnhem! Robert van Leuker Buiten had alles van te voren al uitgezet en het was goed georganiseerd. We hebben een leuke middag gehad, het was goed voor de teambuiling en er werd fanatiek gestreden.... Robert, bedankt voor alles!

woensdag, 25 januari 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke en avontuurlijke expeditie!

Hele leuke en avontuurlijke speurtocht door het bos. Leuk opgezet door twee enthousiaste mannen! Bedankt voor deze gezellige dag!

woensdag, 6 april 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dun Herdgang

Zeer geslaagd familie uitje in een mooie omgeving. Prettige ontvangst en goed begeleid met leuke afwisselende opdrachten.

woensdag, 6 april 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader

Erg leuke expeditie in de bossen bij Esbeek! Goede opdrachten en een mooie tocht. Wij hebben deze expeditie met 23 personen gedaan en iedereen was enthousiast en deed fanatiek mee, omdat het gewoon super leuk was om te doen. Echt een aanrader voor een geslaagd uitje!!

vrijdag, 11 september 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Familiedag 2016

Het was een geweldige dag bij de expeditie van leuker buiten. Een gevarieerde route door het prachtige stadspark van Arnhem.
Met elkaar genoten en gelachen. Dank jullie wel voor de mooie dag !

donderdag, 16 juli 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Expeditie sonsbeek van Leuker buiten

Erg leuk als familie uit,teambuilding of wat voor gelegenheid dan ook.

maandag, 6 juli 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Familiedag

Was een hele mooie dag met leuke spannende activiteit, voor jong en oud. We hebben het heel erg naar ons zin gehad en iedereen vond het leuk.

dinsdag, 9 juni 2015

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01