starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Lekkeruitwaaien

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,6
Uit 32 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen 1 - 25 van 32

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben een fantastische ochtend Blokarten gehad onder leiding van Marc, de uitleg en begeleiding van Marc was erg duidelijk en goed.

Dikke 5 sterren waard.
Zeker een aanrader!

woensdag, 24 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring!

Wat een gave activiteit was het blo-karten! We hebben ontzettend genoten en heerlijk gesjeesd over het strand. De wind was lekker hard, dus de vaart zat er goed in. Met goede uitleg en hulp van Marc waren we snel vertrouwd met de materialen, hierdoor konden we echt genieten. En ook nog een mooie film toegestuurd gekregen. Marc: bedankt!

dinsdag, 16 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Géweldige ervaring!!! ?

Vandaag met ons gezin (2 meiden van 12 en 13) geblokart! Gisteren gebeld en we konden vandaag nog terecht! Geweldige ervaring!! Duidelijke uitleg. Marc is enthousiast, behulpzaam en vriendelijk! Er stond een lekker windje!! We zijn gezandstraald, maar dat mocht de pret niet drukken! Heerlijk om zo over dat mooie strand te scheuren!! Wij gaan dit zeker nog een keertje doen!!

dinsdag, 16 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Supertoffe middag blokarten

We hebben met z’n drieën heerlijk geblokart. Surfpak aan ivm nat worden was geen domme zet. Wind had een knoop of 5-10 harder mogen zijn. Timo en ik met 5.5m2 en Elin met 5.0m2 en een knoop of 14-16 (4bft) leuk. Max. 39,63km/h op gps watch. Bedankt Marc voor de goede en gezellige begeleiding. Zeker voor herhaling vatbaar.

zaterdag, 30 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Supergave ervaring op een winderige dag

Marc bereidt jouw activiteit goed voor en houdt goed rekening met wind, getij, temperatuur en jouw wensen. Hij kent het strand goed. Wij hadden een superleuke ochtend met blokarten op het strand bij Sint Maartenszee.

zaterdag, 26 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend gaaf!

Vandaag hebben we met ons gezin geblokart. Het was heel gaaf, voor jong en oud! Echt een aanrader. Marc heeft ons goed geholpen en na af loop hebben we leuke foto’s ontvangen.

zaterdag, 19 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Enorm leuke ervaring!!!

Goede begeleiding en prima materiaal waardoor het een hele leuke ervaring op het strand werd. Marc gaf goede adviezen en stond voor je klaar als er iets was.
Was een onvergetelijk uitje, bedankt Marc!!!

maandag, 23 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke ervaring, goede en chille begeleiding

Leuke ervaring, konden lekker zelf heen en weer blokarten. Als we vast liepen kwam Marc ons helpen. Gewoon heel chill

zondag, 15 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super gaaf!

Top geregeld en goede begeleiding.
Kinderen vonden het super... En de ouders ook!

zaterdag, 24 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super ervaring!

Met onze 2 meiden van 9 en 13 jaar een super ervaring op het strand van st maartensvlotbrug. In het begin nog wel een beetje huiverig maar met de goede begeleiding van Marc heerlijk gescheurd. Marc gaf de meiden ook een goede begeleiding waardoor zij het ook erg leuk vonden. Een aanrader!

dinsdag, 20 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweeeeeldig

Familie weekend in SintMaartenzee en als hoogte punt Blowcarten op het strand van Camperduin.
Geweldige ervaring en het is voor jong en oud zeer geschikt en ontzettend leuk.
Zon en wind waren beide aanwezig en dat maakte het tot een waar feest.
Heerlijk werken en scheuren over het strand en soms door het water.
Nogmaals bedankt Marc.

maandag, 21 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Nieuwe hobby

Blokarten was super. Marc is een relaxte begeleider die je op weg helpt, maar het ook vooral zelf laat ontdekken. Eenmaal de basis te pakken te hebben, hebben we ondanks de minder gunstige wind nog mooie snelheden kunnen bereiken. Super.

vrijdag, 18 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super!!

Met mijn dochter vandaag gaan blokarten. We hebben een heerlijke middag gehad! We waren doorweekt, door de branding (zo leuk om doorheen te crossen!) En door de regen, maar dat doet niets af aan het plezier dat er gehad hebben. De begeleiding is heerlijk relaxed en enthousiast.
Een echte aanrader!!

woensdag, 9 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

leuke activiteit

Leuke activiteit, goede begeleiding.

woensdag, 9 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke familie activiteit waarbij je lekker kan uitwaaien.

Een erg leuke ervaring waar je met de hele familie aan mee kan doen. Goede uitleg en hulp. Fantastisch beleving gehad!

zondag, 6 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Topdag !

Zon, meer dan genoeg wind en een prima begeleiding van Marc. Alle ingredienten voor een leuke middag blokarten.Zeker een aanrader!

zaterdag, 5 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk om met snelheid over het strand te scheuren.

Top middag gehad met onze personeelsvereniging. Een leuke activiteit die je met de collega's kan doen en zo toch de social distance in acht kan nemen. Zeker voor herhaling vatbaar.

woensdag, 2 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zelfs een nazomerse storm kan de pret niet drukken

Ontzettend leuk om te doen zelfs als het regent! Tip: vergeet niet om een extra trui mee te nemen als het gaat regenen

zondag, 30 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige belevenis, van het begin tot het einde sta je aan!

Fantastische ervaring met sympathieke begeleiding. Zon zee strand en vooral wind wat meer kan een mens zich wensen. Een aanrader!

maandag, 24 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk actief uitwaaien!

Als verjaardagscadeau voor mijn 17-jarige zoon dit actieve uitje gepland. Zon/ wind/ strand in perfecte sfeer. Relaxte begeleiding van Marc, konden we eigenlijk meteen wegscheuren. Aanrader!

zondag, 23 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk om te doen. Spannend.

Leuk om te doen voor het hele gezin vanaf een jaar of 10.

dinsdag, 4 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische blokart ervaring

Goed georganiseerd blokarten op een toplocatie. We hebben ervan genoten.

dinsdag, 4 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring!

Afgelopen zondag ben ik (46 jaar) met mijn zoon (16 jaar) wezen blokarten. Mijn motto is; alles proberen/ervaren in het leven. In het begin moest ik even wennen hoe het werkte, maar door de aanwijzingen van Marc ging ik daarna lekker over het strand. Heerlijk genieten van de buitenlucht. Én wat zaten wij onder het zand/modder,zelf in het gezicht ?. Een sportief, gezellig en ontspannen uurtje gehad. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Marc en zoon!

maandag, 3 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

GEWELDIG

Vandaag geblokart met fam bij lekker uit waaien.nl .Marc is een superrelaxte instructeur en legt heel makkelijk uit hoe alles werkt .
Dan kun je letterlijk en figuurlijk los gaan en heerlijk over het strand racen...onze zoon van 4 mocht even met mij mee liften,helmpje op, op schoot en paar rondjes mee geraced.. Hij vond het geweldig. Net zoals ons ... Tip neem racefietshandschoentjes oid mee scheelt wrs veel in de pijn in je handen ... Ik zeg TOP dag en zeker gaan doen

zondag, 2 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke ervaring!!!!

Met enthousiaste uitleg van Marc

woensdag, 29 juli 2020
Logo van Lekkeruitwaaien

Lekkeruitwaaien

Adresgegevens
Strand van Callantsoog

Telefoonnummer

Bekijk de uitjes van Lekkeruitwaaien

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01