starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Ecolifetube

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,1
Uit 9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk

Het pakket is in goede orde ontvangen. We hebben vandaag de pot gemaakt. Het ging prima zeker dankzij de duidelijke handleiding.

maandag, 26 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit niet in balans

Vol enthousiasme hadden ik en mijn twee schoonzusjes een diy pakket besteld. Lifetube was snel met de levering waardoor we drie dagen later al aan de slag konden thuis. We vonden het vanaf het begin wel wat duur, 45 euro voor een pakket dat je thuisgestuurd krijgt, dus geen workshop op locatie. Bij ontvangst vonden wij de inhoud wat karig, zeker gezien het feit dat de pot van plastic is. We hebben overwogen het geheel terug te sturen maar hadden ons ook verheugd op een gezellige middag samen, dus we zijn toch maar begonnen met het lezen van het papieren plaatje en hebben er ons eco systeem van gemaakt. Naar onze mening van een prijs van 30-35 euro passender geweest.

zondag, 25 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige service

Bedankt voor de geweldige service! Ik heb het vandaag in goede orde ontvangen, dus nu mee aan de slag.

maandag, 19 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk om te doen

Bedankt voor het toesturen van alle materialen. Het was erg leuk om te doen en de tube staat er leuk bij.

zondag, 11 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Topdagje

Wat hebben we een topdag gehad met het maken van het ecosysteem. En super geregeld dat de planten en spullen in de ochtend geleverd werden.

woensdag, 7 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige workshop met prachtig eindproduct.

Als plantenliefhebber was deze workshop een kers op de taart. Twee maal heb ik deel mogen nemen aan de workshop en ik vond het een groot succes. Wim neemt je tijdens het maken van het ecosysteem mee in zijn verhalen over planten en over de opbouw van je systeem. Aan het einde neem je je ecosysteem mee om te laten pronken in huis. Wat wil je nog meer?!

vrijdag, 22 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aangenaam verrast - wat een prachtige jungle

Ik heb de mini-jungle van 20 liter besteld. Mooie plantjes en mossen, goede handleiding, snelle levering, goede service.

vrijdag, 1 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wim heeft het in uitgebreide sessie zeer goed uitgelegd in de online meeting via Teams!

Fijn pakketje ontvangen, alles erop en eraan! We gingen er op een prettige en ontspannen manier mee aan de slag.

dinsdag, 28 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leerzaam!

Vandaag een workshop gedaan. Heel leerzaam en een geweldig resultaat!
Ik ga het zeker nog een keer doen.

dinsdag, 28 april 2020
Logo van Ecolifetube

Ecolifetube

Adresgegevens
Katherijn van Leemputdreef 13
3561 TL UTRECHT
Telefoonnummer

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01