starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen By Ilja

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,8
Uit 9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een kei-leuke workshop :) Geef niet voor niks 5 sterren natuurlijk, moet je echt eens gaan doen :)

Hele gave middag gehad, daar bij Ilja. Ze geeft goede uitleg, duidelijk en ter zake doende, heeft leuke materialen en wij boekten er een high tea bij, dus was ook nogeens lekker ook. Wij -vriendinnengroep van 10- gingen met een heel voldaan en blij gevoel naar huis en omdat byila.nl steeds verschillende workshops aan biedt gaan we zeker nog een keertje richting haar studio in Leuvenheim. Thnx Ilja, het was kei-gaaf :)

woensdag, 6 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke middag gehad, is echt aan te bevelen !!

Voor vriendin Petra in het kader van haar vrijgezellenfeest in het geheim deze ibisatas workshop georganiseerd. Wat was ze verrast en wat heeft ze ervan genoten. En zij niet alleen, de hele vriendinnengroep had het naar de zin, want wat doet Ilja het goed. Geeft duidelijke uitleg en heeft leuk assortiment materialen. Het is echt een aanrader om het een keer zo 'n by ilja workshop te gaan volgen :)

maandag, 4 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop gevolgd

Duidelijke uitleg. Veel keus in materialen. Supertrots op resultaat.

vrijdag, 16 maart 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bedankt voor de leuke avond. We hebben genoten :)

Creatief bezig zijn, in combinatie met een high tea !! Leuker kun je het voor mij niet maken. Thanks Ilja en heel graag tot een volgende keer :)

maandag, 12 maart 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ibiza tas

Bij By Ilja een workshop gevolgd in een tas maken voor een vrijgezellen feestje van mijn vriendin. Gezellige sfeer en een super leuk en vrolijk resultaat. Wij hebben de workshop geboekt incl. hapjes en drankjes. De tassen hebben we later weer kunnen ophalen bij Ilja omdat wij daarna de stad in zijn gegaan om veder de vrijgezellendag te vieren. Ze denkt goed mee en zeker een aanrader om van een vrijgezellendag wat moois te maken.

vrijdag, 9 maart 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ibizatas

Top avond gehad. Tas op gepimpt tot een echte Ibizatas. Nu nog wachten op de vakantie naar (toeval bestaat niet?) I B I Z A :) Tot slot: nog de complimenten voor Ilja, want wat een leuke workshop!!

woensdag, 7 maart 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Houten hart plakken

Workshop houten hart plakken gevolgd bij Ilja. Top middag gehad, met duidelijk uitleg, leuk en ontspannen werk, met al die houten rondjes :) Hart hangt nu te pronken bij mij in de kamer. Reuze blij mee. Zou maar vlug zo 'n workshop gaan boeken, als ik jullie was :)

dinsdag, 6 maart 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke gezellige workshops!

Erg gezellig met een goeie uitleg! Een mooie eigen creatie gaat mee naar huis!

maandag, 5 maart 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een aanrader!

Wij hebben een workshop ibiza armbandjes maken gevolgd voor een vrijgezellenfeestje en het was super geregeld! Alles werd duidelijk uitgelegd en de dames deden het erg leuk!

Bedankt! En we raden jullie zeer zeker aan!

woensdag, 29 november 2017

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01