starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Cristallo

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,2
Uit 2.175 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen 1 - 25 van 2175

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuk om te doen!

Goed verzorgd, ontzettend leuk om te doen!

vrijdag, 24 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kinderen hebben zich uitgebreid vermaakt

Kinderen hebben zich uitgebreid vermaakt

woensdag, 22 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gewoon top !

Gewoon top !

zaterdag, 18 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Makkelijk hanteerbare site.

Makkelijk hanteerbare site. Een deel van de bestelling was precies zo als gedacht, andere viel me wat tegen. Netjes alles verpakt tijdens verzenden en snel geleverd.

donderdag, 16 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Resultaat was prachtig

Onze kleinkinderen hebben er met veel plezier aan gewerkt en het resultaat was prachtig !

woensdag, 15 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede servies

Het bestellen ging soepel ! Snel binnen en goede servies !

zondag, 12 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geslaagd kinderfeestje

de kinderen vonden het erg leuk om te doen het was een geslaagd kinderfeestje

zaterdag, 11 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima

Prima assortiment. De bestelde artikelen werden snel thuisbezorgd. In de tussentijd werden we goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken.

vrijdag, 10 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede producten

Goede producten met een duidelijk werkomschrijving

vrijdag, 10 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prettige prijs

Erg goede site, mooie spullen en een prettige prijs. Supersnel ook geleverd!

donderdag, 9 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke activiteit

Leuke activiteit voor kinderen van 9-10 jaar.

dinsdag, 7 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk

De kinderen vonden het echt super leuk om te doen. En het kan ook gewoon niet mislukken!

maandag, 6 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk om te doen

Ben de schaal aan het mozaïeken .Leuk om te doen.Het zou fijn zijn als er een duidelijke foto bij geleverd zou zijn.Nu zie ik het op het doosje maar die geeft de kleuren niet goed weer.

zaterdag, 4 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voor elke leeftijd goed te doen.

Het was geweldig. Handig om alle materialen bij elkaar te hebben. Voor elke leeftijd goed te doen.

vrijdag, 3 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk kadootje

Leuk kadootje voor een verjaardag of 5december!

woensdag, 1 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke ontspannende bezigheid

Het is een leuke ontspannende bezigheid. Voor ieder wat wils

dinsdag, 30 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie kant en klare pakketten

Een hele snelle levering en mooie kant en klare pakketten. De meiden (9 jaar) kunnen geheel zelfstandig aan de slag met behulp van de duidelijke uitleg. Dank je wel!

zaterdag, 27 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Service erg fijn en betrouwbaar!

Service erg fijn en betrouwbaar!

vrijdag, 26 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superleuke activiteit

Superleuke activiteit, de dames (dochter + vriendinnen, allemaal 10-11 jaar) zijn lekker bezig geweest en hebben prachtige letters gemaakt. Het voegen kan lastig zijn, daar is wel echt hulp bij nodig. En de droogtijd was langer dan 15 minuten. Verder echt top, snel verzonden, alles wordt goed uitgelegd in het meegeleverde infoblad. Met dit pakket heb je echt waar voor je geld!! :-)

dinsdag, 23 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader

Erg leuk pakket! Aanrader voor een kinderfeestje

maandag, 22 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk en makkelijk

Super leuk en makkelijk! Kids hebben we laten plakken. Zelf hebben we gevoegd, want dat kunnen de kindjes eigenlijk nog niet.

donderdag, 18 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Duidelijk en heel volledig

De mozaiekpakketjes zijn duidelijk en heel volledig met een erg goede en leuke begeleidende brief.

woensdag, 17 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Veel waar voor je geld

Veel waar voor je geld en supersnelle levering.

woensdag, 17 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteitverhouding goed

Heel leuk om te doen, kinderen superblij en prijs/kwaliteit verhouding was goed.

maandag, 15 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Complete pakketten voor een vriendelijke prijs

Complete pakketten voor een vriendelijke prijs

vrijdag, 12 juni 2020

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01