starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Lekkeruitwaaien

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,6
Uit 43 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen 1 - 25 van 43

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk, lekker uitgewaaid ?

Lekker geracet op het strand, zelfs omvallen was leuk ( en volstrekt ongevaarlijk). Super leuke middag gehad, met dank aan enthousiaste en goede begeleiding door Marc!

zondag, 11 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuke ervaring!

Van tevoren een beetje zenuwachtig, zouden we hard gaan? Die zenuwen waren al snel weg. Hele goede begeleiding. Sorry dat ik over je voet reed, Marc! ;)

zondag, 11 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch!

Heerlijk geraced op het strand van St Maartenszee. Goed contact met Marc van te voren voor de juiste dag qua weer. Heel meedenkend.

vrijdag, 9 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lekker racen op het strand

Heerlijk uurtje op het strand bij St Maartensdijk geracet met goede wind. Goede begeleiding van Mark. Niet te veel blokarters bij elkaar zodat er genoeg ruimte is.
Best prijzig met 4 karts voor een uur. Maar niet duurder dan ergens anders. Al met al goede aanrader voor een mooie actieve activiteit!
Thanks Mark

maandag, 5 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke ervaring !

.

zondag, 4 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring

Voor het eerst geblokart vanmiddag.....super leuke ervaring. De begeleiding was top! Een echte aanrader!

zaterdag, 3 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke activiteit op het strand!

Heerlijke middag op het strand van Sint Maartenszee. Duidelijke uitleg en leuke begeleiding van Marc. Echt een aanraden voor een actieve buitenactiviteit!!

zaterdag, 3 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voor iedereen een super beleving om over het strand te zeilen!

Met rustig en helder support en uitleg een heerlijke sportieve beleving voor de hele familie. Veel plezier gehad met het ervaren van de wind in de zeilen op het strand van Sint Maartenszee.

maandag, 22 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een absolute aanrader!

Een unieke ervaring, met persoonlijke begeleiding. Voor alle leeftijden geschikt. Erg leuke middag gehad met zeer vriendelijke organisatoren!!

zaterdag, 20 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een geweldig leuke activiteit met het gezin.

Deze eerste ervaring met blokarten was superleuk. Lekker karren op het strand met prachtig weer, daar hadden we geluk mee. Goede, enthousiaste uitleg en begeleiding door Marc. Afspraken vooraf en nazorg ( foto's en filmpjes) waren ook top. Een aanrader om te ondernemen met tieners, wij willen nog een keer!

woensdag, 17 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een geweldig uurtje spelen met de wind en kart

Vriendelijke ontvangst, goede begeleiding en kwalitatief materieel

maandag, 15 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben een fantastische ochtend Blokarten gehad onder leiding van Marc, de uitleg en begeleiding van Marc was erg duidelijk en goed.

Dikke 5 sterren waard.
Zeker een aanrader!

woensdag, 24 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring!

Wat een gave activiteit was het blo-karten! We hebben ontzettend genoten en heerlijk gesjeesd over het strand. De wind was lekker hard, dus de vaart zat er goed in. Met goede uitleg en hulp van Marc waren we snel vertrouwd met de materialen, hierdoor konden we echt genieten. En ook nog een mooie film toegestuurd gekregen. Marc: bedankt!

dinsdag, 16 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Géweldige ervaring!!! ?

Vandaag met ons gezin (2 meiden van 12 en 13) geblokart! Gisteren gebeld en we konden vandaag nog terecht! Geweldige ervaring!! Duidelijke uitleg. Marc is enthousiast, behulpzaam en vriendelijk! Er stond een lekker windje!! We zijn gezandstraald, maar dat mocht de pret niet drukken! Heerlijk om zo over dat mooie strand te scheuren!! Wij gaan dit zeker nog een keertje doen!!

dinsdag, 16 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Supertoffe middag blokarten

We hebben met z’n drieën heerlijk geblokart. Surfpak aan ivm nat worden was geen domme zet. Wind had een knoop of 5-10 harder mogen zijn. Timo en ik met 5.5m2 en Elin met 5.0m2 en een knoop of 14-16 (4bft) leuk. Max. 39,63km/h op gps watch. Bedankt Marc voor de goede en gezellige begeleiding. Zeker voor herhaling vatbaar.

zaterdag, 30 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Supergave ervaring op een winderige dag

Marc bereidt jouw activiteit goed voor en houdt goed rekening met wind, getij, temperatuur en jouw wensen. Hij kent het strand goed. Wij hadden een superleuke ochtend met blokarten op het strand bij Sint Maartenszee.

zaterdag, 26 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend gaaf!

Vandaag hebben we met ons gezin geblokart. Het was heel gaaf, voor jong en oud! Echt een aanrader. Marc heeft ons goed geholpen en na af loop hebben we leuke foto’s ontvangen.

zaterdag, 19 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Enorm leuke ervaring!!!

Goede begeleiding en prima materiaal waardoor het een hele leuke ervaring op het strand werd. Marc gaf goede adviezen en stond voor je klaar als er iets was.
Was een onvergetelijk uitje, bedankt Marc!!!

maandag, 23 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke ervaring, goede en chille begeleiding

Leuke ervaring, konden lekker zelf heen en weer blokarten. Als we vast liepen kwam Marc ons helpen. Gewoon heel chill

zondag, 15 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super gaaf!

Top geregeld en goede begeleiding.
Kinderen vonden het super... En de ouders ook!

zaterdag, 24 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super ervaring!

Met onze 2 meiden van 9 en 13 jaar een super ervaring op het strand van st maartensvlotbrug. In het begin nog wel een beetje huiverig maar met de goede begeleiding van Marc heerlijk gescheurd. Marc gaf de meiden ook een goede begeleiding waardoor zij het ook erg leuk vonden. Een aanrader!

dinsdag, 20 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweeeeeldig

Familie weekend in SintMaartenzee en als hoogte punt Blowcarten op het strand van Camperduin.
Geweldige ervaring en het is voor jong en oud zeer geschikt en ontzettend leuk.
Zon en wind waren beide aanwezig en dat maakte het tot een waar feest.
Heerlijk werken en scheuren over het strand en soms door het water.
Nogmaals bedankt Marc.

maandag, 21 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Nieuwe hobby

Blokarten was super. Marc is een relaxte begeleider die je op weg helpt, maar het ook vooral zelf laat ontdekken. Eenmaal de basis te pakken te hebben, hebben we ondanks de minder gunstige wind nog mooie snelheden kunnen bereiken. Super.

vrijdag, 18 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super!!

Met mijn dochter vandaag gaan blokarten. We hebben een heerlijke middag gehad! We waren doorweekt, door de branding (zo leuk om doorheen te crossen!) En door de regen, maar dat doet niets af aan het plezier dat er gehad hebben. De begeleiding is heerlijk relaxed en enthousiast.
Een echte aanrader!!

woensdag, 9 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

leuke activiteit

Leuke activiteit, goede begeleiding.

woensdag, 9 september 2020
Logo van Lekkeruitwaaien

Lekkeruitwaaien

Adresgegevens
Strand van Callantsoog

Telefoonnummer

Bekijk de uitjes van Lekkeruitwaaien

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01