starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Kracht van de Lach

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,8
Uit 12 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Inspirerend

Het was een hele inspirerende sessie, waarin we goede tools aangereikt hebben gekregen voor het geven en ontvangen van feedback!

dinsdag, 4 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik wist niet dat lol om niks zo lekker ontspannend kan zijn!

Alle complimenten voor Martine, die de hele groep snel en uitbundig aan het lachen kan krijgen of je nou wil of niet. En waarom? Om niks. Goede manier om op een ontspannen manier het ijs te breken. Ook zwangeren en ouderen kunnen hier prima aan meedoen.

woensdag, 29 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hilarisch

Super leuk, het lachen gaat vanzelf.
Soms wat ongemakkelijk om bepaalde handelingen te doen om te lachen maar eenmaal ermee bezig komt de lach vanzelf.
We hebben een super ontspannen en zeer verassend teambuilding uitje gehad, alle collega's even enthousiast.
Aanrader voor iedereen.

vrijdag, 17 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrassend leuk

Wij gingen wat voorzichtig, zonder hoge verwachtingen de workshop in. Dit omdat wij niet zo goed wisten wat te verwachten, maar wij zijn blij verrast. Wat een leuke vrouw ben je Martine, zo vrolijk en duidelijk. Ondanks dat ons team maar klein is (3 personen) heb je enorm uitgepakt. Het is erg leerzaam geweest, en de complimenten zijn bij ons alle 3 enorm binnengekomen. Hoe leuk is het als je oprecht een krachtig compliment kan geven, op een andere manier dan `wat zie je er leuk uit vandaag`. Wij raden elk team groot of klein aan om gebruik te maken van de workshop. Door middel van spelvorm is de workshop zowel grappig als serieus.

woensdag, 30 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrassend!

Erg leuke workshop gehad. Wij waren met een groep van 11 meiden met allerlei verschillende karakters, echter heeft iedereen deze workshop positief beoordeeld. Iedereen deed mee en het voelde 'natuurlijk'. Veel gelachen en ook achteraf hebben wij er nog erg van kunnen genieten. Martine begeleidt de groep super, doet geregeld even mee en legt alles op een leuke manier uit. Kortom : wij hebben een top avond gehad door deze leuke workshop!

donderdag, 12 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hilarisch, uit je comfortzone, perfect om het ijs te breken binnen een groep/team, ontspannend!

We hebben gelachen en genoten van deze workshop. Martine is een gedreven lachcoach die de workshop op een leuke manier begeleidt.

dinsdag, 3 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geinig ontspannend!

Leuke lachworkshop waarin allerlei oefeningen aan bod komen waarbij lachen voorop staat. En met lachen het laten werken van je lichaam op een positieve manier. Goede activiteit om op een relaxte manier met elkaar een leuke tijd te hebben of je elkaar kent of niet.

maandag, 2 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk!

We hebben enorm gelachen!
Wat een leuke workshop!
Ook hele leuke docent. Echt top!

zaterdag, 6 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een heerlijk begin van de dag!

We hebben met ons kantoor (advocaten) tijdens ons kantoorweekend een uur gelachen onder leiding van Martine. Het was een geweldig uur. Leuke oefeningen, veel afwisseling, kortom een succes! Iedereen was daarna opgewekt en enthousiast. Martine bedankt!

maandag, 1 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lachworkshop Breinstein

Wat een heerlijke manier om de teamdag te starten...binnen no-time stroomden tranen over onze wangen, uiteraard voorafgegaan door wat terughoudendheid en ongemak. Maar uiteindelijk werkte het voor de meeste collega's uitstekend! Daarbij ook een hele prettige begeleiding door Bente, vlot en ad rem. Ze voelde goed aan wanneer de energie op begon te raken en het tijd werd voor iets anders. Daarnaast in de voorbereiding een goede communicatie met Martine. Ik ben zeer positief!

woensdag, 11 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Pure ontspanning en plezier

Een lachworkshop van Martine Beernink is pure ontspanning en plezier. In alle rust begeleidt ze je naar wat je vooraf misschien niet dacht te doen: schaterlachen. Ze laat je voelen hoe lachen verbindt. En Martine is de schakel. Volkomen zichzelf. Een aanrader!

dinsdag, 12 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke workshop

Super leuke workshop waar vandaan iedereen met een lach vertrok. Fijne energie!

dinsdag, 12 juni 2018
Logo van Kracht van de Lach

Kracht van de Lach

Adresgegevens
Columbusweg 31
3814 WB AMERSFOORT
Telefoonnummer

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01