starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Cristallo

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,2
Uit 2.048 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen 1 - 25 van 2048

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfecte thuis workshop

Snelle levering , mooie pakketten , makkelijk te doen . Samen met 2 vriendinnen een hele gezellige middag gehad. Met een high-tea en het mozaïeken heb je de perfecte ' thuis workshop '.

vrijdag, 16 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer tevreden

Zeer tevreden, deed het voor 1ekeer, prima bevallen, als ik nog is iets wil zal ik zeker nog keer bestellen

donderdag, 15 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

goede service

goede service, klantvriendelijk, meedenkend. activiteit moet nog plaatsvinden, kwaliteit van product nog niet geheel te beoordelen.

woensdag, 14 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk

Super leuk en ontzettend leuke reacties van de kinderen en na het resultaat van de ouders.

vrijdag, 19 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

De kinderen hebben genoten ze waren allemaal helemaal trots op hun eigen resultaat
Bedankt cristallo

woensdag, 17 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Serene rust

Serene rust tijdens het knutselen met allemaal enthousiaste reacties van de kinderen zelf, maar ook de ouders.

dinsdag, 16 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooi matriaal

Genoeg steentjes mooi matriaal mijn dochter en haar vriendinnetjes waren helemaal blij

zondag, 14 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Topservice

Alleen hoeveelheid voegsel was bij ons niet voldoende. Verder topcommunicatie met medewerker! Wordt netjes afgehandeld.

donderdag, 11 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Alles prima

Mooi pakket, goede omschrijving van de werkwijze, en een goede tip vwb de acrylverf om de schaal te verven

maandag, 8 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super feestje!!

Het was een super feestje!!

vrijdag, 5 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima pakketten

Prima pakket ontvangen, iets lichter voegsel was wel wat mooier geweest. Materialen waren ruim voldoende, erg fijn.

donderdag, 4 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Compliment!

Prima oplossing bij klein probleempje met te weinig steentjes, snelle reactie en het probleem werd zonder meer meteen opgelost. Compliment!

maandag, 1 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een succes!!!!

Gebruikt bij een vrijgezellenfeest. Met een groep waar de leeftijd varieerden van 3 jaar tot 71 jaar. Het was een succes!!!! :-)

zaterdag, 15 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeker voor herhaling vatbaar

Super netjes in pakketjes aangeleverd. Gebruiksaanwijzing erbij en knutselen maar. gebruikt voor k’feest, maar ga het in augustus bestellen voor mijn brugklasleerlingen als introductie-activiteit.

woensdag, 12 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel geslaagd

Het was een gezellige middag. De meiden hebben zich vermaakt. Helaas hadden we iets tekort tijd om het geheel af te maken en daar had ik nog een werkje aan, maar het resultaat was heel geslaagd

maandag, 10 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Proefpakket geslaagd

Het was n proef of t iets was voor mijn feestje. Ik ben er erg tevreden over. Als ik weet hoeveel mensen er komen ga ik n bestelling plaatsen.

dinsdag, 28 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooi resultaat

Duidelijke instructies, mooie pakketjes met alles wat je nodig hebt, mooi resultaat

vrijdag, 17 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk om te doen

voor mn dochter met down syndroom, ze vind het leuk om te doen.

dinsdag, 14 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke pakketten

We moeten er nog mee aan de gang, maar alles ziet er zeer verzorgd uit. komt vast goed. Groep moet beslissen of we meer gaan bestellen. Leuk pakket!

maandag, 13 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Snelle levering

Snelle , duidelijke levering van mooie spullen

zaterdag, 11 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voor school gebruikt

Voor school gebruikt. Instructie filmpjes zijn ook heel duidelijk.

zondag, 5 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

De kinderen vonden het geweldig!!!

woensdag, 1 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Groot succes

Zowel als cadeau voor m'n schoondochter om te knutselen met de kids, als voor mijn groepje seniore dames. Het was een groot succes.

dinsdag, 23 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima keuze

Goede service en duidelijke uitleg.

woensdag, 17 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Snelle levering

Snelle levering

vrijdag, 12 april 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01