starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen De Pubquizmaster

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,9
Uit 21 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellige afsluiting na een Teams vergadering

Na een Teams vergadering zorgde het houden van een Pubquiz voor een leuke verrassing.
Even wat anders na het serieuze gepraat. Dit moeten we vaker doen!

vrijdag, 20 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch!

Omdat we geen dansavond mochten houden op onze bruiloft heb ik voor een pubquiz gekozen. Het was superleuk en ik heb alleen maar positieve reacties gekregen! Gezellig, sfeervol en grappig. Leuke vent ook die Chris! En na afloop een heel tof kado gehad met een persoonlijk kaartje. Heel tof!

woensdag, 14 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Chris had onze volle aandacht, scherpe vragen en heerlijke humor

De Pubquiz was een welkome aanvulling op ons avondje uit met het team. We hebben gelachen en weer wat geleerd !

vrijdag, 25 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben gelachen en zelfs wat geleerd!!

We hadden een "huiskamer" pubquiz bij ons op kantoor en we hebben enorm genoten! De quiz was goed georganiseerd, het waren leuke vragen en de begeleiding was ook top! Het was gezellig, we hadden lol en we hebben er zelfs nog wat van opgestoken ;-) Zeker een aanrader!

maandag, 7 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele toffe en leuke quiz gedaan als onderdeel van vrijgezellenfeest!

aanrader!

zondag, 23 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een gezellige avond die onwijs goed georganiseerd was

We hebben een personeels BBQ georganiseerd tezamen met deze pubquiz. De quizmaster was heel flexibel en meedenkend en maakte er een interactieve en gezellige avond van. Wij waren ontzettend tevreden!

dinsdag, 28 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

De pubquiz was geweldig en goed georganiseerd! Zeker voor herhaling vatbaar. Leuke prijsuitreikingen en veel interactie!

vrijdag, 3 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische middag/avond gehad!

Chris heeft gezorgd voor een geweldige pubquiz. Hij speelt goed in op het publiek en krijgt iedereen enthousiast. Mijn collega's en ik vinden het voor herhaling vatbaar!

vrijdag, 19 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke, gezellige sponsoravond gehad o.l.v. de pubquizmaster

Eigenlijk alleen lof. Vooraf snel en goed overleg via de mail over reservering. Goed georganiseerde avond met leuke quiz. Veel plezier en humor. Zodra het weer mag organiseren wij graag weer een pubquiz o.l.v. de pubquizmaster voor onze sponsoren.

maandag, 18 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uitdagend, altijd anders en echt good fun ouderwets lachen

De quizen zijn altijd uitdagend en leuk om met elkaar te puzzelen op de uitkomsten. De begeleiding is goed georganiseerd maar ook echt grappig. We zijn eraan begonnen en blijven steeds meedoen en zien er steeds naar uit.

donderdag, 7 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellige PUBQuiz met een Quizmaster die op de doelgroep inspeelt

Prometheus, personeelsvereniging TU Delft is een grote fan!
Onze leden kijken uit naar de regelmatige Quizzen dat Chris verzorgt bij ons in de Botanische Tuin. De teams doen vol overgave mee en de onderling wedstrijd mentaliteit, aangemoedigd door Chris, maakt de avond compleet.
Met een PUBQuiz op locatie leer je collega's op een ander manier kennen!
Doen is ons advies.

woensdag, 6 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een perfecte quizavond met een gezonde dosis humor en kennis!

Al jaren werken wij vanuit Dorpshuis Dinteloord en Sportcafé de Buitelstee samen met de Pubquizmaster en elk jaar is het een groot succes. Chris en zijn team zorgen altijd voor een dynamische quiz die vlot verloopt. De quiz is in combinatie met de presentatie een goede formule. Zij weten humor, diversiteit en actualiteit met elkaar te mengen en op die manier elke editie elk team uit te dagen.

maandag, 4 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superleuk om even uit de dagelijkse sleur getrokken te worden.

Ik was al fan van de maandelijkse pubquiz, maar nu ook fan van de Qquiz! Wij zijn klaar voor de 3e!

maandag, 4 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Deze master doet bij ons team het fanatisme ontluiken!

De pubquizmaster is scherp van geest en brengt de quiz met een hoge dosis humor. Wij kijken altijd uit naar de maandelijkse zondagmiddag. Superfanatiek doen we altijd mee!

zaterdag, 2 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Altijd een feestje met de pubquizmaster!

Om onze verjaardagen op een ludieke manier met onze vrienden te vieren, hebben wij de Pubquizmaster ingehuurd. Op een humoristische manier weet Chris de quiz te hosten, hij voelt de sfeer goed aan, “petje op petje af” is een grappig intermezzo en de manier waarop Chris de tussen- en eindstand bekend maakt is echt hilarisch! De reacties van onze gasten waren alleen maar positief! De vragen zijn verrassend en qua niveau precies goed, kortom de quiz zit strak in elkaar! Aanrader!

donderdag, 30 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De pubquiz is echt een feestje!

Een quiz van De Pubquizmaster staat garant voor een gezellige middag of avond met uiteenlopende vragen en veel humor. Echt een aanrader!

woensdag, 29 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Helemaal top!!

Het is zo geweldig hoe de pubquizmaster reageerd op de afgelopen tijd een geweldige quarantainequiz waar iedereen aan mee kan doen!!! Soms moeilijke quizzen maar ook quizzen die goed te doen zijn.

maandag, 27 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was fantastisch, iedereen heeft veel plezier gehad, als dit Corona-gedoe over is willen we weer een quiz

Iedereen heeft een leuke avond gehad, en veel gelachen. Van verschillende kanten kreeg de PV de vraag het nog eens te organiseren, en toen kwam dat domme virus ineens roet in het eten gooien.

maandag, 27 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een ontzettend gezellig avond uit dat georganiseerd wordt door professionals die heel veel humor hebben

9 nou ja eigenlijk gewoon een 10. Geweldig om in het theater te hebben!

maandag, 20 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Door jullie aanpak heeft de Zeelandia Pubquiz een vaste plek verworven op onze jaarlijkse activiteitenkalender

Doordat er nog weken wordt nagepraat over hoe leuk de Pubquiz weer was, groeit het aantal teams elk jaar weer! Heerlijk om te zien hoe fanatiek de teams opgaan in de vragen maar altijd in een goede sfeer en met veel humor. Daardoor heeft de Pubquiz een vaste plek op onze activiteitenkalender verworven. Bedankt Chris en Marjan.

zondag, 19 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bedankt Chris

Je deed het weer hartstikke leuk, altijd verrassend om te zien hoe snel je een leuke dynamiek krijgt in de groep!

donderdag, 6 juni 2019
Logo van De Pubquizmaster

De Pubquizmaster

Adresgegevens


Telefoonnummer

Bekijk de uitjes van De Pubquizmaster

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01