starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen de Maathoeve

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,7
Uit 20 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel goed verzorgd prachtige plek

Ik heb hier een groep getraind. De verzorging was uitstekend. Bij de ontvangst werd ik direct goed geïnstalleerd en alles was mogelijk zodat mijn training een succes werd

zaterdag, 5 juni 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk dagje uit!

We zijn met ons gezin (kind 5 en 3) naar boerin Bea en boer Tim geweest en hebben daar kunnen leren en kijken hoe melk en asperges geproduceerd en gekweekt worden. Met een heerlijke lunch tussen de koeien was het een leuke dag!

woensdag, 12 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De rust, ruimte en sereniteit die op de Maathoeve heerst, zorgen er ook in deze tijd voor, dat onze trainingen veilig gegeven kunnen worden

Met groot succes hebben wij in deze tijd; in teken van Corona en met de nodige beperkingen, al meerdere 3-daagse Boost-trainingen bij de Maathoeve georganiseerd. De prettige samenwerking en afstemming die we hebben, zijn een belangrijke basis. Onze deelnemers beoordelen de Maathoeve gemiddeld met een 9! Wij hopen nog vele trainingen bij de Maathoeve te organiseren!!

maandag, 10 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke tocht voor het gezin

Hele leuke ochtend gehad met de puzzelskeltertocht samen met onze 2 kinderen van 9 en 11 jaar. Tussendoor lekker kunnen picknicken in de mooie natuur.Een aaanrader voor een gezinsuitje.

zondag, 9 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

We hebben het avonturenpad gedaan met onze kinderen van 4 en 13 jaar, het was best lastig en wij moesten goed nadenken, terwijl de kinderen zich ook uitstekend vermaakten! Heerlijk geluncht en ook allemaal lekkere dingen voor thuis meegenomen.

vrijdag, 7 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig leuke ervaring voor jong en oud

Vandaag twee boerderijen kunnen bezoeken. Maar eerst werden we gastvrij welkom geheten bij de maathoeve. Na de koffie en cupcake op weg naar de eerste boerderij, een melkveehouderij in Heeten. Er werd enthousiast verteld, mochten van alles zien en vragen. Ook erg kindvriendelijk, quiz was een leuke afwisseling. Ze namen de tijd voor je. De boerderijhond had ook nog eens puppy's, dat was een extra verrassing. Na de rondleiding was er een mooie tafel in de koeienstal, tussen de hooibalen. Precies goed voor onze lunch met de smulbox.
De smulbox was een echte aanrader, wat een heerlijke dingen zaten erin. En dan ook nog een glas vers getapte melk, top.

Na de lunch gingen we naar de tweede boerderij: een aspergeboer. Ook daar was het erg leuk om het proces te kunnen zien. De kinderen (en volwassenen) mochten bijv asperges steken. Dat maakt het leuk voor jong en oud. Ook een kopje soep mogen proeven, zeer gastvrij.

Bij beide boerderijen was er veel plezier zichtbaar bij de boeren om ons kennis te laten maken met de boerderij. Ook leuk dat we bij twee totaal andere boeren bedrijven geweest zijn.

Ik zou de expeditie gerust nog eens willen doen als ik dan bij andere boeren op bezoek zou kunnen. Misschien volgend jaar tijdens onze vakantie, want zeker voor herhaling vatbaar.

donderdag, 6 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super initiatief! Inspiratie door bevlogenheid van de boeren!

Geweldige kans om twee verschillende boerenbedrijven te bezoeken en een inkijk te krijgen in het leven op de boerderij. Educatief voor een ieder. Het enthousiasme en passie van de boeren werkte aanstekelijk. Inclusief de smulbox maakte de toer ook nog tot een lekkere belevenis. Doen!

donderdag, 6 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer geslaagd

Wij hebben ontzettend genoten van de Boerderij-Expeditie. Zo leuk om een kijkje te nemen bij 2 boeren bedrijven. Bij beide werden we begeleid door zeer enthousiaste en bevlogen “boeren”! Een echte aanrader, ook met slecht weer!

woensdag, 5 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een erg leuk uitje voor jong en oud.

Was een erg gezellige dag om te kijken op 2 boerenbedrijven. De picknick box was erg lekker en ruim voldoende. Echt een aanrader!

maandag, 3 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk interessant Corona-proof uitje!

Samen met onze 2 kinderen (10 en 8 jaar) hebben wij de boerderij expeditie gedaan.
We werden bij de Maathoeve gastvrij ontvangen met koffie/ thee, ranja voor de kids en een heerlijke muffin. Daarna kregen we uitleg over de expeditie en een lunchpakket mee. En toen op weg naar de 1e boerderij; een aspergeboerderij. Hier kregen we uitleg en een rondleiding. Ook mochten de kinderen een asperge steken. Daarna kregen we een heerlijke asperge soep en was t tijd om onze lunch te nuttigen. En de lunchbox was goed verzorgd; wat was het heerlijk allemaal en tot op de puntjes goed verzorgd.

Daarna naar de 2e boerderij; een veehouderij. Ook hier werden we gastvrij ontvangen en was er genoeg tijd om vragen te stellen en alles te bekijken. De kids vonden t super; de koeien, de kalven, tractor en er bleken nog puppy’s te zijn.
Tussendoor werd onze kennis nog getest door middel van een quiz.

Het was een super leuk uitstapje en echt een aanrader om te doen. Zowel voor onze kinderen als voor ons was het top.

Mijn kinderen zouden ook graag nog wel andere boerderijen willen zien. Dus ik zou dit zo weer een keertje gaan doen mits we dan andere boerderijen kunnen bezoeken.




vrijdag, 30 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke en avontuurlijke tocht voor jong en oud.

Gevarieerde tocht met leuke en avontuurlijke opdrachten. Leuke winkel met lekkere dingen.

donderdag, 29 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Een prachtige en zeer nette, maar toch ook erg comfortabel en gerieflijke locatie. Het eten is lekker en met liefde gemaakt. De kamers zijn heel erg prettig om in te verblijven. De algemene ruimten zijn verzorgd en erg gebruiksvriendelijk. De trainingsruimte erg ruim en schoon en heel veilig om te verblijven.

vrijdag, 23 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super beleving!

Leuk avonturenpad, leuke vragen en uitdagende opdrachten!

zondag, 6 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super

Zeer goede ervaring gehad. Ondanks alle strikte maatregelen hebben wij met een grote groep van 17 personen hier kunnen verblijven, zelfs met de gemeentelijke goedkeuring die geldt voor de Maathoeve. De luxe accommodatie, gastvrije eigenaren en goede service zijn kenmerkend voor de Maathoeve! Een echte aanrader dus! Wij mochten gratis gebruik maken van de extra ruimtes om op deze manier beter rekening te kunnen houden met de 1,5 meter afstand. Peter en Agnes zijn echte toppers. Wij zouden hier zeker nog eens terug gaan zowel in de coronaperiode als daar buiten.

vrijdag, 30 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fijn dat we deze intensieve bijeen komst hier konden houden na covid 19!

Prima lokatie coronaproof en na intensief vergaderen heerlijk samen na tafelen.! Een aanradervoor een organisatie!

woensdag, 27 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben een ontzettend fijne beleving gehad met onze groep vrienden

De kookworkshop voor de mannen en schilderlessen voor de dames Het was super gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Om zo bezig te zijn met 19 personen super goed geregeld en het eten was erg lekker

maandag, 9 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie locatie voor medewerksbijeenkomst

Prima locatie voor een medewerkersbijeenkomst voor 75 mensen. Goede ruimte om presentatie te geven met aansluitend diner. Voor herhaling vatbaar!

donderdag, 24 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige dag!

Met bijna 100 man hebben we verschillende activiteiten gedaan en een heerlijke boeren bbq gehad. Heel goed verzorgd! Het eten was heerlijk. De gastheer en gastvrouw zeer vriendelijk. De activiteiten zijn ontzettend leuk. Een aanrader!

vrijdag, 19 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Gezellig en sportieve activiteit in een mooie omgeving!

zaterdag, 6 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer gastvrij onthaal.

Een super locatie in landelijke omgeving.

dinsdag, 11 juni 2019

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01