starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen De Pubquizmaster

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,9
Uit 32 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen 1 - 25 van 32

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben gelachen en ook wat geleerd!

Leuke manier met heerlijke recht door zee humor, interessante vragen, afwisseling in soort vragen en persoonlijke notes en grapjes tussendoor. Betrekt het publiek!

dinsdag, 2 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Pubquiz online in Teams

Met het team van de Koos Meindertsschool hebben we online een hele gezellige avond gehad onder bezielende leiding van quizmaster Chris! Na afloop de uitslag en de volgende dag stond de beker en lagen de medailles al klaar op school. Kortom een uitstekend geregelde quiz!

woensdag, 10 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Weer een superleuke quizavond

Met onze personeelsvereniging de pubquiz gespeeld onder de altijd enthousiaste leiding van Chris. Vanwege Covid helaas wel digitaal maar ondanks dat was het geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar.

maandag, 8 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige avond gehad. Eindelijk was ik Corona even vergeten.

Een pubquiz is super leuk maar dat het ook digitaal leuk kan had ik niet verwacht. Wij hebben een gezellige en leuke avond gehad. Iedereen was Corona even vergeten.

dinsdag, 26 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De Quizmaster wist er ook online energie in te houden en speelde goed in op de deelnemers met een dosis humor

De communicatie in de voorbereiding verliep heel soepel en snel.
We hebben het online gedaan via Zoom ook dat verliep goed iedereen had vooraf de juiste linkjes ontvangen. De Quizmaster wist er ook online energie in te houden en speelde goed in op de deelnemers met een dosis humor. Het is goed ontvangen binnen onze organisatie

donderdag, 21 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super leuke, originele en grappige quiz-avond online met al mijn vrienden.

Om mijn verjaardag in de corona-tijd toch nog met al mijn vrienden te kunnen vieren, heeft Chris (de Pubquizmaster) een hele leuke pubquiz voor ons georganiseerd via Zoom. De quiz bestond uit verschillende rondes met originele vragen die zowel toegankelijk als een uitdaging waren. Tussendoor was er genoeg tijd om te kletsen met elkaar en Chris begeleide de quiz erg vermakelijk, met persoonlijke aandacht en grapjes. Wij hebben een super leuke avond gehad, een aanrader!

woensdag, 20 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Súpergezellige (online) avond!

Wat een leuke avond in Coronatijd! Chris is een fantastische Pubquiz Master die de sfeer er makkelijk in weet te krijgen. Erg aan te raden als je een gezellige avond met collega's of vrienden wil beleven. We gaan het het zéker nog eens organiseren, Chris!

vrijdag, 15 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Helemaal geweldig!

Super leuk gemaakt en ondanks dat het digitaal was, was het heel interactief.

donderdag, 14 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke en makkelijke manier om iets met vrienden te doen

Met een groep vrienden die over de wereld is uitgewaaierd, is het soms lastig om iets samen te doen; maar met de pubquizmaster was dat geen enkel probleem. Een leuke online pubquiz, op een goed toegankelijk platform, zorgde ervoor dat wij elkaar van sydney en hongkong tot kansas weer eens spraken, en ondertussen even elkaar de maat konden nemen op het gebied van obscure kennis.... Een leuke, en goed verzorgde avond!

zondag, 10 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

GEWELDIG

De leukste digitale borrel van het jaar!! Een echte aanrader!! Chris bedankt

dinsdag, 22 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige online pub quiz met collega's

De in het Engels gehouden online pub quiz was geweldig. Diversiteit aan vragen en er werd tussen het harde en serieuze werken ook gelachen.
Hopelijk kunnen we volgend jaar weer bij elkaar zitten op locatie.

dinsdag, 15 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellige afsluiting na een Teams vergadering

Na een Teams vergadering zorgde het houden van een Pubquiz voor een leuke verrassing.
Even wat anders na het serieuze gepraat. Dit moeten we vaker doen!

vrijdag, 20 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch!

Omdat we geen dansavond mochten houden op onze bruiloft heb ik voor een pubquiz gekozen. Het was superleuk en ik heb alleen maar positieve reacties gekregen! Gezellig, sfeervol en grappig. Leuke vent ook die Chris! En na afloop een heel tof kado gehad met een persoonlijk kaartje. Heel tof!

woensdag, 14 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Chris had onze volle aandacht, scherpe vragen en heerlijke humor

De Pubquiz was een welkome aanvulling op ons avondje uit met het team. We hebben gelachen en weer wat geleerd !

vrijdag, 25 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben gelachen en zelfs wat geleerd!!

We hadden een "huiskamer" pubquiz bij ons op kantoor en we hebben enorm genoten! De quiz was goed georganiseerd, het waren leuke vragen en de begeleiding was ook top! Het was gezellig, we hadden lol en we hebben er zelfs nog wat van opgestoken ;-) Zeker een aanrader!

maandag, 7 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele toffe en leuke quiz gedaan als onderdeel van vrijgezellenfeest!

aanrader!

zondag, 23 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een gezellige avond die onwijs goed georganiseerd was

We hebben een personeels BBQ georganiseerd tezamen met deze pubquiz. De quizmaster was heel flexibel en meedenkend en maakte er een interactieve en gezellige avond van. Wij waren ontzettend tevreden!

dinsdag, 28 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

De pubquiz was geweldig en goed georganiseerd! Zeker voor herhaling vatbaar. Leuke prijsuitreikingen en veel interactie!

vrijdag, 3 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische middag/avond gehad!

Chris heeft gezorgd voor een geweldige pubquiz. Hij speelt goed in op het publiek en krijgt iedereen enthousiast. Mijn collega's en ik vinden het voor herhaling vatbaar!

vrijdag, 19 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke, gezellige sponsoravond gehad o.l.v. de pubquizmaster

Eigenlijk alleen lof. Vooraf snel en goed overleg via de mail over reservering. Goed georganiseerde avond met leuke quiz. Veel plezier en humor. Zodra het weer mag organiseren wij graag weer een pubquiz o.l.v. de pubquizmaster voor onze sponsoren.

maandag, 18 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uitdagend, altijd anders en echt good fun ouderwets lachen

De quizen zijn altijd uitdagend en leuk om met elkaar te puzzelen op de uitkomsten. De begeleiding is goed georganiseerd maar ook echt grappig. We zijn eraan begonnen en blijven steeds meedoen en zien er steeds naar uit.

donderdag, 7 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellige PUBQuiz met een Quizmaster die op de doelgroep inspeelt

Prometheus, personeelsvereniging TU Delft is een grote fan!
Onze leden kijken uit naar de regelmatige Quizzen dat Chris verzorgt bij ons in de Botanische Tuin. De teams doen vol overgave mee en de onderling wedstrijd mentaliteit, aangemoedigd door Chris, maakt de avond compleet.
Met een PUBQuiz op locatie leer je collega's op een ander manier kennen!
Doen is ons advies.

woensdag, 6 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een perfecte quizavond met een gezonde dosis humor en kennis!

Al jaren werken wij vanuit Dorpshuis Dinteloord en Sportcafé de Buitelstee samen met de Pubquizmaster en elk jaar is het een groot succes. Chris en zijn team zorgen altijd voor een dynamische quiz die vlot verloopt. De quiz is in combinatie met de presentatie een goede formule. Zij weten humor, diversiteit en actualiteit met elkaar te mengen en op die manier elke editie elk team uit te dagen.

maandag, 4 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superleuk om even uit de dagelijkse sleur getrokken te worden.

Ik was al fan van de maandelijkse pubquiz, maar nu ook fan van de Qquiz! Wij zijn klaar voor de 3e!

maandag, 4 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Deze master doet bij ons team het fanatisme ontluiken!

De pubquizmaster is scherp van geest en brengt de quiz met een hoge dosis humor. Wij kijken altijd uit naar de maandelijkse zondagmiddag. Superfanatiek doen we altijd mee!

zaterdag, 2 mei 2020
Logo van De Pubquizmaster

De Pubquizmaster

Adresgegevens


Telefoonnummer

Bekijk de uitjes van De Pubquizmaster

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01