starshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailsearchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencross
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Voeg 1001 toe aan je startscherm

Voeg toe

Beoordelingen Cristallo

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,2
Uit 1988 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Getoonde beoordelingen 1 - 25 van 290

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prachtige aanbieding!

Prachtige aanbieding! Zo zijn weer enkele ouderen heel blij gemaakt!!

zaterdag, 30 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooi eindresultaat

Erg tevreden over het geleverde product en met een mooi eindresultaat.

zaterdag, 30 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt super!!!

Echt super!!! Alle kinderen vonden het geweldig. Leuke reacties ook van de ouders

zaterdag, 30 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een superfeestje

Het was een superfeestje. De kinderen waren allemaal erg enthousiast.

zaterdag, 30 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ze waren dol enthousiast

Hele leuke activiteit voor een creatief kinderfeestje, de meiden waren dol enthousiast.

zaterdag, 16 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superleuk

Ze hebben het superleuk gevonden!

zaterdag, 16 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een 10

Activiteit met collega's, meedenken met de klant is een 10.

zaterdag, 16 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk om te doen!

Oppasweekendje gevuld met o.a. de mozaiekspiegeltjes maken, ze waren er dol op.

zaterdag, 16 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Christallo mozaïekpakketen

Onze dochter heeft zaterdag een kinderfeestje met 9 kinderen en mozaïekletters van Cristallo. Het was een zeer geslaagd feestje. De kinderen waren laaiend enthousiast. Als je als ouders zelf de voorbereiding doet is het binnen drie uur makkelijk te doen. De droogtijd van de lijm vonden wij aan de korte kant, de steentjes zaten na 45minuten bij de meeste letters nog niet vast. Maar verder is alles heel mooi geworden. 10 euro per letter vonden wij wel aan de hoge kant, maar de kwaliteit is wel super, dus kun je niet veel van zeggen.

dinsdag, 5 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer tevreden

Wij waren zeer tevreden over de compleetheid van het pakket en de bruikbaarheid van het pakket. Het was hierdoor een zeer geslaagd kinderfeest!

woensdag, 28 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer tevreden

Wij waren zeer tevreden over de compleetheid van het pakket en de bruikbaarheid van het pakket. Het was hierdoor een zeer geslaagd kinderfeest!

woensdag, 28 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer tevreden

Wij waren zeer tevreden over de compleetheid van het pakket en de bruikbaarheid van het pakket. Het was hierdoor een zeer geslaagd kinderfeest!

woensdag, 28 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zat prima in elkaar

Pakket zat prima in elkaar, voor ieder kind een eigen setje met lijm en een apart zakje steentjes. Geen gedoe met verdelen, erg fijn

vrijdag, 9 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Vooral zo doorgaan

Super snel geleverd, En de prijs is ook scherp! Ik zeg vooral zo doorgaan.

vrijdag, 9 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg blij en tevreden

Onze senioren waren erg blij en tevreden

vrijdag, 9 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een uitkomst!

Echt een uitkomst dat kunststof mozaïek! Leuke vormpjes en kleurtjes, lichtgewicht en niemand kon zich bezeren ;)

vrijdag, 9 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uitstekend verzorgd

Ik vond de materialen uitstekend verzorgd! Was meer als voldoende en netjes ingepakt met een duidelijke beschrijving erbij.

vrijdag, 9 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk!!!

Vanmiddag was het kinderfeestje van mijn dochter. Het was erg geslaagd, super leuk zijn de letters geworden!!!

vrijdag, 9 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima levering, snel.

Prima levering, snel. Duidelijke beschrijving van het werkje. Mooi materiaal. Kleuren zijn mooi.

vrijdag, 9 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superblij mee

Ik heb de schaal kado gedaan aan mijn schoonzus en die was er echt superblij mee!

zaterdag, 23 december 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede en vlotte bezorging prijs goed

Goede en vlotte bezorging prijs goed

zaterdag, 23 december 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk alternatief voor workshop op locatie

Leuk alternatief voor workshop op locatie. Je kunt dan zelf bepalen wat je uit wilt geven. En het thuis net zo gezellig maken met een high tea. Ben er erg tevreden mee!

zaterdag, 23 december 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kinderen vonden het geweldig

Kinderen vonden het geweldig,eerst denk je hebben we wel genoeg steentje maar er was ruim voldoende . Echt bedankt voor de snelle levering en het zag er goed uit .

zaterdag, 23 december 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Allemaal top

Was alle maal top daarom weer een bestelling geplaatst.

woensdag, 8 november 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Allemaal top

Was alle maal top daarom weer een bestelling geplaatst.

woensdag, 8 november 2017
Logo van Cristallo

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01