starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Lekkeruitwaaien

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,6
Uit 52 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen 1 - 25 van 52

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk!

Korte uitleg, snel rijden en 1u was top qua tijd.

dinsdag, 11 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onwijs gave middag gehad met de dolenthousiaste Marco!

Binnen een paar uur na ons telefoontje zaten we al op de blokarts. De instructeur zette op de afgesproken tijd de blokarts klaar en na een korte uitleg konden we gelijk aan de slag! De instructeur bleef ons gaandeweg voorzien van tips en liet ons steeds grotere afstanden afleggen! De wind stond die dag perfect en we hebben keihard (letterlijk en figuurlijk) genoten op het strand bij Sint Maartenszee. Mooie bonus: hij maakte een aantal foto's en filmpjes die we achteraf toegestuurd kregen, zodat we onze racekwaliteiten ook aan het thuisfront konden laten zien.

zondag, 9 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring! Iedereen heeft super genoten. Na een korte duidelijke uitleg konden we snel starten en heerlijk broezn over het strand!!!

Top

zaterdag, 8 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super gaaf!!

Geweldige ervaring!

Marc geeft een duidelijke uitleg en dan kun je beginnen met blokarten.

Onwijs leuk om te doen!

zondag, 2 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een geweldig uurtje actie!

Wij hebben alle 8 genoten van een uur blokarten op het strand van Sint Maartenzee. Top geregeld. Enthousiaste begeleiding en uitleg. Gelukkig hadden we droge kleding mee. Voor wie geen droge broek heeft: Marc heeft skibroeken bij zich!

woensdag, 28 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische en sportieve strandactiviteit!

Goede, spontane en ontspannen begeleiding. Het blokarten was goed onder de knie te krijgen en een actievolle bezigheid! Goede communicatie. Kleed je goed aan en neem handschoenen mee!

zondag, 25 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Spectaculair

Gezin met 2 pubers. Na korte uitleg kun je meteen aan de slag. Erg leuk!

donderdag, 22 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt heel erg leuk!

Beetje spannend, maar gewoon gaan en dan is het echt onwijs leuk! Niet denken dat je schoon blijft ;) Duidelijke uitleg en enthousiaste begeleiding. Was tof!

dinsdag, 20 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele leuke activiteit!

Super leuk om te doen. Goede en gezellige uitleg. Spannend en tegelijk veilig om te doen. Zeker voor herhaling vatbaar.

woensdag, 14 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk, lekker uitgewaaid ?

Lekker geracet op het strand, zelfs omvallen was leuk ( en volstrekt ongevaarlijk). Super leuke middag gehad, met dank aan enthousiaste en goede begeleiding door Marc!

zondag, 11 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuke ervaring!

Van tevoren een beetje zenuwachtig, zouden we hard gaan? Die zenuwen waren al snel weg. Hele goede begeleiding. Sorry dat ik over je voet reed, Marc! ;)

zondag, 11 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch!

Heerlijk geraced op het strand van St Maartenszee. Goed contact met Marc van te voren voor de juiste dag qua weer. Heel meedenkend.

vrijdag, 9 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lekker racen op het strand

Heerlijk uurtje op het strand bij St Maartensdijk geracet met goede wind. Goede begeleiding van Mark. Niet te veel blokarters bij elkaar zodat er genoeg ruimte is.
Best prijzig met 4 karts voor een uur. Maar niet duurder dan ergens anders. Al met al goede aanrader voor een mooie actieve activiteit!
Thanks Mark

maandag, 5 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke ervaring !

.

zondag, 4 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring

Voor het eerst geblokart vanmiddag.....super leuke ervaring. De begeleiding was top! Een echte aanrader!

zaterdag, 3 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke activiteit op het strand!

Heerlijke middag op het strand van Sint Maartenszee. Duidelijke uitleg en leuke begeleiding van Marc. Echt een aanraden voor een actieve buitenactiviteit!!

zaterdag, 3 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voor iedereen een super beleving om over het strand te zeilen!

Met rustig en helder support en uitleg een heerlijke sportieve beleving voor de hele familie. Veel plezier gehad met het ervaren van de wind in de zeilen op het strand van Sint Maartenszee.

maandag, 22 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een absolute aanrader!

Een unieke ervaring, met persoonlijke begeleiding. Voor alle leeftijden geschikt. Erg leuke middag gehad met zeer vriendelijke organisatoren!!

zaterdag, 20 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een geweldig leuke activiteit met het gezin.

Deze eerste ervaring met blokarten was superleuk. Lekker karren op het strand met prachtig weer, daar hadden we geluk mee. Goede, enthousiaste uitleg en begeleiding door Marc. Afspraken vooraf en nazorg ( foto's en filmpjes) waren ook top. Een aanrader om te ondernemen met tieners, wij willen nog een keer!

woensdag, 17 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een geweldig uurtje spelen met de wind en kart

Vriendelijke ontvangst, goede begeleiding en kwalitatief materieel

maandag, 15 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben een fantastische ochtend Blokarten gehad onder leiding van Marc, de uitleg en begeleiding van Marc was erg duidelijk en goed.

Dikke 5 sterren waard.
Zeker een aanrader!

woensdag, 24 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring!

Wat een gave activiteit was het blo-karten! We hebben ontzettend genoten en heerlijk gesjeesd over het strand. De wind was lekker hard, dus de vaart zat er goed in. Met goede uitleg en hulp van Marc waren we snel vertrouwd met de materialen, hierdoor konden we echt genieten. En ook nog een mooie film toegestuurd gekregen. Marc: bedankt!

dinsdag, 16 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Géweldige ervaring!!! ?

Vandaag met ons gezin (2 meiden van 12 en 13) geblokart! Gisteren gebeld en we konden vandaag nog terecht! Geweldige ervaring!! Duidelijke uitleg. Marc is enthousiast, behulpzaam en vriendelijk! Er stond een lekker windje!! We zijn gezandstraald, maar dat mocht de pret niet drukken! Heerlijk om zo over dat mooie strand te scheuren!! Wij gaan dit zeker nog een keertje doen!!

dinsdag, 16 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Supertoffe middag blokarten

We hebben met z’n drieën heerlijk geblokart. Surfpak aan ivm nat worden was geen domme zet. Wind had een knoop of 5-10 harder mogen zijn. Timo en ik met 5.5m2 en Elin met 5.0m2 en een knoop of 14-16 (4bft) leuk. Max. 39,63km/h op gps watch. Bedankt Marc voor de goede en gezellige begeleiding. Zeker voor herhaling vatbaar.

zaterdag, 30 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Supergave ervaring op een winderige dag

Marc bereidt jouw activiteit goed voor en houdt goed rekening met wind, getij, temperatuur en jouw wensen. Hij kent het strand goed. Wij hadden een superleuke ochtend met blokarten op het strand bij Sint Maartenszee.

zaterdag, 26 december 2020
Logo van Lekkeruitwaaien

Lekkeruitwaaien

Adresgegevens
Strand van Callantsoog

Telefoonnummer

Bekijk de uitjes van Lekkeruitwaaien

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01