tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite arrow head cross

Beoordelingen Dukino Business Events

Gemiddeld een 9,9 uit 59 beoordelingen

9,9 Beleving
9,9 Begeleiding
9,8 Prijs/kwaliteit

Lost in Music - Get your team in tune

Goed doordacht en afwisselend coronaproof spel

Voor het bedrijfsuitje van onze organisatie zijn we op zoek gegaan naar weer eens iets heel anders. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij Lost in Music.
Het is een hele geslaagde avond geworden waaraan iedereen op zijn eigen manier heeft kunnen deelnemen. Het is zo leuk om met collega’s een spel te spelen waarin ongekende capaciteiten of een specifieke muzieksmaak naar boven komen. Een bijzondere manier om je collega’s weer eens van een hele andere kant te leren kennen.
Hoewel het een spel is, werd het een echte wedstrijd tussen twee teams. Door het finalespel was er uiteindelijk toch een onverwachte winnaar.

Het spel is goed doordacht en zeer afwisselend. De organisatie heeft alles goed voorbereid, uitgelegd en begeleid én alles is helemaal Corona-proof verlopen!

Door: Tim

Lost in Music - Get your team in tune

Een originele uitdaging in teamverband

Een goed georganiseerde en ondersteunde activiteit voor jong en oud!

Door: Charles

Bouw een Kart als Mario

Een gezellige activiteit voor het hele team!

Bijzonder leuke activiteit om met je team te doen. Door het spelen van diverse spellen wordt je behendigheid, strategisch denkvermogen en creativiteit flink op de proef gesteld. Daarna kun je gaan bouwen. Ook hierbij komen inzicht, samenwerking en creativiteit goed van pas, en natuurlijk het omgaan met de tijdsdruk. De afsluitende race maakt het geheel helemaal af. Kortom; een super leuke activiteit voor het hele team. We hebben genoten!

Door: The

Bouw een Kart als Mario

Een originele en gevarieerde uitdaging voor grotere groepen

Erg leuk en goed doordacht. Hoewel er een variatie van verschillende activiteiten op het programma staan, loopt alles soepel in elkaar over.

Door: Charles

Bouw een Kart als Mario

Het was gezellig, (ont)spannend, actief en bovenal Corona proof!

Met een prettige begeleiding hebben we ondanks de Corona crisis een fijne en veilige teamactiviteit kunnen beleven. Als gezegd, (ont)spannend, actief en erg gezellig. Een echte aanrader!

Door: Erik

Zeepkisten Grand Prix - Mogelijk op meerdere locaties!

Fantastische teambuilding voor 90 personen

Onze doelstelling was om een nieuwe groep van ca. 90 collega's met elkaar te laten kennismaken en op een ontspannen manier een leuke dag te bieden. Dat is geweldig gelukt! De Zeepkist GP heeft meerdere spelelementen in zich waardoor het uitermate geschikt is voor gemixte groepen (bijv. op niveau of leeftijd). De organisatie was prima geregeld en de medewerkers van Dukino denken op alle gebieden mee om het tot een succes te maken. Echt top!

Door: Peter

Medieval Machines - Mogelijk in verschillende steden!

Onze hele groep heeft zich enorm vermaakt en we werden goed begeleid, topmiddag!

Gedurende het hele proces was de organisator bereid om met ons mee te denken om een zo goed mogelijk evenement neer te kunnen zetten. Medieval Machines was een enorm succes. Wij kwamen met een groep engineers die zich helemaal stortte in het mechanische aspect en vervolgens zeer vermaakte met het spelaspect. Dit alles onder hele fijne begeleiding. Ik ben helemaal tevreden.

Door: Pim
Meer beoordelingen...

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01