starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Leathers

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,6
Uit 17 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben genoten in de middag en zijn allemaal erg blij met het eindresultaat.

Wat ik fantastisch vond is dat je zonder problemen schakelde naar het Engels waardoor het voor mijn schoonzusje ook een toffe workshop werd. En dat zonder vooraankondiging, dat doen niet veel mensen je na!

maandag, 5 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Was een geslaagd uitje!

Enthousiaste eigenaresse die alle tijd neemt om alles uit te leggen. Was een geslaagd uitje!

donderdag, 18 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was heel gezellig en leuk om te doen!

Met een vrijgezellenfeestje hebben we de workshop gevolgd. Het was heel gezellig en leuk om te doen! Er was genoeg tijd om gezellig te kletsen. De uitleg en hulp was heel goed en ondanks dat we met een grote groep waren werd er uitgebreid de tijd genomen voor ons! We nemen een leuke herinnering mee naar huis!

woensdag, 17 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke workshop!

Super leuke en enthousiaste vrouw, die haar beroep met passie uitvoert. Goeie begeleiding tijdens het maken van het tasje!

zaterdag, 13 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We vonden het maken van de tasjes leuk en hebben veel lol gehad.

De locatie was prima.
We vonden het maken van de tasjes leuk en hebben veel lol gehad. De workshop begeleidster legde goed uit.
Bedankt voor de leuke workshop!!

woensdag, 10 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben het heel erg leuk gevonden!

We hebben het heel erg leuk gevonden!

woensdag, 10 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben het zeker naar onze zin gehad!!

heel fijn dat onze schoonzus toch mee kon doen ondanks haar handicap. Fijn dat jullie het lastige werk voor haar hebben gedaan.

donderdag, 21 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben een leuke middag gehad. We zijn erg blij met onze leuke tassen!

Het maken van de tas was een onwijs leuk proces in een sfeervolle ruimte. Alle benodigdheden waren aanwezig en er waren veel mogelijkheden om de tas helemaal naar je eigen smaak te maken.

We hebben een leuke middag gehad. We zijn erg blij met onze leuke tassen!

maandag, 18 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben een heel leuke en "leer"zame middag gehad.

We hebben een heel leuke en "leer"zame middag gehad.
Mooie handtas gemaakt, nooit gedacht dat we dit zelf zo zouden kunnen.
We zullen het iedereen aanraden!

woensdag, 13 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben een fantastische dag gehad!

Wij hebben een fantastische dag gehad. Prachtig tas mee maar huis.
Wij geven dan ook een dikke 10, en daar hebben Willemien en Esther( statigere) zeker aan mee geholpen.
Dank jullie wel! Linda en Jeanette

donderdag, 21 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij vonden de workshop super leuk!

Wij vonden de workshop super leuk!
Ik zou het zeker vaker willen doen en het andere mensen aanraden.
Verder vond ik het goed geregeld en ook de locatie had wel sfeer.
Dankjewel voor de leuke dag!

maandag, 14 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een tas boven verwachting!

We hadden onverwachts een beetje brakke nacht achter de rug, maar door de goede zorg, uitleg en hulp hebben we echt een tas boven verwachting mee naar huis genomen.

maandag, 14 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik vond het erg leuk en ben blij met het resultaat.

Ik vond het erg leuk en ben blij met het resultaat. Omdat ik al het nodige van leer genaaid heb... ja , op een gewone machine, alsof het " stof" is, vind ik het fijn nu de leertechniek geleerd te hebben.
De uitleg was uitstekend, voorbereiding, materialen, gereedschappen, tafels heel goed!
Aan de machine moest ik wennen, maar dat ligt aan mij :)

woensdag, 2 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Smaakt naar meer!

Leuke introductie in het werken met leer. Smaakt naar meer. Ellen geeft je de nodige vertrouwen om er er voor te gaan.

dinsdag, 27 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

In het gezellige atelier genoten van de workshop!

Door het warme welkom, persoonlijke benadering en begeleiding van Willemien voelde onze familie zich gelijk op hun gemak in het gezellige atelier en hebben genoten van de workshop. Nogmaals super bedankt!

zaterdag, 10 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We raden het echt iedereen aan!

Afgelopen zaterdag hebben wij (schoonmoeder en schoondochter) een workshop leren tas maken gevolgd bij Willemien in Zierikzee. We hebben ontzettend genoten van deze workshop. Willemien is een kundige, lieve en toegankelijke vrouw die veel passie voor haar vak heeft.
Het is bijzonder hoe we in zes uur helemaal zelf zo’n prachtige tas hebben kunnen maken. Willemien gaf ons de tools en het vertrouwen waardoor wij aan het einde van de dag heel trots de zaak uitliepen met een tas die helemaal naar ons eigen smaak is.
We raden het echt iedereen aan om dit te gaan doen. Wat hebben we genoten van deze geweldige dag en hoe gaaf is het om nu een prachtige, zelfgemaakte leren tas te hebben.

donderdag, 13 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bedankt voor een gezellige en leerzame middag!

Locatie was erg leuk en mooi, duidelijk aangegeven waar het atelier was. De workshop was ook erg leuk met fijne begeleiding. We werden zeer gastvrij ontvangen en alles was netjes verzorgd. Bedankt voor een gezellige en leerzame middag!

zondag, 24 juni 2018

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01