starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Dukino Business Events

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,8
Uit 60 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen 1 - 25 van 60

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed doordacht en afwisselend coronaproof spel

Voor het bedrijfsuitje van onze organisatie zijn we op zoek gegaan naar weer eens iets heel anders. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij Lost in Music.
Het is een hele geslaagde avond geworden waaraan iedereen op zijn eigen manier heeft kunnen deelnemen. Het is zo leuk om met collega’s een spel te spelen waarin ongekende capaciteiten of een specifieke muzieksmaak naar boven komen. Een bijzondere manier om je collega’s weer eens van een hele andere kant te leren kennen.
Hoewel het een spel is, werd het een echte wedstrijd tussen twee teams. Door het finalespel was er uiteindelijk toch een onverwachte winnaar.

Het spel is goed doordacht en zeer afwisselend. De organisatie heeft alles goed voorbereid, uitgelegd en begeleid én alles is helemaal Corona-proof verlopen!

dinsdag, 13 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een originele uitdaging in teamverband

Een goed georganiseerde en ondersteunde activiteit voor jong en oud!

dinsdag, 22 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een gezellige activiteit voor het hele team!

Bijzonder leuke activiteit om met je team te doen. Door het spelen van diverse spellen wordt je behendigheid, strategisch denkvermogen en creativiteit flink op de proef gesteld. Daarna kun je gaan bouwen. Ook hierbij komen inzicht, samenwerking en creativiteit goed van pas, en natuurlijk het omgaan met de tijdsdruk. De afsluitende race maakt het geheel helemaal af. Kortom; een super leuke activiteit voor het hele team. We hebben genoten!

vrijdag, 11 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een originele en gevarieerde uitdaging voor grotere groepen

Erg leuk en goed doordacht. Hoewel er een variatie van verschillende activiteiten op het programma staan, loopt alles soepel in elkaar over.

woensdag, 2 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was gezellig, (ont)spannend, actief en bovenal Corona proof!

Met een prettige begeleiding hebben we ondanks de Corona crisis een fijne en veilige teamactiviteit kunnen beleven. Als gezegd, (ont)spannend, actief en erg gezellig. Een echte aanrader!

woensdag, 26 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische teambuilding voor 90 personen

Onze doelstelling was om een nieuwe groep van ca. 90 collega's met elkaar te laten kennismaken en op een ontspannen manier een leuke dag te bieden. Dat is geweldig gelukt! De Zeepkist GP heeft meerdere spelelementen in zich waardoor het uitermate geschikt is voor gemixte groepen (bijv. op niveau of leeftijd). De organisatie was prima geregeld en de medewerkers van Dukino denken op alle gebieden mee om het tot een succes te maken. Echt top!

dinsdag, 10 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Inspannende ontspannende samenwerking, écht heel leuk!

Leuke locatie en goede begeleiding, mooie manier om samen te werken.

dinsdag, 18 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onze hele groep heeft zich enorm vermaakt en we werden goed begeleid, topmiddag!

Gedurende het hele proces was de organisator bereid om met ons mee te denken om een zo goed mogelijk evenement neer te kunnen zetten. Medieval Machines was een enorm succes. Wij kwamen met een groep engineers die zich helemaal stortte in het mechanische aspect en vervolgens zeer vermaakte met het spelaspect. Dit alles onder hele fijne begeleiding. Ik ben helemaal tevreden.

maandag, 10 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super georganiseerd en Top Teambuilding

Wij Wassink Oss hebben super Teambuiling Zeepksistenbouwen gehad
Goed georganiseerd en TOP begeleid

vrijdag, 20 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuk en zeer goed georganiseerd en er wordt actief meegedacht wanneer daarom wordt gevraagd.

9

woensdag, 11 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk team event met een mix tussen teambuilding, uitdaging en spel !

Al meerdere keren geweest en meerdere activiteiten gedaan. Zeepkisten race is net als de andere activiteiten een goede teambuilding event. Daarnaast een goede combinatie rivaliteit, spel en creativiteit. En afsluiten met een drankje en een BBQ, dan is het om nooit meer te vergeten.

zondag, 8 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke activiteit waarin iedereen zijn ei kwijt kan

Ons afdelingsuitje was geslaagd! Deze activiteit is meer dan alleen een zeepkist bouwen en racen. Of je nu van spelletjes, techniek of onderhandelen houdt, iedereen kan zijn ei kwijt. De begeleiding vanuit Dukino was ook goed en flexibel!

vrijdag, 6 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke activiteiten en flexibele organisatie

Veel variatie in activiteiten, gezellige begeleiding en flexibele houding om aan wensen te voldoen. Top!

woensdag, 4 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het water experiment was het perfecte teamuitje voor de afdeling Waterbouw!

De Aqua Experiment van Dukino is nog nooit zo spannend geweest! Het spel heeft alles in zich om te slagen: teambuilding, uitdaging en fanatisme met creatieve elementen. Het strijden in twee groepen geeft veel spanning en sensatie totdat de laatste druppel water de overkant heeft bereikt.

De organisatie rondom het evenement is prettig. Er zijn vele mogelijkheden om het evenement voor je eigen organisatie te personaliseren. Naast de uitstekende barbecuemogelijkheden zijn er nog vele (eigengemaakte) tafelspelletjes in de ruimte aanwezig om ook na het eten nog een collega uit te dagen. Bij Dukino hoef je je niet te vervelen!

dinsdag, 3 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Afwisselende activiteit op een top locatie

Op 5 oktober hebben wij een combinatie van verschillende activiteiten gedaan met een groep van ongeveer 70 mensen. Omdat de groep te groot was voor de activiteit die we in eerste instantie hadden uitgekozen, kwam er al gauw het voorstel om dit te splitsen in meerdere activiteiten die uiteindelijk toch samen vielen. De locatie was top! Alle ruimte om de activiteiten uit te voeren en ruim voldoende begeleiders om alles in de gaten te houden. Eten en naborrelen in dezelfde ruimte was ook prima te doen door gezellig sfeer die er gemaakt was rondom de bar.

dinsdag, 3 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuk, leerzaam en interactief.

Een hele leuke challenge. Deze challenge is leuk als 'regulier' bedrijfsuitje maar kan ook worden gebruikt als teambuilding.
Het uiteindelijke testen van het bouwwerk, waar de tegenstanders als toeschouwers bij aanwezig zijn, is ook erg leuk en maakt het geheel tot een zeer leuke en energieke dag.

maandag, 25 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een fantastische ervaring om in teamverband een mooi resultaat neer te zetten!

Een goed bereikbare locatie waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Wij kwamen uit Den Haag met de bus en konden daar op het terrein terecht. Een prettige verwelkoming. Het spel werd duidelijk uitgelegd en tijdens het spel werden, waar nodig, tips en tricks gegeven. Met name het opruimen in een spelelement te verwerken is een zeer inventieve oplossing. Het spel Duurzaamheid challenge is een spel geschikt voor iedereen man - vrouw, oud - jong, doeners - denkers. Kortom een leuke middag en goed voor de teamgeest!

maandag, 25 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfecte combinatie van teambuilding, rivaliteit en gezelligheid, waarbij de juiste begeleiding zorgt voor een top beleving!

Perfecte combinatie van teambuilding, rivaliteit en gezelligheid, waarbij de juiste begeleiding zorgt voor een top beleving!

zaterdag, 23 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Van begin tot einde boeiend en leuk. Kortom TOP

Een 10 , van de 40 personen hebben het er 40 een super leuke avond gehad.
Unnun Dikke Merci

dinsdag, 19 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke interactie onder enthousiaste begeleiding en voor elk wat wils zowel voor doe mensen als denkers

We werden ontvangen door enthousiaste medewerkers, kregen goede spel uitleg en er was voor iedereen vanalles te doen. Bouwen, spellen, vragen beantwoorden. Je kwam ook iedereen van de groep steeds tegen en die kon je uitdagen. Kortom een zeer geslaagde activiteit en ze hebben er nog meer....

dinsdag, 12 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top activiteit, voor ieder wat wils!

Spreekt een breed publiek aan door spellen, creativiteit en racen te combineren. Ieder kan met zijn inbreng een unieke wagen creeren en mocht je van snelheid houden dan richt je al je energie op het racen. Goed uitgewerkt programma.

donderdag, 7 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke interactieve uitdagende originele activiteit

Al meerdere keren geweest en het word altijd zeer positief ervaren. Goed voor teambuilding en leuk effect met de shop voor attributen voor je zeepkist. Leuke variatie in de spellen. En Marcel is een super begeleider!

maandag, 4 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke team uitje bij Dukino met de zeepkisten GP!

Wat een leuke dag hadden wij tijdens ons team uitje bij Dukino. Met een groep van 15 man hebben wij de zeepkisten GP gedaan en het was fantastisch. De organisatie liep makkelijk, het team ter plaatse was flexibel met ons wensen en het programma was geen enkel probleem in het Engels te doen voor ons internationaal team! Bedankt voor alles

vrijdag, 1 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige beleving, goed programma en vriendelijke begeleiding.

Goed verzorgd geheel, een compleet goed lopend programma, vriendelijke, enthousiaste begeleiding, wat bijdraagt aan een goede sfeer. Aanrader voor iedereen.

vrijdag, 1 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk event om met een groep te doen !!!

Goede begeleiding van het event. In ons geval in het Engels omdat we met een internationaal gezelschap waren.

woensdag, 30 oktober 2019

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01