tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite arrow head cross

Beoordelingen de Maathoeve

Gemiddeld een 9,9 uit 23 beoordelingen

9,6 Beleving
10 Begeleiding
9,9 Prijs/kwaliteit

Toegankelijke locatie, multi functioneel

2 daagse externe training op deze locatie mogen meemaken.

Door: Goof

Tot in de puntjes geregeld

Tot in de puntjes geregeld ??

Door: Sander

Heel goed verzorgd prachtige plek

Ik heb hier een groep getraind. De verzorging was uitstekend. Bij de ontvangst werd ik direct goed geïnstalleerd en alles was mogelijk zodat mijn training een succes werd

Door: Eli

Boerderij-Expeditie Salland Boert en Eet bewust incl. boerenlunch

Heerlijk dagje uit!

We zijn met ons gezin (kind 5 en 3) naar boerin Bea en boer Tim geweest en hebben daar kunnen leren en kijken hoe melk en asperges geproduceerd en gekweekt worden. Met een heerlijke lunch tussen de koeien was het een leuke dag!

Door: Mark

Familie skelter puzzeltocht in Heeten en omgeving

Leuke tocht voor het gezin

Hele leuke ochtend gehad met de puzzelskeltertocht samen met onze 2 kinderen van 9 en 11 jaar. Tussendoor lekker kunnen picknicken in de mooie natuur.Een aaanrader voor een gezinsuitje.

Door: Wendy

Geweldig!

We hebben het avonturenpad gedaan met onze kinderen van 4 en 13 jaar, het was best lastig en wij moesten goed nadenken, terwijl de kinderen zich ook uitstekend vermaakten! Heerlijk geluncht en ook allemaal lekkere dingen voor thuis meegenomen.

Door: Ingrid

Boerderij-Expeditie Salland Boert en Eet bewust incl. boerenlunch

Geweldig leuke ervaring voor jong en oud

Vandaag twee boerderijen kunnen bezoeken. Maar eerst werden we gastvrij welkom geheten bij de maathoeve. Na de koffie en cupcake op weg naar de eerste boerderij, een melkveehouderij in Heeten. Er werd enthousiast verteld, mochten van alles zien en vragen. Ook erg kindvriendelijk, quiz was een leuke afwisseling. Ze namen de tijd voor je. De boerderijhond had ook nog eens puppy's, dat was een extra verrassing. Na de rondleiding was er een mooie tafel in de koeienstal, tussen de hooibalen. Precies goed voor onze lunch met de smulbox.
De smulbox was een echte aanrader, wat een heerlijke dingen zaten erin. En dan ook nog een glas vers getapte melk, top.

Na de lunch gingen we naar de tweede boerderij: een aspergeboer. Ook daar was het erg leuk om het proces te kunnen zien. De kinderen (en volwassenen) mochten bijv asperges steken. Dat maakt het leuk voor jong en oud. Ook een kopje soep mogen proeven, zeer gastvrij.

Bij beide boerderijen was er veel plezier zichtbaar bij de boeren om ons kennis te laten maken met de boerderij. Ook leuk dat we bij twee totaal andere boeren bedrijven geweest zijn.

Ik zou de expeditie gerust nog eens willen doen als ik dan bij andere boeren op bezoek zou kunnen. Misschien volgend jaar tijdens onze vakantie, want zeker voor herhaling vatbaar.

Door: S Bijl

Boerderij-Expeditie Salland Boert en Eet bewust incl. boerenlunch

Super initiatief! Inspiratie door bevlogenheid van de boeren!

Geweldige kans om twee verschillende boerenbedrijven te bezoeken en een inkijk te krijgen in het leven op de boerderij. Educatief voor een ieder. Het enthousiasme en passie van de boeren werkte aanstekelijk. Inclusief de smulbox maakte de toer ook nog tot een lekkere belevenis. Doen!

Door: Lanting

Boerderij-Expeditie Salland Boert en Eet bewust incl. boerenlunch

Zeer geslaagd

Wij hebben ontzettend genoten van de Boerderij-Expeditie. Zo leuk om een kijkje te nemen bij 2 boeren bedrijven. Bij beide werden we begeleid door zeer enthousiaste en bevlogen “boeren”! Een echte aanrader, ook met slecht weer!

Door: Ester
Meer beoordelingen...

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01