starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen De Meyboom

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,8
Uit 16 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geslaagd onderdeel

Leuk om collega's in actie te zien. Prima afsluiting van onze heidag met het team.

dinsdag, 11 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uitdagende zeskamp

Heel grappige en tactische spellen. Zat goed in elkaar.

maandag, 27 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel gaaf

Zelfs nerds zoals wij kunnen lachen om ons eigen jargon. Jullie hebben je echt verdiept in ons bedrijf.

donderdag, 23 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Vlot en leuk

We hebben een erg leuke middag gehad waarin we veel hebben gelachen om onszelf. Goed gedaan.

vrijdag, 17 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superleuke mix van denken en doen

Originele spellen waar iedereen bij werd betrokken. Er kwam tactiek bij kijken. Ook de combinatie met vragen over de Olympische spelen werkte heel goed. Spannend tot het eind.

donderdag, 16 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zowel de hersens als het lichaam zijn weer fit!

Dit jaar wilden we wat anders: een sportief uitje voor ons team. Wij werden positief verrasst, door de fijne afwisseling van bewegen en denken. Op kantoor hebben we nog veel gelachen om de leuke rondes. Aanrader!

donderdag, 2 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel origineel

We wisten niet wat er boven ons hoofd hing. Het spel was echter van een goed niveau. Sloot aan en sloeg aan. Werd met veel vaart gebracht. We raden dit aan aan andere afdelingen. Wie weet tot ziens.

maandag, 29 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel origineel

Dank jullie wel voor dit gave uitje. Soepele presentatie en alles liep op rolletjes. De tijd vloog om en iedereen deed goed mee. Leuk om collega's van een andere kant te leren kennen.

woensdag, 24 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele leuke woorden gebruikt volgens de termen van het bedrijf

Superleuk event. Het is altijd afwachten wat zoiets gaat worden. Maar superleuk gedaan. Helemaal tof.

vrijdag, 12 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Iedereen kwam los

Helemaal mee eens. Ook de minder sportieve leden konden volop meedoen. Zelfs de kat uit de boom kijkers kwamen los. Top gedaan.

donderdag, 7 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hilarisch en gezellig

Niet iedereen wordt enthousiast van een spel. Maar dit is toegankelijk voor iedereen en goed voor de teambuilding.

dinsdag, 6 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hier wordt over nagepraat

Iedereen die ik sprak was erg enthousiast en nog helemaal vol van gisteren.
Echt top geweest. Onze dank hiervoor.
Ik ga jullie contactgegevens zeker bewaren en aanbevelen bij andere managers.

maandag, 22 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De spontane grappen van de ervaren presentator brachten sfeer.

Een spelshow die zelfs Groningers loskreeg! Het spel zat goed in elkaar. De spontane grappen van de presentator brachten sfeer. Demian speelde prima in op het publiek. Hij nam onze 'stugge trots' heel leuk op de hak. We hadden de dagen ervoor een oersaaie (en volgens mij zinloze) duurbetaalde training achter de rug. Met enige aarzeling deden we mee. We hebben elkaar als team op een andere manier leren kennen. Prima kwaliteit.

donderdag, 11 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt gespitst op onze organisatie

Veel gelachen en ook nog veel geleerd. Dingen die je niet opvallen, omdat ze zo verwerkt zijn in onze plannen. Echt top.

zaterdag, 15 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben nog nooit zo gelachen om ons eigen taalgebruik

Het was origineel en door de vlotte presentatie kwam iedereen los. Ik heb nog nooit zo gelachen om de vocabulaire die we allemaal gebruiken in beleidsstukken, jaarplannen enzovoort. Echt een prestatie. We bevelen jullie aan bij de andere onderdelen van onze organisatie!

dinsdag, 21 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrassend leuk en leerzaam

Wij als docententeam kregen een spel op maat voorgeschoteld. Verrassend. Wat een hoop termen gebruiken wij om eigenlijk iets heel simpels te zeggen. Heel leuk hoe een collega haar eigen jeuk termen aan ons ging uitleggen. Soepel begeleid en sloot prima aan bij onze school en het fusieverband.

dinsdag, 12 juni 2018
Logo van De Meyboom

De Meyboom

Adresgegevens
De Mey van Streefkerklaan 27
4384 KK VLISSINGEN

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01