tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite arrow head

Beoordelingen de Maathoeve

Gemiddeld een 9,8 uit 34 beoordelingen

9,7 Beleving
9,9 Begeleiding
9,7 Prijs/kwaliteit
Beoordeling schrijven

In één woord: UITSTEKEND!

We hebben met een groep van 40 personen een weekend in het groepshotel doorgebracht. Dat was een groot succes. Het is een prachtige omgeving en het hotel ziet er erg gezellig en sfeervol uit. Ook de huiskamer was ruim en ideaal voor een grote groep. De slaapkamers waren comfortabel en het zag er allemaal schoon en fris uit. We hoefden ons geen zorgen te maken over het eten want dat was altijd heerlijk!!
Al met al hebben we een gezellige tijd gehad!

Door: Hanna

Top!

Met 40 familie-vrienden hebben wij afgelopen weekend gelogeerd in het groepshotel om ons 25-jarig huwelijk te vieren. Verschillende activiteiten gedaan (boerderij expeditie, oud-Hollandse spelletjes, GPS speurtocht, likeur gemaakt), maar vooral heel veel feest gevierd. Het was in alle opzichten top: een mooi hotel op een prachtige locatie, waarbij alles tot in de puntjes werd geregeld. Beste Peter en Agnes, bedankt voor jullie goede zorgen: we hebben een fantastisch weekend gehad!

Door: Evelien

Mooie groepsaccommodatie

Mooie groepsaccommodatie. Uitstekende bedden, uitermate geschikt voor personen met rugklachten.

Door: J. Jansen

Kookworkshop "Boer'n tapas" in Heeten

Heel erg leuk, lekker en gezellig!

Een hele gezellige middag/avond gehad! Leuk samen koken en lekker gegeten.

Door: Eva

Familie skelter puzzeltocht in Heeten en omgeving

Hier denken ze met je mee!!

Hemelvaartsdag...familiedag. Ondanks, dat de accommodatie die dag gesloten was, mochten we toch gebruik maken van de familieskelters. Alles stond klaar voor ons, met ook de papieren van de puzzeltocht inclusief een verzegelde envelop met daarin de antwoorden.
Zoals afgesproken kregen we goed gevulde picknick-boxen mee met heerlijke streekproducten. Ook was er zeer goed rekening gehouden met glutenvrije lekkernijen in een aparte box. Zowel de volwassenen als de kinderen, hebben erg genoten van de mooie omgeving van Heeten.
Kortom; Agnes en Peter, bedankt voor het meedenken voor deze geslaagde familiedag.

Door: Familie

Een aanrader!

Van 29 april tot 1 mei verbleven wij met de familie in de groepsaccommodatie van de Maathoeve. Het is ons aan niks ontbroken. De accommodatie was luxe, schoon en comfortabel. We konden fijn samenkomen evenals afzonderen voor wie daar behoefte aan hadden. Er valt van alles te organiseren via Peter & Agnes bijvoorbeeld catering of activiteiten. Hier hebben we dan ook gebruik van gemaakt en het was onwijs goed geregeld. Op het laatste moment hebben we nog besloten om de hottub toe te voegen aan ons arrangement - een grote hit! Wij raden de Maathoeve absoluut aan als groepsaccommodatie.

Door: Laura

Kookworkshop "Boer'n tapas" in Heeten

Aanrader!

Eind maart / begin april voor ons personeelsuitje 3 avonden bij de Maathoeve geweest (per avond 30 personen). We hebben de boerentapas kookworkshop gedaan, gevolgd door een boerenverstandsquiz. Een uitje dat voor een ieder toegankelijk was. We hebben het dan ook ontzettend leuk gehad. De communicatie met de Maathoeve verliep soepel. Ze dachten mee in een leuke en haalbare activiteit. Kortom; een groot succes en zeker een aanrader!

Door: Laura

Top activiteit en warm ontvangst!

Met een groep vriendinnen hebben we de activiteiten trail gedaan. Het was een prachtige zonnige middag vol fysieke en mentale uitdagingen in een prachtige omgeving. De activiteit hebben we afgesloten met een welverdiend streekbiertje. Een groot succes!

Door: Emilie

Teambuildingsspel - t'Noaberspel in Heeten

We hebben een gezellige middag gehad en heerlijk gegeten met onze gasten van de Zonnebloem

We hebben op 6 november een gezellige middag met live muziek gehad. We hebben een heerlijk stampotbuffet met verrassingtoetje gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

Door: Zonnebloem

Disc golf in Heeten een avontuur voor jong en oud

Vrijwilligersfeest met decopath en discgolf met Bourgondisch streekproducten buffet

We hebben een heerlijke middag gehad met leuke activiteiten waar iedereen aan mee kon doen. Het buffet was zeer gevarieerd en erg lekker. Kortom genoten met elkaar in een prachtige omgeving.

Door: Rijna
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?