starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Gastrohome

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het uiteten gevoel thuis

Heerlijk, culinair en verrassend diner met onze ober Daan die de begeleiding gaf. Echt de restaurantbeleving naar huis halen, top concept!

vrijdag, 8 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het uiteten gevoel thuis

Heerlijk, culinair en verrassend diner met onze ober Daan die de begeleiding gaf. Echt de restaurantbeleving naar huis halen, top concept!

woensdag, 6 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij missen het uit eten gaan enorm, dit is een goed alternatief en erg lekker, we kunnen niet wachten tot ze weer open gaan

Top

woensdag, 23 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ideaal om als bedrijf toch online met elkaar een beleving samen te delen

Gastrohome zorgt voor een avondvullend programma, inclusief corporate boodschap, branding, heel lekker eten en gezellige obers die je online van instructies en tips voorzien.

vrijdag, 11 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Nog zoveel leuker dan verwacht, echt een unieke avond

Heel bijzonder nieuw concept wat je echt eens moet ervaren. De online ober is de perfecte toegevoegde waarde op de avond. Af en toe is hij in beeld om wat gerechten toe te lichten of tips te geven. Hierdoor heb je alle tijd voor je gezelschap. Mega gezellig!

woensdag, 9 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk gegeten

Wat een uitkomst in tijden als deze. We hebben heerlijk gegeten.

dinsdag, 8 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De online ober zorgt voor een hele gezellige dynamiek

Een echte restaurantbeleving thuis, ook het tempo is net als in een restaurant heel relaxed. Echt een avondje uit thuis

zondag, 6 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dit was één van de beste thuis diners

Met 90 collega's en hun huishouden een geweldige avond gehad! Bedankt!

woensdag, 2 december 2020
Logo van Gastrohome

Gastrohome

Adresgegevens
Sydneystraat 49
3047 BP Rotterdam
Telefoonnummer

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01