starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Lekkeruitwaaien

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 22 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweeeeeldig

Familie weekend in SintMaartenzee en als hoogte punt Blowcarten op het strand van Camperduin.
Geweldige ervaring en het is voor jong en oud zeer geschikt en ontzettend leuk.
Zon en wind waren beide aanwezig en dat maakte het tot een waar feest.
Heerlijk werken en scheuren over het strand en soms door het water.
Nogmaals bedankt Marc.

maandag, 21 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Nieuwe hobby

Blokarten was super. Marc is een relaxte begeleider die je op weg helpt, maar het ook vooral zelf laat ontdekken. Eenmaal de basis te pakken te hebben, hebben we ondanks de minder gunstige wind nog mooie snelheden kunnen bereiken. Super.

vrijdag, 18 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super!!

Met mijn dochter vandaag gaan blokarten. We hebben een heerlijke middag gehad! We waren doorweekt, door de branding (zo leuk om doorheen te crossen!) En door de regen, maar dat doet niets af aan het plezier dat er gehad hebben. De begeleiding is heerlijk relaxed en enthousiast.
Een echte aanrader!!

woensdag, 9 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

leuke activiteit

Leuke activiteit, goede begeleiding.

woensdag, 9 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke familie activiteit waarbij je lekker kan uitwaaien.

Een erg leuke ervaring waar je met de hele familie aan mee kan doen. Goede uitleg en hulp. Fantastisch beleving gehad!

zondag, 6 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Topdag !

Zon, meer dan genoeg wind en een prima begeleiding van Marc. Alle ingredienten voor een leuke middag blokarten.Zeker een aanrader!

zaterdag, 5 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk om met snelheid over het strand te scheuren.

Top middag gehad met onze personeelsvereniging. Een leuke activiteit die je met de collega's kan doen en zo toch de social distance in acht kan nemen. Zeker voor herhaling vatbaar.

woensdag, 2 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zelfs een nazomerse storm kan de pret niet drukken

Ontzettend leuk om te doen zelfs als het regent! Tip: vergeet niet om een extra trui mee te nemen als het gaat regenen

zondag, 30 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige belevenis, van het begin tot het einde sta je aan!

Fantastische ervaring met sympathieke begeleiding. Zon zee strand en vooral wind wat meer kan een mens zich wensen. Een aanrader!

maandag, 24 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk actief uitwaaien!

Als verjaardagscadeau voor mijn 17-jarige zoon dit actieve uitje gepland. Zon/ wind/ strand in perfecte sfeer. Relaxte begeleiding van Marc, konden we eigenlijk meteen wegscheuren. Aanrader!

zondag, 23 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk om te doen. Spannend.

Leuk om te doen voor het hele gezin vanaf een jaar of 10.

dinsdag, 4 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische blokart ervaring

Goed georganiseerd blokarten op een toplocatie. We hebben ervan genoten.

dinsdag, 4 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring!

Afgelopen zondag ben ik (46 jaar) met mijn zoon (16 jaar) wezen blokarten. Mijn motto is; alles proberen/ervaren in het leven. In het begin moest ik even wennen hoe het werkte, maar door de aanwijzingen van Marc ging ik daarna lekker over het strand. Heerlijk genieten van de buitenlucht. Én wat zaten wij onder het zand/modder,zelf in het gezicht ?. Een sportief, gezellig en ontspannen uurtje gehad. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Marc en zoon!

maandag, 3 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

GEWELDIG

Vandaag geblokart met fam bij lekker uit waaien.nl .Marc is een superrelaxte instructeur en legt heel makkelijk uit hoe alles werkt .
Dan kun je letterlijk en figuurlijk los gaan en heerlijk over het strand racen...onze zoon van 4 mocht even met mij mee liften,helmpje op, op schoot en paar rondjes mee geraced.. Hij vond het geweldig. Net zoals ons ... Tip neem racefietshandschoentjes oid mee scheelt wrs veel in de pijn in je handen ... Ik zeg TOP dag en zeker gaan doen

zondag, 2 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke ervaring!!!!

Met enthousiaste uitleg van Marc

woensdag, 29 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Weggeblazen!

Voor het eerst met de kids gaan blokarten op het strand in Callantsoog en wat een leuke activiteit is dat. We hadden eenvoudig contact via Whatsapp. We moesten vanaf de P wel een stukkie (10 minuutjes) lopen en kwamen iets later aan. Na een korte en enthousiasme uitleg van Marc scheur je (als je durft) zonder ervaring direct weg. We hebben echt genoten. Ook super tof dat we nog iets langer mochten karten omdat we de smaak goed te pakken hadden. Alle kinderen waren razend enthousiast. Mag je niet missen als je in de buurt bent.

dinsdag, 28 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een hele leuke en sportieve activiteit op het strand

Super leuke activiteit met goede begeleiding, zeker een aanrader

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wauw wat een ervaring en perfecte uitleg

Super omstandigheden en een goede uitleg.
We konden in 4 min al rijden en hebben ons heerlijk uitgeleefd.
Prachtig uitje Marc bedankt man !

woensdag, 8 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te gek!!!!!!!

Wat een super vette activiteit is dit. Eerst legt Marc alles uit en daarna gaan met die blokart. Kom zeker nog een keer langs.

woensdag, 8 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Tof uitje

Bedankt voor deze toffe beleving. Kom zeker nog eens terug!

maandag, 6 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was Super!!

Geweldige gehad samen met mij vriend, we hebben beide ontzettend genoten van het blokarten

woensdag, 1 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een super leuke ervaring

Blokarten is heel erg gaaf. Je hebt gauw de slag te pakken. Uitleg en begeleiding was prima. De wind had wat sterker mogen zijn, dan waren we harder gegaan. Zeer zeker voor herhaling vatbaar, alhoewel ik 40,- per persoon wel erg duur vind.

zondag, 28 april 2019
Logo van Lekkeruitwaaien

Lekkeruitwaaien

Adresgegevens
Strand van Callantsoog

Telefoonnummer

Bekijk de uitjes van Lekkeruitwaaien

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01