starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Dukino Business Events

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,7
Uit 34 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen 1 - 25 van 34

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk evenement met veel variatie, aanrader als bedrijfsuitje!

Zeer geslaagd evenement! Met veel enthousiasme heeft de groep deelgenomen. Bedankt voor de goede organisatie!

donderdag, 9 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat als je kind leuk vond aan technisch speelgoed, mag je hier weer herbeleven maar dan in het groot

Veel technici hebben als kind gespeeld met lego, mechano, computerprogramma's etc. Dit komt bij dit evenement weer helemaal terug, maar dan met echt speelgoed als robots. Sluit perfect aan bij de doelgroep.

maandag, 25 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super bedrijf! Alles was echt top geregeld. Eenwoord: TOPPER!!!!!

Super bedrijf! Alles was echt top geregeld. Eenwoord: TOPPER!!!!!
Ik zou elk bedrijf aanraden om door hun een activiteit te laten doen! Eten was ook prima!

vrijdag, 22 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige team event voor techneuten en niet-techneuten

Leuke teambuilding event waarbij je naast lekker technisch sleutelen je onderhandelingsskills moet aanspreken, je ontwerp moet pitchen en denk- en behendigheidsspelletjes moet spelen.

maandag, 18 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuke activiteiten voor jong en oud !

In september 2018 hebben wij met onze sector een leuk actief middagprogramma gehad bij Dukino. Het valt niet altijd mee om iets te organiseren waar zowel jong als oud blij van worden, maar zowel de activiteiten,de begeleiding hapjes en drankjes etc. is bij iedereen goed gevallen. Gelukkig hebben we de foto's nog :)

maandag, 18 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een ontzettend leuke en leerzame activiteit voor iedereen!

Lekker aan de slag in teamverband met het bouwen van je eigen zeepkist. Iedereen kan er aan meedoen, zowel creatief als actief. Dit alles onder kundige en enthousiaste begeleiding. Een echte aanrader!

woensdag, 13 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele toffe activiteit

We hebben super veel lol gehad. Dank aan Marcel en zijn team!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke activiteit met goede begeleiding, aanrader!

Top!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader voor iedereen die wel eens wat anders wil doen!

Dit was top.

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een waanzinnige beleving voor zowel vrouw als man!

De zeepkistenrace is een aanrader voor ieder team! Een beleving waarin iedereen zijn/haar ei kwijt kan. Bouwen, gokken, handelen, uitdagen, spelen, knutselen, omkopen, bondjes sluiten... En uiteraard racen.
Het was een te gekke middag!

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Eindelijk weer eens iets leuks!!! Top

Aanrader. Eindelijk weer eens wat anders dan de doorsnee teambuildingsactiviteiten. Leuke begeleiding. Volgend jaar komen we weer. Groeten Rob

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfecte teambuilding gelinkt met hernieuwbare energie!

Top activiteit waar iedereen weken later het nog over heeft. Dukino stemt de activiteit af op de grote van de groep.
Door omstandigheden was onze activiteit die we gepland hadden afgelast, Dukino heeft alles klaar gespeeld om 3 dagen later de activiteit feilloos te organiseren op locatie!
Aanrader!

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke activiteit met de collega's

Wij hebben onlangs met een groep van 30 collega's de Medieval Machines activiteit gedaan. Het was erg spannend en hebben veel gelachen. Uiteindelijk heb we de dag afgesloten met een borrel.

zaterdag, 9 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ons bedrijfsuitje kon niet meer stuk - wat een fantastische middag hebben wij gehad bij Dukino!

Onze medewerkers voelen zich niet snel geprikkeld. Maar het Aqua Experiment was de ultieme uitdaging! Door het maken van de 2 teams ontstond er al een wedstrijdelement waarbij er al een gezonde spanning ontstond. De drie verschillende activiteiten die we per team voor elkaar moesten boksen waarbij 'de eerste gereed' het eindsignaal was, gaf aanleiding tot een geweldig spannende middag met een fantastische finale met een prachtige apotheose toen het water vloeide!
Het team van Dukino heeft ons op een hele leuke manier gecoached en zelfs spontaan in het Engels te woord gestaan zonder dat dit vooraf was aangekondigd!
Wij kunnen zeggen dat dit teamuitje bij ons te boek gaat als één van de of misschien wel het beste uitje ever!!

vrijdag, 8 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voor ieder wat wils en iedereen deed mee

Race of the Robots was voor ons de ideale invulling voor ons directie-uitje. De combinatie van bouwen, decoreren, quiz en een heleboel innovatieve spelletjes zorgde er voor dat iedereen met veel plezier mee heeft gedaan.

vrijdag, 8 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top geregeld en voor ieder wat wils!

Als jaaropening hebben we met ons team (+/- 30 man) Race of the Robots gedaan in de Uithof te Den Haag. Vooraf goede afspraken kunnen maken en mede dankzij de flexibiliteit van Marcel hebben wij op korte termijn de activiteit kunnen uitvoeren.

Door de combinatie van allerlei spellen en het bouwen + racen met de robot zit er voor iedereen leuke facetten aan de activiteit en zit er niemand stil. Erg goed voor de samenwerking binnen je team!

Zeker voor herhaling vatbaar!

vrijdag, 8 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super gezellige en leuke middag beleefd

Ik heb op een hele leuke manier mijn collega's op een andere manier leren kennen. Daarnaast is het samen sleutelen weer eens iets anders dan een dagje kantoor. Ik kan kan het iedereen aan raden om zelf eens de handen uit de mouwen te schudden onder begeleiding van een zeer gedreven team.

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onze monteurs hebben een geweldige middag gehad, goede begeleiding, groep van 100 monteurs met een uitdagende activitiet.

zeer tevreden, aanrader als teamuitje.

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Vond het een leuke activiteit zowel voor jong als oud.

Top

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Orgineel, funny, buiten je comfort zone, team-building, onderhandelen, leuke begeleiding en gezellig!

Al met al een hele leuke middag gehad, zowel de dames als de heren hebben veel plezier gehad! Dank jullie wel Dukino!

dinsdag, 5 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super activiteit, die klopt van instructie tot prijsuitreiking

Onder bezielende leiding van Bas & Jeroen (dank aan Dukino Business Events !) en in de warme nazomer-zon, hebben we samen een spannende zeepkisten wedstrijd gespeeld.
Het was leuk om te zien hoe fanatiek, maar altijd met veel humor, de diverse teams tegen elkaar streden. Sommige teams deden dit iets eerlijker dan andere…. ;-)
Uiteindelijk won het team met de beste mix van spelinzet, creativiteit en snelheid.
Team 4: Proficiat met de behaalde overwinning !

Tijdens het afsluitende buffet konden de verhalen over de zeepkisten GP in alle geuren en kleuren nogmaals de revue passeren.
Het schijnt dat 1 collega er een nieuwe bijnaam aan over heeft gehouden……

dinsdag, 5 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben een ontzettend leuke en gezellige middag/avond gehad.

Elkaar uitdagen, samenwerken, competitie, lachen, het zat er allemaal in. Echt een aanrader!

dinsdag, 5 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Leuke activiteit met veel elementen.
Onze jongens voelden zich weer kind en herbeleefde hun kindertijd.
Ze hebben genoten van het maken van de zeepkist én vooral de wedstrijd daarmee.
Kortom een activiteit die leuk is voor jong en oud.

dinsdag, 5 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed georganiseerd, leuke groepsactiviteit

Netjes geregeld, het enthousiasme van de medewerkers van Dukino werkt aanstekelijk.

zondag, 3 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig!

Erg leuke activiteit met fijne en leuke begeleiders!

vrijdag, 25 januari 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01