tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite arrow head

Beoordelingen de Maathoeve

Gemiddeld een 9,8 uit 29 beoordelingen

9,6 Beleving
9,9 Begeleiding
9,7 Prijs/kwaliteit
Beoordeling schrijven

Familie skelter puzzeltocht in Heeten en omgeving

Hier denken ze met je mee!!

Hemelvaartsdag...familiedag. Ondanks, dat de accommodatie die dag gesloten was, mochten we toch gebruik maken van de familieskelters. Alles stond klaar voor ons, met ook de papieren van de puzzeltocht inclusief een verzegelde envelop met daarin de antwoorden.
Zoals afgesproken kregen we goed gevulde picknick-boxen mee met heerlijke streekproducten. Ook was er zeer goed rekening gehouden met glutenvrije lekkernijen in een aparte box. Zowel de volwassenen als de kinderen, hebben erg genoten van de mooie omgeving van Heeten.
Kortom; Agnes en Peter, bedankt voor het meedenken voor deze geslaagde familiedag.

Door: Familie

Een aanrader!

Van 29 april tot 1 mei verbleven wij met de familie in de groepsaccommodatie van de Maathoeve. Het is ons aan niks ontbroken. De accommodatie was luxe, schoon en comfortabel. We konden fijn samenkomen evenals afzonderen voor wie daar behoefte aan hadden. Er valt van alles te organiseren via Peter & Agnes bijvoorbeeld catering of activiteiten. Hier hebben we dan ook gebruik van gemaakt en het was onwijs goed geregeld. Op het laatste moment hebben we nog besloten om de hottub toe te voegen aan ons arrangement - een grote hit! Wij raden de Maathoeve absoluut aan als groepsaccommodatie.

Door: Laura

Kookworkshop "Boer'n tapas" in Heeten

Aanrader!

Eind maart / begin april voor ons personeelsuitje 3 avonden bij de Maathoeve geweest (per avond 30 personen). We hebben de boerentapas kookworkshop gedaan, gevolgd door een boerenverstandsquiz. Een uitje dat voor een ieder toegankelijk was. We hebben het dan ook ontzettend leuk gehad. De communicatie met de Maathoeve verliep soepel. Ze dachten mee in een leuke en haalbare activiteit. Kortom; een groot succes en zeker een aanrader!

Door: Laura

Top activiteit en warm ontvangst!

Met een groep vriendinnen hebben we de activiteiten trail gedaan. Het was een prachtige zonnige middag vol fysieke en mentale uitdagingen in een prachtige omgeving. De activiteit hebben we afgesloten met een welverdiend streekbiertje. Een groot succes!

Door: Emilie

Teambuildingsspel - t'Noaberspel in Heeten

We hebben een gezellige middag gehad en heerlijk gegeten met onze gasten van de Zonnebloem

We hebben op 6 november een gezellige middag met live muziek gehad. We hebben een heerlijk stampotbuffet met verrassingtoetje gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

Door: Zonnebloem

Disc golf in Heeten een avontuur voor jong en oud

Vrijwilligersfeest met decopath en discgolf met Bourgondisch streekproducten buffet

We hebben een heerlijke middag gehad met leuke activiteiten waar iedereen aan mee kon doen. Het buffet was zeer gevarieerd en erg lekker. Kortom genoten met elkaar in een prachtige omgeving.

Door: Rijna

Boerderij-expeditie Salland Boert en eet bewust inclusief boerenlunch

Geweldig!

Een hele leuke en leerzame dag gehad. Goed verzorgd, lekkere lunchbox mee!

Door: Meijer

Toegankelijke locatie, multi functioneel

2 daagse externe training op deze locatie mogen meemaken.

Door: Goof

Tot in de puntjes geregeld

Tot in de puntjes geregeld ??

Door: Sander

Heel goed verzorgd prachtige plek

Ik heb hier een groep getraind. De verzorging was uitstekend. Bij de ontvangst werd ik direct goed geïnstalleerd en alles was mogelijk zodat mijn training een succes werd

Door: Eli
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01